Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (7 μέλη και 33 επισκέπτες)

panoskats

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
23
Πόντοι
0

dimitris15

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2023
Like
0
Πόντοι
0

Μαγκες ξερει κανεις για αυτην;

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.381
Πόντοι
496

desertranger

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Παπάρια ΒραζιλιάνοΓιαπωνέζα είναι, τότε εγώ είμαι Σενεγαλέζος Φινλανδοκροάτης

Κατά δήλωσή της, είναι ναι. Ο πατέρας της είναι Ιάπωνας λέει, μάλιστα την τελευταία φορά που βρεθήκαμε μου είπε ότι θα τον επισκεπτόταν στην Ιαπωνία (χριστούγεννα πέρυσι) και μου είχε πει και σε ποιες περιοχές θα παει, τι θέλει να δοκιμάσει από φαγητό κλπ.
Τώρα, αλήθεια μου έλεγε; Έκανε κάποιου είδους roleplaying και μου έλεγε μπαρούφες; Προσωπικά, στα παπάρια μου, εγώ το γαμήσι που ρίξαμε σκεφτόμουν. :cheesy:

• Χαχα
Αντιδράσεις: BATMAN

panoskats

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
23
Πόντοι
0
Παπάρια ΒραζιλιάνοΓιαπωνέζα είναι, τότε εγώ είμαι Σενεγαλέζος Φινλανδοκροάτης
xaxaxa έκλαψα με το δεύτερο σκέλος :cheesy: :cheesy:
η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν έκανα και ενδελεχή έλεγχο, βασίστηκα στο τι έγραφε στην περιγραφή της, από την άλλη ισχύει πως ό,τι θέλει ο καθένας γράφει σε αυτή τη χώρα (δε μας έφτανε ο Ελληνάρας που ό,τι δηλώσει (νομίζει πως) είναι, το πήραν χαμπάρι και οι ξένοι xaxa και κάνουν τα ίδια)..

Κατά δήλωσή της, είναι ναι. Ο πατέρας της είναι Ιάπωνας λέει, μάλιστα την τελευταία φορά που βρεθήκαμε μου είπε ότι θα τον επισκεπτόταν στην Ιαπωνία (χριστούγεννα πέρυσι) και μου είχε πει και σε ποιες περιοχές θα παει, τι θέλει να δοκιμάσει από φαγητό κλπ.
Τώρα, αλήθεια μου έλεγε; Έκανε κάποιου είδους roleplaying και μου έλεγε μπαρούφες; Προσωπικά, στα παπάρια μου, εγώ το γαμήσι που ρίξαμε σκεφτόμουν. :cheesy:
φίλε μου τα είπες όλα στο τέλος, και όντως αυτό είναι που πάντα μετράει στην τελική!

Vice-human

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
2
Like
145
Πόντοι
0
καινούργια άφιξη από Παρίσι έφτασε χθες ελλάδα
Ωραίο κορμί μεγάλο εργαλείο 200 ε η ώρα μου είπε στο χώρο της

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
1
Αν και μαζεύω πληροφορίες για το "άθλημα" εδώ και πααααάρα πολλούς μήνες (είμαι fan ήδη αρκετά χρόνια πίσω...), τώρα που έχω λάβει όλες τις απαραίτητες γνώσεις - και κυρίως αφότου άφησα πίσω ό,τι ανασφάλειες και δισταγμούς προυπήρχαν - πιστεύω πως ήρθε η στιγμή να γίνει επιτέλους η αρχή...

Ποιες θα μου προτείνατε με βάση την εμπειρία σας, για παθητικό-ενεργητικό;
Αυτό που ψάνχω είναι θηλυκή εμφάνιση (στη φάτσα πρώτον και κύριον) και να υπάρχει το έντονο girlfriend attitude (εννοώ: φιλιά, μια ας το πούμε άνεση κινήσεων, και τα συναφή) - όλα τα υπόλοιπα όπως τιμή, μέγεθος, κλπ κλπ πιστεύω θα καταλήξω εύκολα! Μετά από αρκετό διάβασμα επίσης, θα προτιμούσα να κάνω την αρχή με κάποια από την εγχώρια αγορά και στη συνέχεια να περάσω στα hardcore εξωτερικά:-P τι λέτε λοιπόν, είμαι όλος αυτιά..

Για μη εγχώρια αγορά, σου προτείνω να τσεκάρεις Lohany. Γυναικάρα, ωραίο εργαλείο, καλή σε πρωτάρηδες, και κυρίως έχει αυτό το έντονο girlfriend attitude που αναφέρεις, ειδικά σε φιλιά.
Τελευταία φορά που πήγα μαζί της ήταν πριν κανά χρόνο, ήταν η δεύτερη ή η τρίτη φορά που τη συναντούσα και νομίζω ήταν η καλύτερη συνευρεσή μου με τρανς.
Το κακό είναι ότι κάνει μόνο 150/1h, αν και κάπου διάβασα εδώ μέσα ότι πλέον ανέβασε και άλλο την τιμή, αλλά δεν το έχω εξακριβώσει.
Τεσπα, τσέκαρε, και αν μάθεις ακριβώς τιμές πες μας και μας. :P
Panoskats Επειδή ήμουν και εγώ ακριβώς στην ιδια φάση με σένα κάποτε, με πολλές αναστολές και ανασφάλειες και με πολύ αναζήτηση για το ποιά θα είναι η 1η , για να γίνει η μετάβαση απο γυναίκα με στραπ ον σε "γυναίκα" με αληθινό εργαλείο, κατέληξα στην lohany. Συμφωνώ απόλυτα με τον desetranger. Ισχύουν όλα όσα γράφει. Ευτυχώς που ήταν η συγκεκριμένη η πρώτη μου εμπειρία γιατί αν ειχα πέσει σε καμιά ξεπέτα μπορεί εκείνη η εμπειρία να ήταν η 1η και η τελευταία.

