Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.594
- Πόντοι
- 8.346
Απλά έχει γυρίσει το κοντέρ για τα χιλιόμετρα 3 φορέςΑυτή η μαυρίλα γύρω από τα χείλη είναι νορμάλ ή είχε κολλήσει τίποτα;
Απλά έχει γυρίσει το κοντέρ για τα χιλιόμετρα 3 φορέςΑυτή η μαυρίλα γύρω από τα χείλη είναι νορμάλ ή είχε κολλήσει τίποτα;
καλησπερα..πληρωσες για βιντεακια..γαμησες τουλαχιστον??ποιο αλλο τοπικ.αυτα τα εχω πληρωσει.τωρα αν εχουν κυκλοφορησει απο αλλους δεν με αφορα.Οταν εγω ημουν απο τους πρωτους στο onlyfans της που δεν το ηξεραν πολλοι ποιο ηταν.εσυ μπορει να μην την ηξερες καν ποια ηταν.Απο κατι τετοιους εξυπνακηδες τζαμπατζηδες σαν εσενα δεν θελω να βαζω,γιαυτο και εχω κοψει να βαζω πολλα
Έκανε και μαζί σου ακαποτα ;Τη καλύτερη συμβουλή έδωσες στο τέλος, δείγμα του ότι τη ξέρεις καλά... Πολλοί την πατήσαμε.... Και την δαγκώσαμε...
Ε δεν ήθελε και πολύ να προσπαθήσεις… πάντως είτε είσαι σε αυτούς που το πλήρωναν είτε σε αυτούς που το παίρναν τσάμπα…Έκανε και με εσας ακαποτα γαμησια; Η μόνο μαζί μου; Και έλεγε ότι είμαι ο μοναδικός… νόμιζα με είχε ερωτευτεί.. κλαμα. Παντως εμένα μου έπαιρνε έξτρα 100€ για ακαποτο. Εσας σας χρέωνε ;η ήμουν τόσο μαλακας ;
Έκανε και με εσας ακαποτα γαμησια; Η μόνο μαζί μου; Και έλεγε ότι είμαι ο μοναδικός… νόμιζα με είχε ερωτευτεί.. κλαμα. Παντως εμένα μου έπαιρνε έξτρα 100€ για ακαποτο. Εσας σας χρέωνε ;η ήμουν τόσο μαλακας ;
έτσι είναι πάντα 50 - 50 είτε θα ακα ή δεν ακα...Oλοκληρη συζητηση γινεται πανω για ακάποτα, κατι που σημαινει ΜΑΥΡΟ αυτομάτως, και στο τελος βρισκεται καποιος που ρωταει "πού την βρισκουμε την καύλα". Τι να πω...
Μάλλον το δεύτεροΕγω να το παρακολουθησω τελικα το thread? θα γαμησουμε εδω περα ή θα τον παιζουμε με τις αναμνησεις?
Το δεύτερο!Εγω να το παρακολουθησω τελικα το thread? θα γαμησουμε εδω περα ή θα τον παιζουμε με τις αναμνησεις?