athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.352
- Πόντοι
- 12.756
θα σφιξεις Αγγελικη;
θα σφιξεις Αγγελικη;
προσεχε σου λεω προσεχε.θα σφιξεις Αγγελικη;
δεν σε καταλαβαινωπροσεχε σου λεω προσεχε.
ετοιμασου να κανουμε κερκιοδα για την ελλαδαρα μας το βραδυ και με συνθηματα.δεν σε καταλαβαινω
εγκρινωετοιμασου να κανουμε κερκιοδα για την ελλαδαρα μας το βραδυ και με συνθηματα.
Δεν συμπάσχει,αλλά καλύτερα οταν δεν έχεις τίποτα,γιατι και δεν μπορείς να κατσεις και άνετα επειδή θα λερώσεις τα σεντόνια,και είναι και άσπραΟ κώλος δέχεται επισκέψεις; Ή συμπάσχει κι αυτός.
Κανε μωκο μη φωναξω την ελενη και με επιβεβαιωσειΓιουσουφακι, ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΜΠΟΥΣΤΗ ΚΛΩΝΕ.
Θα επιβεβαιωσει οτι ησουν απο κεινους που του στραποναρε και κατουραγε ΜΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΙΟ.Κανε μωκο μη φωναξω την ελενη και με επιβεβαιωσει
Ωραίες οι φώτο σου, αλλά τσέκαρε και τα p.m. σουΝα και άλλη φώτο
Να επιβεβαιωσει οτι εισαι ενα παπαρακι που ταζει και δεν τα τηρεί...Θα επιβεβαιωσει οτι ησουν απο κεινους που του στραποναρε και κατουραγε ΜΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΙΟ.
Πουτανα βανταμα δεν εχεις καμια αποδειξη ποιες και ποσες φορες εχω συναντησει, εδω δεν το ξερουν ουτε οι ιδιες. Η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι; (Εκτος οτι ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΗΣ). Εγω δε ζω με κεα μωρη ξεκωλιαρα του μπουρδελοχωριου σου. Γι αυτο κι αν υπαρχουν αποδειξεις.Να επιβεβαιωσει οτι εισαι ενα παπαρακι που ταζει και δεν τα τηρεί...
Και υπάρχουν αποδείξεις γι αυτο που λέω
ρε μαλακα ξεκολλα..εχει βγαλει 2 νομους....Πουτανα βανταμα δεν εχεις καμια αποδειξη ποιες και ποσες φορες εχω συναντησει, εδω δεν το ξερουν ουτε οι ιδιες. Η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι; (Εκτος οτι ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΗΣ). Εγω δε ζω με κεα μωρη ξεκωλιαρα του μπουρδελοχωριου σου. Γι αυτο κι αν υπαρχουν αποδειξεις.
....φιλε μου "τσιτσιδε" τ'ειν' το "κεα"Πουτανα βανταμα δεν εχεις καμια αποδειξη ποιες και ποσες φορες εχω συναντησει, εδω δεν το ξερουν ουτε οι ιδιες. Η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι; (Εκτος οτι ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΗΣ). Εγω δε ζω με κεα μωρη ξεκωλιαρα του μπουρδελοχωριου σου. Γι αυτο κι αν υπαρχουν αποδειξεις.
Η κόντρα νημάτων θα είναι σκληρη συνάδελφε!στο παρον νημα τα εχουμε δει ολα αραγε μεχρι σημερα ή επεται συνεχεια?
μεχρι σημερα εχουμε δει θυμιζω
αναφορες απο την νηματοθετρια για μικροψωληδες πελατες
επισης για ανικανους πελατες
συμβουλες πασης φυσεως για το πως να καβλωνουμε τις πορνες.
ξαναμμενες πορνες
χαλασμενα κινητα
συμβουλες για σερβις κινητων
συμβουλες για νεες συσκευες κινητων
οικονομικες συμβουλες για μη απωλεια πελατων λογω χαλασμενου κινητου
ειδησεις για το ποτε εχει περιοδο η εργαζομενη και
ευλογα ερωτηματαοσων καβλαντιζουνπελατων για το ποσο διαρκει.
σε αυτο το νημα δεν πληττει ποτε κανεις.
το μπου ειναι μαγικο.
Υ.Γ. προσφατως ανοιχτηκε νεο νημα με παρομοιες προοπτικες και αλλεπαλληλα λαθη της εκει εργαζομενης.
ο ανταγωνισμος εντεινεται.
Δεν το περιμέναμε καθόλου … βγήκε αληθινή η προφητεία μου της Παρασκευής….Καλησπέρα,ακυρα τα ραντεβου γ τις επομενες ωρες ,γιατι μου ήρθε περίοδος ενω βρισκομουν σε ραντεβου. Λυπάμαι αλλά είναι η φυση μου τέτοια
Ποιος ήταν ο τυχερός ? Ελπίζω τον τακτοποίησες … δεν θέλω γυφτιέςΝαι,γεμισε αίματα το σεντόνι στο μπιλ
οπς...ποια ειναι αυτη???τουλαχιστον η Αγγελικη εμεινε στο μικροψωληδες χωρις να δωσει παραπανω στοιχεια,η αλλη σε λιγο θα δημοσιευσει και τα ΑΦΜ τους. Ακυρη εντελως
Αμα θέλει ας βγει να μιλήσει μόνος του,δεν θα πω ονόματαΔεν το περιμέναμε καθόλου … βγήκε αληθινή η προφητεία μου της Παρασκευής….
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος ήταν ο τυχερός ? Ελπίζω τον τακτοποίησες … δεν θέλω γυφτιές
Πουτανα βανταμα δεν εχεις καμια αποδειξη ποιες και ποσες φορες εχω συναντησει, εδω δεν το ξερουν ουτε οι ιδιες. Η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι; (Εκτος οτι ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΗΣ). Εγω δε ζω με κεα μωρη ξεκωλιαρα του μπουρδελοχωριου σου. Γι αυτο κι αν υπαρχουν αποδειξεις.