Υ.Γ. Εμένα μου πήρε 2-3 χρόνια για να το πάρω απόφαση.

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.381
Πόντοι
496
Πάντως στο Insta πριν απο λίγες μέρες που είχε τα γενεθλια της εδειχνε καποιον και έγραφε papai κλπ κι ηταν ενας Βραζιλιανόγυφτος ... τ.π. δεν ξέρω και στάρχ... μου , έχουμε τσακωθεί και με έχει βρίσει πολυ άσχημα οπότε δεν έχουμε επαφές .

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
118
Πόντοι
0
οι βραζιλιάνες, και γενικά λατινες τρανσ που το παιζουν εδώ δηθεν ντιβες και θέλουν και 150 ευρώ τρομάρα τους, προέρχονται από καταυλισμούς πολυ φτωχών γυφτοβραζιλιάνων που ζουν στις φαβέλες σε άθλιες συνθήκες....η μοναδικη τους σωτηρία ειναι να γινουν τραβέλια και να εκδίδονται σε ευρωπαικές πόλεις προκειμένου να ξεφυγουν από τις άθλιες συνθηκες φτώχειας που ζούσαν στη Βραζιλία...

και εδώ ψάχνουν θύματα να τους δώσουν και 150 ευρώ οι γυφτοβραζιλιάνες τρανσ που στο χωριό τους στη Βραζιλία ούτε να φάνε δεν ειχαν...γελάει ο κοσμος!!!

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.381
Πόντοι
496
οι βραζιλιάνες, και γενικά λατινες τρανσ που το παιζουν εδώ δηθεν ντιβες και θέλουν και 150 ευρώ τρομάρα τους, προέρχονται από καταυλισμούς πολυ φτωχών γυφτοβραζιλιάνων που ζουν στις φαβέλες σε άθλιες συνθήκες....η μοναδικη τους σωτηρία ειναι να γινουν τραβέλια και να εκδίδονται σε ευρωπαικές πόλεις προκειμένου να ξεφυγουν από τις άθλιες συνθηκες φτώχειας που ζούσαν στη Βραζιλία...

και εδώ ψάχνουν θύματα να τους δώσουν και 150 ευρώ οι γυφτοβραζιλιάνες τρανσ που στο χωριό τους στη Βραζιλία ούτε να φάνε δεν ειχαν...γελάει ο κοσμος!!!
ΠΟλλές προφανώς ; μάλλον ; σίγουρα ; αλλά και άλλες πάλι όχι .

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
379
Πόντοι
21
Μακριά από βραζιλιανογυφτους που είναι όλες προκάτ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντως στο Insta πριν απο λίγες μέρες που είχε τα γενεθλια της εδειχνε καποιον και έγραφε papai κλπ κι ηταν ενας Βραζιλιανόγυφτος ... τ.π. δεν ξέρω και στάρχ... μου , έχουμε τσακωθεί και με έχει βρίσει πολυ άσχημα οπότε δεν έχουμε επαφές .
Γτ τσακωθηκατε χαχα

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.381
Πόντοι
496
Μακριά από βραζιλιανογυφτους που είναι όλες προκάτ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γτ τσακωθηκατε χαχα
1. δεν έχω καταλάβει ! 2. είναι σκύλα 3. ζήλευε πού ήμουν κψρς με την φίλη της ; Κάτι απ'όλα αυτά ή όλα μαζί ; αν την δείς ρώτα την και μετά πες μου , θα καταλάβει οιόν εννοείς αν της πείς το username ...

panoskats

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
23
Πόντοι
0
Για μη εγχώρια αγορά, σου προτείνω να τσεκάρεις Lohany. Γυναικάρα, ωραίο εργαλείο, καλή σε πρωτάρηδες, και κυρίως έχει αυτό το έντονο girlfriend attitude που αναφέρεις, ειδικά σε φιλιά.
Panoskats Επειδή ήμουν και εγώ ακριβώς στην ιδια φάση με σένα κάποτε, με πολλές αναστολές και ανασφάλειες και με πολύ αναζήτηση για το ποιά θα είναι η 1η , για να γίνει η μετάβαση απο γυναίκα με στραπ ον σε "γυναίκα" με αληθινό εργαλείο, κατέληξα στην lohany.
Σας ευχαριστώ και πάλι για την πρότασή σας! Και αν κατάλαβα σωστά από το site που μου δείξατε, αποκλειστικά μέσω μηνυμάτων στο WhatsApp στο τηλέφωνο που γράφει γίνεται η επικοινωνία μαζί της?

Εγγρ.
17 Ιουλ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Μικαέλα φίλε. Πολυ καλη. Να πας.
Συμφωνώ, πολύ καλή η Μιχαέλα. Πολύ καλός χαρακτήρας, άνετη, υπομονετική και εννοείται πολύ ερωτική. Για κώλο δεν το συζητώ...όνειρο...

Bilaras@

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Like
8
Πόντοι
0
Καλήσπερα ξέρεις κάνεις εδώ την μπέμπα

Stories

Νέο!

Stories