tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.231
- Πόντοι
- 496
Nα ανεβει χωρις το στρινγκ....!!!!θα ξαναανεβει
Nα ανεβει χωρις το στρινγκ....!!!!θα ξαναανεβει
μου αρέσει που ειστε έτσι ορεξατοιNα ανεβει χωρις το στρινγκ....!!!!
Οκναι,εγω είμαι συνεπής,για να ακυρώσω ραντεβού,σημαινει οτι σοβαρός λογος υπάρχει ή οτι μου ηρθε περιοδος
Άντε να δούμε την τύχη μας....καλησπέρα,πρώτα ο Θεος αυριο θα εχω το τηλέφωνό μου πάλι. φυσικά θα υπάρξει και πάλι ενημέρωση μηπως τυχον αλλάξει κάτι
μπορει να εχεις περιοδο μα εχεις κ'αλλη διοδο!!!!!!! οπως ελεγε και ενα ασμα!!!!!ναι,εγω είμαι συνεπής,για να ακυρώσω ραντεβού,σημαινει οτι σοβαρός λογος υπάρχει ή οτι μου ηρθε περιοδος
βελε και τιποτα μεσα να μας δινεις ιδεες!!!!!!μου αρέσει που ειστε έτσι ορεξατοι
θα έρθει και αυτή ,γιατί δεν ήρθε καθόλου αυτόν τον μήναμπορει να εχεις περιοδο μα εχεις κ'αλλη διοδο!!!!!!! οπως ελεγε και ενα ασμα!!!!!
οχι δεν θα πωΜπορεί ο τεχνικός του κινητού σου να είναι μέλος του bou. Πες που το πήγες μπας και σου κάνει καλύτερη τιμη
Τι μας εκανε αυτο το κινητο....καλησπέρα,πρώτα ο Θεος αυριο θα εχω το τηλέφωνό μου πάλι. φυσικά θα υπάρξει και πάλι ενημέρωση μηπως τυχον αλλάξει κάτι
Μονο μη κανει καμια μαλακια ο τεχνικος και δεν βγαζει φωτογραφιες το κινητοΘελουμε φωτο τη κωλαρα σου οταν παρεις το κινητο.
οχι δεν πάθανε τίποτα,γιατί θα πηγανε σε αλλη,και αναγκαστικά αυτες τις μερες δεν θα εχει πάλι ραντεβου,γτ περιμενω και την περίοδό μουΤι μας εκανε αυτο το κινητο....
Εχουν ρεψει τοσα παλικαρια του μπου
Για κάποιους εισαι αναντικατάστατηοχι δεν πάθανε τίποτα,γιατί θα πηγανε σε αλλη,και αναγκαστικά αυτες τις μερες δεν θα εχει πάλι ραντεβου,γτ περιμενω και την περίοδό μου
δεν παθανε τιποτα????.....για ρωτα τους......εχει πεσει πολυ εκγυμναση ανω ακρων......οχι δεν πάθανε τίποτα,γιατί θα πηγανε σε αλλη,και αναγκαστικά αυτες τις μερες δεν θα εχει πάλι ραντεβου,γτ περιμενω και την περίοδό μου
οχι δεν πάθανε τίποτα,γιατί θα πηγανε σε αλλη,και αναγκαστικά αυτες τις μερες δεν θα εχει πάλι ραντεβου,γτ περιμενω και την περίοδό μου
Πες του νά αλλάξει επάγγελμα αμέσως.καλησπέρα σας,τώρα μπορεσα πάλι και μπήκα από υπολογιστη,είπανε και σήμερα οτι είναι μες στην υγρασία το κινητό και κάηκε ολο και σοβαρή ζημιά εχει,οπότε ακυρα τα ραντεβού που κανονίστηκαν για αύριο. λυπάμαι αλλά δεν φταίω εγω. και απόδειξη οτι λέω αλήθεια,αν δοκιμάσετε να μου στείλετε στο viber θα δείτε οτι απλά θα σταλούν τα μηνύματα,θα υπάρχει απλά ενα τικ,καντε και κλήση ελεύθερα αν θέλετε ,θα σας λεει οτι ειναι κλειστό
Τουλάχιστον ξέρουμε ότι δεν είσαι τραβέλι, Αγγελική.ναι,εγω είμαι συνεπής,για να ακυρώσω ραντεβού,σημαινει οτι σοβαρός λογος υπάρχει ή οτι μου ηρθε περιοδος
τι φταιει αυτός αν ειχε τετοια μεγαλη ζημια; και ενα τηλεφωνο αδυνατον να μην το εχω,παραδειγμα θα ειμαι ηδη σε ενα ραντεβού,πώς θα επικοινωνησω γ αριθμο δωματιουΠες του νά αλλάξει επάγγελμα αμέσως.
χαχα πώς και εχεις πειστει;Τουλάχιστον ξέρουμε ότι δεν είσαι τραβέλι, Αγγελική.