Ggeo88
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 0
Οι Αγρινιωτες προτιμούν Λούρο ή Διονι..Εδω οι ίδιοι οι Αγρινιωτες κ έρχονται γ μπάνιο σε μας ή Αμφιλοχια
Οι Αγρινιωτες προτιμούν Λούρο ή Διονι..Εδω οι ίδιοι οι Αγρινιωτες κ έρχονται γ μπάνιο σε μας ή Αμφιλοχια
Στην Αμφιλοχία έκανα μπάνιο πρόσφατα, δεν έχει και κάτι ιδιαίτερο....Εδω οι ίδιοι οι Αγρινιωτες κ έρχονται γ μπάνιο σε μας ή Αμφιλοχια
οταν ερθεις μεσσολογγι θα κλεισω ραντεβού...με βολεύει..Οχι δεν έχω,ισως επειδή είμαι Αθηνα μεγαλωμένη να μην την εχω,κ ομως εγω τους καταλαβαίνω,σιγουρα επειδή εκει ημουν απο μωρο κάθε καλοκαιρι,και επειδή γ μένα ειναι κατι φυσικό αυτη η ομιλία,νομιζω θα καταλάβουν ολοι χαχαχα
Προορισμός το ΜεσολόγγιΕδω οι ίδιοι οι Αγρινιωτες κ έρχονται γ μπάνιο σε μας ή Αμφιλοχια
In before στο squirt της Αγγελικής έκανα μπάνιοΣτην Αμφιλοχία έκανα μπάνιο
Και squirt η αγγελικουλα ?In before στο squirt της Αγγελικής έκανα μπάνιο
Γιατί δεν κάνει?Και squirt η αγγελικουλα ?
Αίμα από ότι μας είπε η ίδια , ναι κάνει μια φορά το μήνα για το άλλο δεν γνωρίζω θα μας πουν οι ειδήμονεςΓιατί δεν κάνει?
Μακάρι να κάνει … θα σας πω…Και squirt η αγγελικουλα ?
ΕΣΥ ότι και να μας πεις …. Στα @@ μας…Μακάρι να κάνει … θα σας πω…
Και ποιο το πρόβλημα;ΕΣΥ ότι και να μας πεις …. Στα @@ μας…
Μέλος πριν 15 μέρες 39 στα 40 μνμ στο θρεντ Αγγελικη …
Μαστα…
Μια χαρά τα λες ignore λοιπόν μέχρι να μπορέσεις να συνεισφέρεις γενικά και όχι στοχευμένα , προμοτορακοΚαι ποιο το πρόβλημα;
Δημόσιο βήμα είναι το σάιτ, όχι κλειστή λέσχη για τους αυτοχριζόμενους εκλεκτούς του.
Ωστόσο, μπορείς να λάβεις υπόψιν σου μόνο τους ομότιμούς σου και άσε εμάς τους παρείες να φλυαρούμε…
Με τιμάς με το ΕΣΥ με κεφαλαία.ΕΣΥ ότι και να μας πεις …. Στα @@ μας…
Μέλος πριν 15 μέρες 39 στα 40 μνμ στο θρεντ Αγγελικη …
Μαστα…
Τα πολλά στοχευμένα διαμορφώνουν το γενικά… Δεν γίνεται αλλιώς, χωρίς να υπάρχει αρχή.Μια χαρά τα λες ignore λοιπόν μέχρι να μπορέσεις να συνεισφέρεις γενικά και όχι στοχευμένα , προμοτορακο
Γ αυτό και έχουμε αναγκη μπανιο στη θαλασσαΕκεί έχετε τρελή ζέστη το καλοκαίρι (από όσο ξέρω τουλάχιστον)
Θες αντι για bill να παμε σε μια παραλια του Αγιου Νικολάου στην Ανάβυσσο, να κανουμε γυμνισμό, να μπουμε στη θάλασσα.. και να πηδηχτουμε.. ; θα πληρωθείς κανονικά... μετα ..επειδη πλησιάζουνε τα γενεθλια μου, θα πάρω τη κορμαρα σου και θα παμε για φαγητο.. εκει.. την ωρα που θα τρώμε.. θα παίζεις με τα πατουσακια σου και θα με καυλωσεις.. μονο εσυ μπορεις να το κανεις αυτό που περιγραφω.Γ αυτό και έχουμε αναγκη μπανιο στη θαλασσα
Έχω «κλήσει» δεν υπάρχει ορθογραφικά στην ελληνική γλώσσα.@papaphilips εχω κλήσει ραντεβου με την αγγελικη θα πληρωσεις επιτέλους?