barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.198
- Πόντοι
- 5.506
Αφου σ εχει κοψει ολο το σαιτ ποσο μαλακας εισαι.Παλι μου μαζευεις γιουσουφακια ρε υπουργαρα της συμφορας.....
Αφου σ εχει κοψει ολο το σαιτ ποσο μαλακας εισαι.Παλι μου μαζευεις γιουσουφακια ρε υπουργαρα της συμφορας.....
Αφου σ εχει κοψει ολο το σαιτ ποσο μαλακας εισαι.
Υπουργακο μετα τον μπαρόκ εχεις σειρα εσυ να σου βγαλω στη φορα τα χαιρια σου...Σκασμός Ανεστάκο Ζαν και πάνε σε κανένα νήμα για Αφέντρες,καθώς έχεις πάρει το κολάι
Πες ρε παπαρι γτ δεν πηγαινες με την Έλενα και κοροιδευες τη κοπέλα?οτι ταχα θα πας?.λεγε ρε και εξακολουθεις να κανεις και με τις αλλες το ίδιο??Οτι πεις ζαν κλωντ, ανεστη ζαπατα, ακροατη και το λουρι της μανας
Γαμημενο πουστρακι του Λεοντιου, σε ψαχνει η αφεντρα σουΠες ρε παπαρι γτ δεν πηγαινες με την Έλενα και κοροιδευες τη κοπέλα?οτι ταχα θα πας?.λεγε ρε και εξακολουθεις να κανεις και με τις αλλες το ίδιο??
Ποιος εισαι εσυ ρε που θα κοροιδευεις τις κοπέλες καραγαμιολακι
Ας το δει η αγγελα να σου κοψει τη φορα...εγω οτι ειχα να πω το ειπα..Γαμημενο πουστρακι του Λεοντιου, σε ψαχνει η αφεντρα σου
ανεστακο σου έδωσα τη θέση μου και ούτε ευχαριστώ δεν είπες.Ας το δει η αγγελα να σου κοψει τη φορα...εγω οτι ειχα να πω το ειπα..
κάτσε να δούμε τι θα μας πει ο ανεστακος, τι δικαιολογία θα βρει τώρα...Η Αγγελική άραγε τι άποψη έχει για Ανεστάκο Ζαν;
βλέπεις που κάνει το παγώνι ο ανεστακος μας και δεν απαντάει ?Η Αγγελική άραγε τι άποψη έχει για Ανεστάκο Ζαν;
Αρη κατσε φρονιμα γιατι θα σου βγαλω εδω μεσα δημοσια και το αφμ αλλα και τι μαρκα βρακι φορας.βλέπεις που κάνει το παγώνι ο ανεστακος μας και δεν απαντάει ?
απαντά βρε τραγογιδο μη σου βγάλω κάνα στριγκοποστ σου πάλι και κρυφτείς στο βεσε σου.Αρη κατσε φρονιμα γιατι θα σου βγαλω εδω μεσα δημοσια και το αφμ αλλα και τι μαρκα βρακι φορας.
Αν πας με την Αγγελική να κάνεις κανα μπανιο πρώτα μη πας και τη παρει μποχα η τυριλα παλι...ανεστακο σου έδωσα τη θέση μου και ούτε ευχαριστώ δεν είπες.
ποτέ θα πας με Αγγελική το λοιπόν?
Ρε παπαρα ξερω και τα κουταλοπιρουνα σου θες παλι ξεφτιλισμα???απαντά βρε τραγογιδο μη σου βγάλω κάνα στριγκοποστ σου πάλι και κρυφτείς στο βεσε σου.
ποτε θα πας με Αγγελική?
περιμένω απαντηση αντρικια και λεοντιστικη...
ρε καθυστερημενε γκαβακα, σου έδωσα τη θέση μου με ταγκ κανονικό και αντρικιο και δε φτάνει που δεν είπες ούτε ένα ευχαριστώ, πας να το αποφύγεις με πουστριλικια?Αν πας με την Αγγελική να κάνεις κανα μπανιο πρώτα μη πας και τη παρει μποχα η τυριλα παλι...
Αρκετα σε στελναν τα κορίτσια να κανεις μπανιο στα μπουρδελα.
επειδή έχεις λαγκ (αμφιβάλω αν ξέρεις) και στο χέρι από τη μαλακια, εκτός από τον ανύπαρκτο εγκέφαλο σου.Ρε παπαρα ξερω και τα κουταλοπιρουνα σου θες παλι ξεφτιλισμα???
Οταν ειναι να πάω με την αγγελικη θα παω εσενα τι σε νοιαζει ματι θες να παρεις?
....και καλη σας διασκεδασηΚαλημέρα σας και καλή εβδομάδα!
Kαλη εβδομαδα κοριτσαρα!Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα!
Καλημέρα,και απο Παρασκευή πάλι διαθέσιμηKαλη εβδομαδα κοριτσαρα!
Αρη ντι τζει του κωλου εδω εχει να κανει μια διάφορα...ρε καθυστερημενε γκαβακα, σου έδωσα τη θέση μου με ταγκ κανονικό και αντρικιο και δε φτάνει που δεν είπες ούτε ένα ευχαριστώ, πας να το αποφύγεις με πουστριλικια?
επειδή έχεις λαγκ (αμφιβάλω αν ξέρεις) και στο χέρι από τη μαλακια, εκτός από τον ανύπαρκτο εγκέφαλο σου.
τα παπάρια μου ξέρεις.
λέγε κότα, πότε θα πας ?
τα ίδια έλεγες και σε άλλο μέλος και τώρα κανείς την κότα.
4 και σημερα...Καλημέρα,και απο Παρασκευή πάλι διαθέσιμη