Athensloving
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Θα ήθελα ραντεβού και εγώ πλζΚαι δεν το δίνω δημοσίως,ήδη ευτυχώς λίγες περιπτώσεις,εχουν τηλεφωνήσει ακαταλληλες ώρες απλά και μόνο για να μιλήσουμε όπως είπαν
Θα ήθελα ραντεβού και εγώ πλζΚαι δεν το δίνω δημοσίως,ήδη ευτυχώς λίγες περιπτώσεις,εχουν τηλεφωνήσει ακαταλληλες ώρες απλά και μόνο για να μιλήσουμε όπως είπαν
Αν τη βρεις φερτην μωρή κορδελιαρα με ξερει εμενα και μου λεγε οτι εισαι ευαισθητος και να μην σε πειράζω γιατι σε λυποταν...Βανταμα, θα φερω πισω την κυρα Ελενα να σου κανει τον κωλο σουρωτηρι για μια και μοναδικη εμφανιση αν ξαναενοχλησεις σε νηματα κορασιδων. Εδω ειναι για αντρες μονο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και τι μπορει να ηθελαν να πειτε ας πουμε; Για μοδα, τσαντες και νυχια;
Που σε ξερει ρε παικτη, τωρα δε γραφτηκες στο σαιτ;Αν τη βρεις φερτην μωρή κορδελιαρα με ξερει εμενα και μου λεγε οτι εισαι ευαισθητος και να μην σε πειράζω γιατι σε λυποταν...
Φερτην εσυ και θα θυμηθεί απο πελάτη...Που σε ξερει ρε παικτη, τωρα δε γραφτηκες στο σαιτ;
Εδω ειναι για αντρες μονο.
Κοιταχτε ποια μιλάει???Δυο δυο μαζευεστε οι πουστρες, σαν τις μυγες στο σκατο.
Δυο δυο μαζευομαστε οι πουστρες, σαν τις μυγες στο σκατο.
Μα και εσυ εισαι μελος της γκει κοινοτητας ρε ζωνατε....Εχει γεμισει ο τοπος μπουστηδες γαμω τα γκει παρειντ σας
Στον υπνο σας βλεπετε πουτσες και ονειρευεστε τους γυρω σας μπουστηδες.Μα και εσυ εισαι μελος της γκει κοινοτητας ρε ζωνατε....
Καλημέρα σας , επέστρεψα και πάλι,έχω κινητό τώρα, πήρα άλλο, όσοι μου έχετε κλείσει ραντεβού, παρακαλώ να μου το πείτε με μήνυμα στο κινητό,και να μου πείτε και το όνομα χρήστη σας,για να ξέρω ποιος μου έχει γράψει,για να μην μπερδευτω
Βεβαίως και απ' αυτό γράφω τώρα
Καλορίζικο το νέο κινητό!!!Σου έχω στείλει μήνυμα.Καλημέρα σας , επέστρεψα και πάλι,έχω κινητό τώρα, πήρα άλλο, όσοι μου έχετε κλείσει ραντεβού, παρακαλώ να μου το πείτε με μήνυμα στο κινητό,και να μου πείτε και το όνομα χρήστη σας,για να ξέρω ποιος μου έχει γράψει,για να μην μπερδευτω
Βεβαίως και απ' αυτό γράφω τώρα
Στον υπνο μου βλεπω πουτσες και ονειρευομαι τους γυρω μου μπουστηδες.
....αφου οπως ειδες παραπανω, τα'θελε ο κωλος τηςΤης άνοιξαν την κωλάρα?
ΕύγεΠαραθέτω μια φωτό που μου έστειλε η κοπέλα. Ραντεβού έχει κανονιστεί και θα ακολουθήσει και κριτική
Μονο το κολαντερο δεν βγηκε εξω...!!!!!!Της άνοιξαν την κωλάρα?
Έτσι αλλά με μία προσθήκη....το λαστιχάκι απαραίτητα.ετσι παρτε με