Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.107
Κάνει ραντεβού η κοπέλα τελικά? Γιατί εγώ μόνο ακυρώσεις έχω κάνει
Λοιποοοοοοοοοον
Review
Ραντεβου σημερα στο Bill με το κοριτσι μας.Πολυ ευκολη συνεννοηση και αψογη οσον αφορα την ωρα αφιξης.
Διαθεση καλη,με το χαμογελο στα χειλη και καυλες ως φανηκε.
Εμφανιση μιας κοπελας της διπλανης πορτας.Δεν θα γυρισουν κεφαλια στο δρομο,αλλα κανονικο κορμακι,κανονικο προσωπο,τιποτα φοβερο,μα ουτε κι ασχημια.
Και παμε στο σεξ.
Η κοπελια ΤΑ ΣΠΑΕΙ.Τα δινει ολα,γουσταρει να γαμιεται,ειναι εκφραστικοτατη,ξερει να σε φτιαχνει τρελλα.
Βαθια πιπα,με σαλιο,με περιποιηση και στα αρχιδια
Αντεχει οτι τυπο γαμησιου θες.Χαλαρο,σκληρο,σφαλιαρες στα κωλομερια,ΟΛΑ.
Και σε τελειωνει και στο στομα ευκολα.
Συμπερασμα.Αν ηταν πιο μοντελο εμφανισιακα(γιατι προσεχει τον εαυτο της και φαινεται) θα επαιρνε 150 για πλακα.Τα 80 ειναι λιγα για αυτο που παιρνεις και τα κερδιζει με την πολυ καλη της διαθεση.
Αξιζει μια ευκαιρια.Και προσωπικα θα την ξαναδω σιγουρα!!
να τι ειπανε καποιοιΕχοντας την χαρα να συναντησω την Αγγελικη θα ηθελα να πω την γνωμη μου.
Επιδιωξα να την συναντησω καθαρα απο περιεργεια (οπως ειπα και στην ιδια) και τελικα τα καταφερα!!
Εμφανησιακα προκειται για μια αδυνατη (οχι μοντελε απλα αδυνατη) κοπελα με μια αψεγαδιαστη ομορφια (καθως δεν εχει κατι πειραγμενο πανω της). Γενικα ειναι οτι φαινεται στις φωτο και τα βιντεο της (οποτε οποιος θελει να την κρινει εμφανησιακα ας δει τα βιντεο και τις φωτο της)
Απο εκει και περα στο κυριως πιατο θα πω απλα οτι το ζει (και με το παραπανω)
Απο την αρχη μεχρι το τελος του ραντεβου δεν με αφησε σε ησυχια (ουτε διαλλειμα δεν με αφησε να κανω )
Το στοματικο της ηταν εξαιρετικο (οπως και η περιποιηση της γυρο περιοχης) , ενω οσον αφορα το κυριως θα πω απλα οτι ηταν δοτικατη
Υ.Γ. @Αγγελική περιττο να πω (καθως φανηκε αλλωστε στην συναντηση μας) οτι χαρηκα που σε γνωρισα (οχι μονο επειδη το ζεις αλλα και επειδη εισαι γενικα πολυ κουλ τυπακι με απιστευτα θετικη αυρα) και ευλπιστω να σε ξαναδω καποια στιγμη !!
Καλα να περνας