Καλησπέρα, κάποια γνώμη για εδώ;epaggelmatias kavliara trans athina kallithea 6946569451
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (4 μέλη και 6 επισκέπτες)
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Zanet kara
Καμία πληροφορία, τιμή, υπηρεσίες
Καμία πληροφορία, τιμή, υπηρεσίες
Isnaider88d
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2024
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
ΔΙΔΥΜΟ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ παίδες θέλω ενημέρωση αν ξέρετε κάτι παρακαλώ πολύ
Michaela Transexual Περιστέρι
Ειμαι η Μιχαελα βρισκομαι στο περιστερι σε καθαρο κ μοντερνο χωρο παντα με προσφατες εξετασεις τις οποιες μπορεις να δεις Λειτουργώ ενεργητικά και παθητικά με ορμονικό στήθος το δωρακι μου 60 καλεσε με μονο απο κινητο και χωρις αποκρυψη παρακαλω οχι μηνυματα.μονο κληση για αμεση συναντηση...
kanesex.com
Μάγκες θέλω να μου πρότεινε ποια ελλληνιδα για ενεργό παθητικό αξίζει;
Είναι ανάμεσα σε μιχαελα και φενια
Φένια έχει λίγο μεγαλύτερο εργαλείο, πήγαινε Μιχαέλα για αρχήMichaela Transexual Περιστέρι
Ειμαι η Μιχαελα βρισκομαι στο περιστερι σε καθαρο κ μοντερνο χωρο παντα με προσφατες εξετασεις τις οποιες μπορεις να δεις Λειτουργώ ενεργητικά και παθητικά με ορμονικό στήθος το δωρακι μου 60 καλεσε με μονο απο κινητο και χωρις αποκρυψη παρακαλω οχι μηνυματα.μονο κληση για αμεση συναντηση...kanesex.com
Μάγκες θέλω να μου πρότεινε ποια ελλληνιδα για ενεργό παθητικό αξίζει;
Είναι ανάμεσα σε μιχαελα και φενια
Είναι καλή η μιχαελα η σου βγάζει αντρουα;Φένια έχει λίγο μεγαλύτερο εργαλείο, πήγαινε Μιχαέλα για αρχή
panoskats
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Αν και μαζεύω πληροφορίες για το "άθλημα" εδώ και πααααάρα πολλούς μήνες (είμαι fan ήδη αρκετά χρόνια πίσω...), τώρα που έχω λάβει όλες τις απαραίτητες γνώσεις - και κυρίως αφότου άφησα πίσω ό,τι ανασφάλειες και δισταγμούς προυπήρχαν - πιστεύω πως ήρθε η στιγμή να γίνει επιτέλους η αρχή...
Ποιες θα μου προτείνατε με βάση την εμπειρία σας, για παθητικό-ενεργητικό;
Αυτό που ψάνχω είναι θηλυκή εμφάνιση (στη φάτσα πρώτον και κύριον) και να υπάρχει το έντονο girlfriend attitude (εννοώ: φιλιά, μια ας το πούμε άνεση κινήσεων, και τα συναφή) - όλα τα υπόλοιπα όπως τιμή, μέγεθος, κλπ κλπ πιστεύω θα καταλήξω εύκολα! Μετά από αρκετό διάβασμα επίσης, θα προτιμούσα να κάνω την αρχή με κάποια από την εγχώρια αγορά και στη συνέχεια να περάσω στα hardcore εξωτερικά:-P τι λέτε λοιπόν, είμαι όλος αυτιά..
Ποιες θα μου προτείνατε με βάση την εμπειρία σας, για παθητικό-ενεργητικό;
Αυτό που ψάνχω είναι θηλυκή εμφάνιση (στη φάτσα πρώτον και κύριον) και να υπάρχει το έντονο girlfriend attitude (εννοώ: φιλιά, μια ας το πούμε άνεση κινήσεων, και τα συναφή) - όλα τα υπόλοιπα όπως τιμή, μέγεθος, κλπ κλπ πιστεύω θα καταλήξω εύκολα! Μετά από αρκετό διάβασμα επίσης, θα προτιμούσα να κάνω την αρχή με κάποια από την εγχώρια αγορά και στη συνέχεια να περάσω στα hardcore εξωτερικά:-P τι λέτε λοιπόν, είμαι όλος αυτιά..
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 583
- Πόντοι
- 6.060
Μακρυά, για την τρανς λέω.ΔΙΔΥΜΟ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ παίδες θέλω ενημέρωση αν ξέρετε κάτι παρακαλώ πολύ
Isnaider88d
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2024
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Γτ;;;Μακρυά, για την τρανς λέω.
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 583
- Πόντοι
- 6.060
Μεγάλη σε ηλικία οι φωτογραφίες ειναι πάρα πολύ παλιές, ξεπέτα του κερατά.
Είναι καλή η μιχαελα η σου βγάζει αντρ
Ούτε καν ρε συ,πιο πολύ αντρουά είναι η ΦένιαΕίναι καλή η μιχαελα η σου βγάζει αντρουα;
Ο λησταρχος Νταβελης σε XxxxL μέγεθος.
Μικαέλα φίλε. Πολυ καλη. Να πας.Είναι καλή η μιχαελα η σου βγάζει αντρουα;
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.691
- Πόντοι
- 1.196
Δεν έχω πάει θα με ενδιέφερε αλλά αυτός ο μπάρμπας με την σφιχτοκρυμμένη κοιλούμπα φαίνεται λίγο ντεκαυλέΜακρυά, για την τρανς λέω.
Hellion
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2010
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
με νοιαζει να μαθω ποια ειναι η κοπελα!!!ΔΙΔΥΜΟ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ παίδες θέλω ενημέρωση αν ξέρετε κάτι παρακαλώ πολύ
lelosbi
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 920
- Πόντοι
- 81
Φιλε η Μανια βαζει αγγελιες με τις ιδιες φωτογραφιες για πανω απο 15 χρονια. Οποτε καταλαβενεις τι θα συναντησειςΔΙΔΥΜΟ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ παίδες θέλω ενημέρωση αν ξέρετε κάτι παρακαλώ πολύ
Όταν βλέπεις τέτοιες αγγελίες πάντα να υποψιάζεσαι φιλεΦιλε η Μανια βαζει αγγελιες με τις ιδιες φωτογραφιες για πανω απο 15 χρονια. Οποτε καταλαβενεις τι θα συναντησεις
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.820
- Πόντοι
- 3.886
Πήγε κάνεις με Vivi?
Hellion
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2010
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
η κοπελα ξερουμε ποια ειναι?Μακρυά, για την τρανς λέω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K