SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.456
- Πόντοι
- 3.796
Καλησπέρα ρε μύστης... Έχει κανείς ιδέα τι απέγινε αυτό το βιζιτάκι ;;; Έχει εξαφανιστεί απ' όλα...
Καλησπέρα ρε μύστης... Έχει κανείς ιδέα τι απέγινε αυτό το βιζιτάκι ;;; Έχει εξαφανιστεί απ' όλα...
Νομιζω ειχε instaΕχει social?
Διαβασα πιο πριν κ μαλλον το κλεισε σωστα?Ακουσες αν ανοιξε αλλο?Κρυφο η πχ "ζευγαρωτο"?Νομιζω ειχε insta
Διαβασα πιο πριν κ μαλλον το κλεισε σωστα?Ακουσες αν ανοιξε αλλο?Κρυφο η πχ "ζευγαρωτο"?
Ηταν πολυ δυνατο μουνετο κ σκυλα στο γαμησι!!Διαβασα πιο πριν κ μαλλον το κλεισε σωστα?Ακουσες αν ανοιξε αλλο?Κρυφο η πχ "ζευγαρωτο"?
Μακαρι να γυρισει ξανα η κοπελα!! Εγω ειχα περασει καλα!
Μακαρι!Ειναι σαν τις κοπελες που τα χουν ολα στην "κανονικη" ζωη!Αλλα αυτη την παιρναμε αν θελαμε χωρις κουραση σε σχεση με την "φυσιολογικη" ζωη!Κοπελα που καυλωνω διαβαζωντας ειναι 99.5% αποδοτικη!Μακαρι να γυρισει ξανα η κοπελα!! Εγω ειχα περασει καλα!
Δεν εχω καμια αμφιβολια!Οσο κ αν σκεφτω,δεν αμφεβαλα!Ηταν πολυ δυνατο μουνετο κ σκυλα στο γαμησι!!![]()
Δεν πρόκειται να ξαναγυρισει η Αφροδίτη , έχει γκομενο τα τελευταία χρόνια και κάνει μια cool ζωή ..... τι χαζεύω και στο Insta και κάνει νορμάλ ζωη , εγώ απλά νιωθω τυχερός όπως και μερικοί αλλοι που την γαμισα και εντός αλλά και εκτός studio , απίστευτη καυλωστρα η μικρήΜακαρι να γυρισει ξανα η κοπελα!! Εγω ειχα περασει καλα!
ΟντωςΔεν νομίζω αλλά έστω να αρχίσουν όσοι έχουν να ανεβάζουν κανένα βίντεο της. Τα έχουμε χάσει όλα.
Δεν πρόκειται να ξαναγυρισει η Αφροδίτη , έχει γκομενο τα τελευταία χρόνια και κάνει μια cool ζωή ..... τι χαζεύω και στο Insta και κάνει νορμάλ ζωη , εγώ απλά νιωθω τυχερός όπως και μερικοί αλλοι που την γαμισα και εντός αλλά και εκτός studio , απίστευτη καυλωστρα η μικρή
Υ.γ μην μου στέλνετε πμ για το Insta της δεν το δίνω για κανένα λόγο
Είχαν ανέβει κάτι πολύ ωραία που ρουφάει τα χύσια από παντού, ένα άλλο που την έχυναν στο στόμα, πολλά βιντεάκια με πίπες της. Όποιος τα έχει ας τα ανεβάσει όλα σιγά σιγά.
Ασταματητη!Είχαν ανέβει κάτι πολύ ωραία που ρουφάει τα χύσια από παντού, ένα άλλο που την έχυναν στο στόμα, πολλά βιντεάκια με πίπες της. Όποιος τα έχει ας τα ανεβάσει όλα σιγά σιγά.
Δηλαδή εσύ τώρα την υπερασπίζεσαι αν καταλαβαίνω σωστά. Δεν είχα σκοπό να ζητήσω insta γιατί είναι κατάντια να την ακολουθείς ΑΛΛΑ μην προσπαθείς να μας πεις ότι οκ cool έκανε ότι έκανε πάει παρακάτω. Μια φορά πουτανα πάντα πουτάνα και ο μπούλης που έχει για γκόμενο τον έχω δει από κοντά και είναι για κλάματα που το δέχεται.Δεν πρόκειται να ξαναγυρισει η Αφροδίτη , έχει γκομενο τα τελευταία χρόνια και κάνει μια cool ζωή ..... τι χαζεύω και στο Insta και κάνει νορμάλ ζωη , εγώ απλά νιωθω τυχερός όπως και μερικοί αλλοι που την γαμισα και εντός αλλά και εκτός studio , απίστευτη καυλωστρα η μικρή
Υ.γ μην μου στέλνετε πμ για το Insta της δεν το δίνω για κανένα λόγο
Scripat manent. Είναι θέμα χρόνου να ξαναβγούν.Ναι σίγουρα. Αλλά τα βίντεο υπάρχουν πουθενά?
