Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.573
εγω δεν δεχομαι; το 'δωρακι' απ τις συναντησεις κυρίως και αν δεχομαιΔεν δέχεσαι δωρα κυρια?
εγω δεν δεχομαι; το 'δωρακι' απ τις συναντησεις κυρίως και αν δεχομαιΔεν δέχεσαι δωρα κυρια?
Οχι ρε έγκλημα … όχι τέτοια ανάλυση σε κάμεραΣωστά τα λες μις..
Λοιπόν ποιος θα παρει δωρακι κινητο της αγγελικαρας μας?
Καμερα πανω απο 48 mpixel
Ram 6 και πανω
Rom 128 και πανω
Οθόνη 6.5 full HD και πανω
Μπαταρια 4500
Εταιρίες σαμσουμγκ αιφον
Καλησπερα μικρή τι κάνεις???
ναι ρε μη μασας!!!!!!!!!!!....παρε καινουργιο τηλ και γαμησετα ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και οοολοι θα ειμαστε μαζι σου!!!!!!!!!!!και θα συνεχίσω να τα κάνω
δεν θα παρω καινουριο,γιατί θα εχω πάλι το ιδιο σε 4-5 μερεςναι ρε μη μασας!!!!!!!!!!!....παρε καινουργιο τηλ και γαμησετα ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και οοολοι θα ειμαστε μαζι σου!!!!!!!!!!!
ΠΑΡΕ !!!!!!!δεν θα παρω καινουριο,γιατί θα εχω πάλι το ιδιο σε 4-5 μερες
που παραμενουν οι ιδιες??...δεν πιστευω να τους χαλασε καμια πλακετα οπως το κινητο!!!νομίζω αυτό που πρέπει να ενδιαφερει κάποιον εδώ μεσα είναι οι υπηρεσίες που παρέχω,το αν εχω καλές επιδοσεις στον αγώνα,και όχι το τι κινητό έχω
ναι γιατι να μην παραμένουν οι ιδιες;που παραμενουν οι ιδιες??...δεν πιστευω να τους χαλασε καμια πλακετα οπως το κινητο!!!
εμας η καταπωση μας ενδιαφερει!!!!!!!....ειναι η νο1 υπηρεσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι γιατι να μην παραμένουν οι ιδιες;
το κάνω και αυτόεμας η καταπωση μας ενδιαφερει!!!!!!!....ειναι η νο1 υπηρεσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αρα ολα δουλευουν κομπλε ειμαστε!!το κάνω και αυτό
Μήπως θα σε συνέφερε να αγοράσεις καλύτερα καινούριο κινητό;καλημέρα σας και παλι,τώρα καταφερα να μπω από υπολογιστή,καηκε η πλακέτα στο κινητό μου,και είπαν από το καταστημα που το πήγα για φτιάξιμο οτι Πέμπτη-Παρασκευή θα μου είναι έτοιμο,γιατί λένε μέχρι να ερθει το ανταλλακτικό. Για αυτό λοιπόν κανένα ραντεβού για ολόκληρη την εβδομάδα και άκυρα αυτά τα ραντεβού που κλείστηκαν για το τριήμερο. Δεν γίνεται να μην έχω ενα τηλεφωνο, και για να δω τον αριθμό δωματίου,και για τοσο κάτι να γίνει,και για να συνεννοηθούμε όταν είναι να ερθω,και εγώ προχειροδουλειές δεν κάνω. Και φυσικά δεν φταίω εγώ που δεν θα γινουν τα κανονισμένα ραντεβου, αυτά είναι τα απρόοπτα που λένε. Εργαλεία είναι,χαλάνε απ τη χρήση. Και το σκέφτηκα οτι μπορεί να υπάρξουν και κάποιοι π μπορεί να πουν οτι λέω ψέματα,αποδεικνύεται ως εξης. Απλά κάποιος που έχει τον αριθμό μου ,στέλνει μηνυμα στο βαιμπερ,και απλά στο μήνυμά του θα του βγάλει ενα τικ αντί για δύο ,που σημαίνει οτι απλά στάλθηκε το μήνυμα,αλλά δεν παραδόθηκε. Καλό τριήμερο να έχετε,καλά να περάσετε,και θα επανέλθω δυναμικά με πολλές καύλες
οχι,αφού διορθώνεται το πρόβλημαΜήπως θα σε συνέφερε να αγοράσεις καλύτερα καινούριο κινητό;
Με τα ραντεβού που δεν θα ακυρώνεις,
Εφόσον κάνεις κατάποση,οι γεύσεις δεν ειναι ολες ιδιες.το κάνω και αυτό
Δεν δεχεσαι δωρα μις?αν ηθελα θα επαιρνα μονη μου
Ότι να ναι.οχι,δε συνεφερε,αφου φτιαχνεται παλι
Αφού έχεις καταλάβει ., δεν ειναι η πρωτη φορα.... άστο να πάει.Ότι να ναι.
Θα έδινες 80 ευρώ για ένα προσωρινό κινητό που με αυτό θα έκανες σε 3 μέρες 10 ραντεβού*80 θα έβγαζες 800.
Τώρα θα χάσεις τα 800 για να μην δώσεις 80.
Επιχειρηματικό μυαλό.
Αν έχεις όπως λες, ΉΔΗ τοποθετηθεί αρκετά στο θέμα και δεν έχεις και καμιά πρόθεση, να βρεθείς με την εν λόγω κοπέλα, ΔΕΝ έχει και κανένα νόημα, η συχνή παραμονή σου σε αυτό το νήμα.Για να είναι σωστό το πακέτο , το όλο όπως λες , κάτι λείπει.
Σχολιάζω αυτά που βλέπω και έχω τοποθετηθεί αρκετά στο θέμα.
Δεν θα απαντήσω λοιπόν στο άκυρο ερώτημα σου .
Καλή όρεξη