Διαγραμμένο μέλος 243732
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Απάντησε μου και το κλείσαμεΑκομα δεν κλείστηκαν ολα τα οποια έγραψα ωρες διαθεσιμοτητας,αμα προλάβεις προλαβες
Απάντησε μου και το κλείσαμεΑκομα δεν κλείστηκαν ολα τα οποια έγραψα ωρες διαθεσιμοτητας,αμα προλάβεις προλαβες
Σου έχω στείλει pm για να κανονίσουμε.
Μου ανέβασες το ηθικό τώρα !!!
Αμήν !!!!
Σου εγραψα,αμα καταφέρεις κ κλεισεις,μην το πεις ούτε του παπαΑπάντησε μου και το κλείσαμε
Ούτε του Πάπα.,. Μην ανησυχείςΣου εγραψα,αμα καταφέρεις κ κλεισεις,μην το πεις ούτε του παπα
Έκλεισες.Ειναι θέμα τύχης,αλλοι κάνουν καιρό να κλείσουν,κ αλλοι σχεδον αμεσως,εσύ φαίνεται εχεις τύχηΟύτε του Πάπα.,. Μην ανησυχείς
Το θέμα είναι να μην διστάζεις στη ζωή ουαν σου παρουσιάζονται ευκαιρίες… αλλιώς τις χάνεις !Έκλεισες.Ειναι θέμα τύχης,αλλοι κάνουν καιρό να κλείσουν,κ αλλοι σχεδον αμεσως,εσύ φαίνεται εχεις τύχη
Και να ,αρπαξες την ευκαιρία και βγήκες κερδισμενος,και θα δεις που θα δικαιωθείς για την επιλογή σουΤο θέμα είναι να μην διστάζεις στη ζωή ουαν σου παρουσιάζονται ευκαιρίες… αλλιώς τις χάνεις !
Ή να τους μπουν υποψιες;;;Μην το δουν αυτό το ερώτημα οσοι με είδαν,και πέσουν ξεροι απ τα γέλια
Καλησπερα μαστοραΑπό τη στιγμή που τους έπεισες,όλα κομπλέ για εσένα
Καλησπέρα σας κύριε
Εγώ δεν πείθομαι .Σαν να μειώθηκαν αυτοί που αμφισβητούσαν οτι είμαι γυναικα,δεν ξέρω,έτσι μου φαίνεται. σαν να πείστηκαν τώρα περισσότεροι οτι είμαι υπαρκτό πρόσωπο
Παίξε και ένα ΛΟΤΤΟ , ποτέ δεν ξέρεις!!!Το θέμα είναι να μην διστάζεις στη ζωή ουαν σου παρουσιάζονται ευκαιρίες… αλλιώς τις χάνεις !
Εδω οι ίδιοι οι Αγρινιωτες κ έρχονται γ μπάνιο σε μας ή ΑμφιλοχιαΑγγελική, Αγρίνιο ή Μεσολόγγι για διακοπές , τι προτείνεις;
Τρίκορφο.. εγγυημένα..Εδω οι ίδιοι οι Αγρινιωτες κ έρχονται γ μπάνιο σε μας ή Αμφιλοχια
Και απολυτα σεβαστό να μην με συναντήσεις,εδώ μέσα έχει γ όλα τα γούσταΕγώ δεν πείθομαι .
Γενικά δεν έχει λογική η όλη η φάση. Σίγουρα γράφει άλλος .
Προσωπικά χεστηκα .
Δεν πρόκειται να σε συναντήσω αλλά αν δεν δω αναλυτική κριτικη από αξιόπιστο παλιό μελος δεν πείθομαι , σορρυ
Ρε Αγγελική είχα ένα τύπο στο στρατό (καλό παιδί πάντως) από Αγρίνιο ,Εδω οι ίδιοι οι Αγρινιωτες κ έρχονται γ μπάνιο σε μας ή Αμφιλοχια
Ναι; Τοσο πολύ; Απλά κοβουν τις λεξεις εκει,καταλαβαινεις ομωςΡε Αγγελική είχα ένα τύπο στο στρατό (καλό παιδί πάντως) από Αγρίνιο ,
Ήθελα Google translator για να συνεννοηθούμε
....ελα να σε παρω Θεσσαλια , ο γουγλης κρασαρειΡε Αγγελική είχα ένα τύπο στο στρατό (καλό παιδί πάντως) από Αγρίνιο ,
Ήθελα Google translator για να συνεννοηθούμε
Οχι δεν έχω,ισως επειδή είμαι Αθηνα μεγαλωμένη να μην την εχω,κ ομως εγω τους καταλαβαίνω,σιγουρα επειδή εκει ημουν απο μωρο κάθε καλοκαιρι,και επειδή γ μένα ειναι κατι φυσικό αυτη η ομιλία,νομιζω θα καταλάβουν ολοι χαχαχαΑγγελική.. και εγώ δεν καταλαβαίνω όποιον γνωστό ξέρω από Αγρίνιο.. θέλω να σε ρωτήσω.. έχεις προφορά με Λι και νι.. είναι σημαντικό για εμένα σε ένα ραντεβού.. δεν μπορώ να συγκεντρωθω
Ακριβώς , δεν έχω λόγο όταν δεν υπάρχει κάποια αξιόπιστη άποψη.Και απολυτα σεβαστό να μην με συναντήσεις,εδώ μέσα έχει γ όλα τα γούστα