Όταν λες προχώρησε φαντάζομαι εννοείς ότι έκανε παρθενοραφή;Δε γνωριζω,πιθανως δεν ηθελε να υπαρχουν εαν προχωρησε τη ζωη της
Αν λέμε την ίδια πρόκειται για άλλη μια πουτάνα wanna be κυρία.Δουλευει ακομα πανω?
Ε κ τι περιμενεις να λεει πως ηταν καραπουτανα?Να απαλλαχθει θελει κ να μην αναγνωριζεται,λογικο ειναι,ολοι καναμε λαθη που θα θελαμε να ξεχαστουν.Ετυχε αυτη να το χε παρα πολυ για να την υμνουν ως σημερα αλλα πηγε μπροστα τι να κανει να μη ζησει τη ζωη οπως θελει?Αυτο κανουμε κ μεις,κ δε την υπερασπιζομαι,εννοεται θελω να της δωσω το μουνι στο χερι!Οπως κ να ειναι παντρεμενη η μη!Δε μπορω ομως να ασχοληθω μαζι της ενω δεν ανταποκρινεται,παμε για αλλα!Καραπουτανες βγηκαν κ αλλες κ θα βγουν πολλες η θα τυχει να μας βγει καποια περισσοτερο απο αλλες!Δε θα παρακαλεσουμε,αν γυρισει εδω ειμαστε,αν παιζει σε κυκλους δε θα χασω το καιρο μου παρακαλωντας να μπω κι γω.Αν προκυψει προεκυψε,αν οχι καλα να ναι στη ζωη της,καλα να μαστε κ μεις στις ζωες μας.Εδω Ελενα Χατζη εκανε τη παπια τι αλλο θα δουμε.Οσα κ αν λενε δυστυχως χαρακτηκαν ως πουτανες καθως δε θα χαμε κ αλλου ειδους γνωριμιες εδω που τα λεμε.Απο κει κ περα αυτη κ η Καραγιαννη εμειναν στις μνημες οπως κ η Αννα Μαρια διοτι ετυχε να τις μαθουμε απο μικρες κ πληρωνουν το τιμημα της καραπουτανιας αν κ δε κοστιζει σε ολες εννοειται.Για μας ειναι,για αυτες ειναι αναλογα.Αλλο να θελει αλλαγης ζωης κ αλλο να μη θελει η να μη τις νοιαζει.Γι αυτο οχι πολλα-πολλα,ξεσκισματα κ γεια σας!Ξερουν πολυ καλα τι κανουν κ γτ το κανουν.Δηλαδή εσύ τώρα την υπερασπίζεσαι αν καταλαβαίνω σωστά. Δεν είχα σκοπό να ζητήσω insta γιατί είναι κατάντια να την ακολουθείς ΑΛΛΑ μην προσπαθείς να μας πεις ότι οκ cool έκανε ότι έκανε πάει παρακάτω. Μια φορά πουτανα πάντα πουτάνα και ο μπούλης που έχει για γκόμενο τον έχω δει από κοντά και είναι για κλάματα που το δέχεται.
Αν θέλετε πάω και στοίχημα ότι θα ξαναγυρίσει έστω για πολύ κλειστό κύκλο γιατί τον γουσταρε τον πούτσο και το θυμάμαι πολύ καλά.
Scripat manent. Είναι θέμα χρόνου να ξαναβγούν.
Όταν λες προχώρησε φαντάζομαι εννοείς ότι έκανε παρθενοραφή;
Αν λέμε την ίδια πρόκειται για άλλη μια πουτάνα wanna be κυρία.
Δεν με πειράζει καθόλου η πουτάνα, είμαστε εδώ μέσα γιατί τις γουστάρουμε και καυλωνουμε με τον αγοραίο έρωτα.
Σιχαίνομαι όμως την πουτάνα που προσπαθεί να το παίξει διπλή ζωή ή τώρα πουτάνα αύριο παρθένα και μεθαύριο πουτάνα κλειστού κύκλου.
Δεν φταίνε αυτές. Εσείς φταίτε που το στηρίζετε.