Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.120
- Πόντοι
- 456
Ποιον Αλέκο τι φάση?θες να μου πεις γιατι εριξες πορτα στον αλεκο οταν σε ρωτησε αν κανεις ραντεβου?
Ποιον Αλέκο τι φάση?θες να μου πεις γιατι εριξες πορτα στον αλεκο οταν σε ρωτησε αν κανεις ραντεβου?
Βεβαίως και απ' αυτό γράφω τώραΉρθε το καινούργιο κιν τι γινετε
Στείλε μου το κινητό βρε μωροΚαλημέρα σας , επέστρεψα και πάλι,έχω κινητό τώρα, πήρα άλλο, όσοι μου έχετε κλείσει ραντεβού, παρακαλώ να μου το πείτε με μήνυμα στο κινητό,και να μου πείτε και το όνομα χρήστη σας,για να ξέρω ποιος μου έχει γράψει,για να μην μπερδευτω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βεβαίως και απ' αυτό γράφω τώρα
Δεν θέλω ολο το σαιτ να το έχειΤην περίπτωση να δουλέψεις κανονικά με το τηλέφωνο, χωρίς νικ νέιμ, διασταυρώσεις, ποιος είναι ποιος και λοιπά φακελώματα, την έχουμε εξετάσει;;;;
Σύμφωνοι αλλά από μία διαρροή και μόνο μπορεί να μαθευτείΔεν θέλω ολο το σαιτ να το έχει
Τουλάχιστον το στέλνεις επιλεκτικά σε κάποιους;;;Δεν θέλω ολο το σαιτ να το έχει
Γεια σου Αγγελικη!
Ναι ναιΤουλάχιστον το στέλνεις επιλεκτικά σε κάποιους;;;
Αλλιώς δεν θα εγραφα τίποτα και δεν θα εκλεινα ραντεβούΑν όντως πήρες στείλε φώτο, αλλιώς δεν σε πιστεύω
Που είναι η "έδρα" σου, Αγγελική;ε ελάτε επαρχία τότε άμα θέλετε τόσο πολύ,αλλιώς δοξα το θεο ,έχετε απειρες επιλογες στην Αθήνα
ειναι ενεργο το viber της.... μετα απο πολυ καιροΑν όντως πήρες στείλε φώτο, αλλιώς δεν σε πιστεύω
Εσυ γιατι δεν πας μωρή λουγκριτια?η κοπέλα εχει διαθεσιμα ραντεβου...αλλα θα αρχίσεις παλι να μας λες για τα μποφόρ του Αιγαίου και να ταζεις ημερομηνίες????Ρε σεις, τραβατε να την ξεπατωσετε οσοι ειστε κοντα τωρα που εχει λυσσαξει απο την καυλα και αφηστε το κινητο της να πουμε….
Ωραία,και κάποιος που το είπεειναι ενεργο το viber της.... μετα απο πολυ καιρο
Βανταμα, θα φερω πισω την κυρα Ελενα να σου κανει τον κωλο σουρωτηρι για μια και μοναδικη εμφανιση αν ξαναενοχλησεις σε νηματα κορασιδων. Εδω ειναι για αντρες μονο.Εσυ γιατι δεν πας μωρή λουγκριτια?η κοπέλα εχει διαθεσιμα ραντεβου...αλλα θα αρχίσεις παλι να μας λες για τα μποφόρ του Αιγαίου και να ταζεις ημερομηνίες????
Τα ξερουμε υα χαιρια τότε με τη χατζη που της ειχε βγαλει τη ψυχη 2 χρονια οτι θα τη παρεις και δεν πηγες ποτε σουργελο
Και τι μπορει να ηθελαν να πειτε ας πουμε; Για μοδα, τσαντες και νυχια;Και δεν το δίνω δημοσίως,ήδη ευτυχώς λίγες περιπτώσεις,εχουν τηλεφωνήσει ακαταλληλες ώρες απλά και μόνο για να μιλήσουμε όπως είπαν