Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.470
απο Νοεμβριο 2021 ,ουτε 3 χρόνιαΑν σου κράτησε 4 χρονια καλα είσαι αν όμως ειναι πιο καινούργιο αδικαιολόγητο.
απο Νοεμβριο 2021 ,ουτε 3 χρόνιαΑν σου κράτησε 4 χρονια καλα είσαι αν όμως ειναι πιο καινούργιο αδικαιολόγητο.
2.5 χρονια δεν δικαιολογείταιαπο Νοεμβριο 2021 ,ουτε 3 χρόνια
αφού φτιαχνεται παλι καλα,και μια χαρα με εχει βολεψειΝα συστηθω κιολας.
Γεια σου αγγελικη ειμαι ο Αλέξανδρος...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
2.5 χρονια δεν δικαιολογείται
Σαμσουμγκ εγγύηση για μενα
Με αυτές τις φωτογραφίες που είχε αποθηκευμένες , η πλακέτα τι ήθελες να σου κάνειxiaomi,και τελικά δεν εφταιγε το κουμπι,καηκε η πλακέτα και γ αυτό και δεν αναβει καθολου
χαχαχα λες για αυτό να καηκε,απο πορνογραφικο υλικο,μπολικο ειχε το τηλεφωνοΜε αυτές τις φωτογραφίες που είχε αποθηκευμένες η πλακέτα , τι ήθελες να σου κάνει
Κοιτα μονο μη ξανακαψεις τη πλακετα....αφού φτιαχνεται παλι καλα,και μια χαρα με εχει βολεψει
Σκέφτομαι τα μούτρα του τεχνικού που το φτιάχνει όταν ανοίξει και δει το άλμπουμ με τις φωτογραφίες ….xiaomi,και τελικά δεν εφταιγε το κουμπι,καηκε η πλακέτα και γ αυτό και δεν αναβει καθολου
Να δει τη κωλαρα της ανοιχτη στα τεσσερα.τσαμπα θα το φτιαξει.Σκέφτομαι τα μούτρα του τεχνικού που το φτιάχνει όταν ανοίξει και δει το άλμπουμ με τις φωτογραφίες ….
δεν ξερει το πιν,οπότε δεν μπορεί να δει τίποτα,σιγά μην είχε το πιν μου ο καθε ασχετοςΣκέφτομαι τα μούτρα του τεχνικού που το φτιάχνει όταν ανοίξει και δει το άλμπουμ με τις φωτογραφίες ….
δε θα δει τιποτα οπως έγραψαΝα δει τη κωλαρα της ανοιχτη στα τεσσερα.τσαμπα θα το φτιαξει.
είναι αναλώσιμες οι συσκευες,χαλάνε απ την πολλή χρήση καποια στιγμήΚοιτα μονο μη ξανακαψεις τη πλακετα....
Θα μου πεις αλλοι καινε εγκεφάλους
Ε πάρε μια καινούρια τότε . Τι τσιγκουνιές είναι αυτές . 3 μέρες ραντεβού και τα βγαλεςείναι αναλώσιμες οι συσκευες,χαλάνε απ την πολλή χρήση καποια στιγμή
Ναι δύσκολο …δεν ξερει το πιν,οπότε δεν μπορεί να δει τίποτα,σιγά μην είχε το πιν μου ο καθε ασχετος
δε θα δει τιποτα οπως έγραψα
Τώρα απο που μας γραφεις?είναι αναλώσιμες οι συσκευες,χαλάνε απ την πολλή χρήση καποια στιγμή
απο υπολογιστήΤώρα απο που μας γραφεις?
δεν νομίζω πως σας αφορά το πότε θα παρω καινουριο κινητοΕ πάρε μια καινούρια τότε . Τι τσιγκουνιές είναι αυτές . 3 μέρες ραντεβού και τα βγαλες
Ναι δύσκολο …
Εγώ αν ήμουν τεχνικός κινητών κ εβλεπα αυτή τη φωτογραφία,θα χρεωνα κανα 50ρικο παραπάνω.
Είναι δυνατόν να δει κάποιος αυτό το πράμα μπροστά του και να του σηκωθεί ???
Νευράκια ?απο υπολογιστή
δεν νομίζω πως σας αφορά το πότε θα παρω καινουριο κινητο
ας χρεωνες χαχαΕγώ αν ήμουν τεχνικός κινητών κ εβλεπα αυτή τη φωτογραφία,θα χρεωνα κανα 50ρικο παραπάνω.
Γειά σου Αγγελικαρα,σε πειραζω.
ε οσο να ναι τώρα το κινητό μας εχει γινει απαραίτητο και δεν μπορείς να κάνεις τις δουλειές σουΝευράκια ?
Σωστά τα λες μις..απο υπολογιστή
δεν νομίζω πως σας αφορά το πότε θα παρω καινουριο κινητο
Σωστά τα λες μις..
Λοιπόν ποιος θα παρει δωρακι κινητο της αγγελικαρας μας?
Καμερα πανω απο 48 mpixel
Ram 6 και πανω
Rom 128 και πανω
Οθόνη 6.5 full HD και πανω
Μπαταρια 4500
Εταιρίες σαμσουμγκ αιφον
αν ηθελα θα επαιρνα μονη μουΣωστά τα λες μις..
Λοιπόν ποιος θα παρει δωρακι κινητο της αγγελικαρας μας?
Καμερα πανω απο 48 mpixel
Ram 6 και πανω
Rom 128 και πανω
Οθόνη 6.5 full HD και πανω
Μπαταρια 4500
Εταιρίες σαμσουμγκ αιφον
Δεν δέχεσαι δωρα κυρια?αν ηθελα θα επαιρνα μονη μου