Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.457
- Πόντοι
- 2.046
Τετραωρο ρε Καυλα.. 360..τα 40 μπουμπουρμπουαΤριωρο κανένας δεν έχει πει μεχρι τωρα,θα είσαι ο πρώτος
Τετραωρο ρε Καυλα.. 360..τα 40 μπουμπουρμπουαΤριωρο κανένας δεν έχει πει μεχρι τωρα,θα είσαι ο πρώτος
Τετραωρο στα 300 αλλά ποτε τοσες ώρες δεν εχω κάνειΤετραωρο ρε Καυλα.. 360..τα 40 μπουμπουρμπουα
Αντεχεις η Οχι ;.. δεν κανω σεξ μονο 20 λεπταΤετραωρο στα 300 αλλά ποτε τοσες ώρες δεν εχω κάνει
Για πες μας πανουλη αντέχεις η είσαι δροσερός???Αντεχεις η Οχι ;.. δεν κανω σεξ μονο 20 λεπτα
Θα της το δωσω στο πιατο.. με καυλωνει.. αρκει να τα καταπινειΓια πες μας πανουλη αντέχεις η είσαι δροσερός???
.Τριωρο κανένας δεν έχει πει μεχρι τωρα,θα είσαι ο πρώτος
.....πενταωρο κανεις?!?!!??!Τετραωρο ρε Καυλα.. 360..τα 40 μπουμπουρμπουα
Τελικα θες η Οχι ;Τετραωρο στα 300 αλλά ποτε τοσες ώρες δεν εχω κάνει
αμα βρω χρονο,αλλά μην σε σιχτιριζουν αλλοι συναγωνιστες π τους πηρες ωρες γ να κλείσουνΤελικα θες η Οχι ;
Θα την πας για γαμο και καπακι στο γλεντι ρε παικτη;Τελικα θες η Οχι ;
Με cetering κλεισμενο..Θα την πας για γαμο και καπακι στο γλεντι ρε παικτη;
Δεν με νοιαζουνε οι αλλοι.. προταση θα πεσει στο τραπεζι.. θα ειναι δελεαστικη..αμα βρω χρονο,αλλά μην σε σιχτιριζουν αλλοι συναγωνιστες π τους πηρες ωρες γ να κλείσουν
Οχι δεν αφηνω να μ τραβανε τα μαλλια με ενταση,οχι εντάσεις τέτοιου ειδους παρακαλώΑκουσε με Αγγελικη.. γενικα μου αρεσει το εντονο σεξ με διαρκεια.. δεν θελω πιεση χρονου.. σε θελω μονο δικη μου για τις ωρες που θα κλεισουμε μαζι. Απλα θελω να πειραματιστουμε σε στασεις.. να σε παρω απο παντου.. θελω να με φροντισεις και να με γλειψεις παντου.. να μπαινω μεσα σου και να τραβω τα μαλλια σου με ενταση.. δεν σου εχω στειλει ακομα για να καυλωσεις μαζι μου και να αντεξεις το δυνατο σφυροκοπημα ομορφια μου.
Ας χαρούν κ αλλοι,ετσι,να πάρω πολλουςΔεν με νοιαζουνε οι αλλοι.. προταση θα πεσει στο τραπεζι.. θα ειναι δελεαστικη..
Τύπε αν κάνεις πολιτικό γάμο έρχομαι για μάρτυρας, για θρησκευτικό βρες άλλον γιατί είναι πολλά τα έξοδα....Ακουσε με Αγγελικη.. γενικα μου αρεσει το εντονο σεξ με διαρκεια.. δεν θελω πιεση χρονου.. σε θελω μονο δικη μου για τις ωρες που θα κλεισουμε μαζι. Απλα θελω να πειραματιστουμε σε στασεις.. να σε παρω απο παντου.. θελω να με φροντισεις και να με γλειψεις παντου.. να μπαινω μεσα σου και να τραβω τα μαλλια σου με ενταση.. δεν σου εχω στειλει ακομα για να καυλωσεις μαζι μου και να αντεξεις το δυνατο σφυροκοπημα ομορφια μου.
Για γαμο εχω αλλη.. της εφτιαξα και σπιτι ετοιμο... μετα την εκανα.. λες και μου εβαλαν νεφτι στο κωλο.Τύπε αν κάνεις πολιτικό γάμο έρχομαι για μάρτυρας, για θρησκευτικό βρες άλλον γιατί είναι πολλά τα έξοδα....
Εγώ προσφέρθηκα πάντως, αν αλλάξεις γνώμη θα με βρεις εδώ και έννοια σου δεν θα στην πηδήξω....Για γαμο εχω αλλη.. της εφτιαξα και σπιτι ετοιμο... μετα την εκανα.. λες και μου εβαλαν νεφτι στο κωλο.
Α, εγω αν καταθεσω προσφορα του υποσχομαι πως θα την πηδηξω, τιμιες συναλλαγες.Εγώ προσφέρθηκα πάντως, αν αλλάξεις γνώμη θα με βρεις εδώ και έννοια σου δεν θα στην πηδήξω....
Και Παρασκευη π κλείσαμε τι θα κανουμε τοτε χαχαχαχαΕγώ προσφέρθηκα πάντως, αν αλλάξεις γνώμη θα με βρεις εδώ και έννοια σου δεν θα στην πηδήξω....
Τέτοια ειλικρίνεια σπανίζει στις μέρες μας, ντροπή σου παρόλα αυτάΑ, εγω αν καταθεσω προσφορα του υποσχομαι πως θα την πηδηξω, τιμιες συναλλαγες.