Νέα

Αγγελια για σεξ με αμοιβη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kopritoskylo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kopritoskylo

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον αν και εχει περασει κανα διμηνο επανερχομαι στο θεμα. Επειδη δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τα παιδια του ετσι στο ξεκουδονο  εστειλα παλι μηνυμα στην τυπισα και ενω ημουνα σιγουρος οτι προκειται για πουστη εχω παλι μπει στο τριπακι οτι μπορει να ειναι γυναικα. Το θεμα ειναι οτι προτεινε να βρεθουμε σημερα καπου και αν γουσταρουμε ο ενας τον αλλο το παμε παρακατω. Τι να πω? Εχω μπερδευτει για τα καλα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κι εγω με την σειρα μου βαζω εδω την αγγελια μου

οποιος και οποια θελει να τον γαμησω να μου στειλει πμ

για αντρες χρεωνω 200 ευρω

για γυναικες 100 ευρω

δεκτες και δωροεπιταγες απο σουπερμαρκετ και καταστηματα ηλεκτρονικων

OP
OP
K

Kopritoskylo

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον επειδη ισως καποιοι θελουν να ακουσουν το τελος της ιστοριας τελικα ηταν γυναικα που απαντησε στην αγγελια μου. Αφου αναταλαξαμε κανα 2 -3 χιλιαδες μηνυματα μου εδωσε το κινητο της. Μεχρι να μιλησουμε βεβαια περασε παλι ενα μεγαλο χρονικο διαστημα που μου ελεγε οτι τωρα δεν ειμαι μονη ή οτι εχει χαλασει και δεν μπορω να μιλησω και χιλιες δυο αλλες δικαιολογιες. Οταν μιλησαμε τελικα καταλαβα οτι ηταν γυναικα αν και μεχρι εκεινη τη στιγμη ημουν 100% σιγουρος οτι προκειται για πουστη και απλα ηθελα να δω που το παει. Το σεναριο να ειναι απλα μια ηλιθια αλλα εντελως ηλιθια γκομενα υπηρχε καπου στο βαθος του μυαλο μου αλλα οσο περνουσε ο καιρος η πιθανοτητα του ετεινε στο μηδεν. Τελικα το μηδεν ηταν ενα και υπηρξε και συναντηση. Παλι περασαν ατελειωτα μηνυματα για το που το ποτε και το πως θα συναντηθουμε. Ακουσα απειρες δικαιολογιες που ακυρωναν το ενα ραντεβου μετα το αλλο αλλα τελικα η συναντηση εγινε. Το μερος της συναντησης ηταν τελικα το διαμερισμα της και μονη της μετα απο κανα δεκαλεπτο χαζοκουβεντας με πηγε στην κρεβατοκαμαρα. Μην εχοντας και πολυ χρονο στη διαθεση μου εφαγα οτι προλάβα στα γρηγορα. Η κοπελα ειχε μεν καποια ωραια χαρακτηριστικα οπως τσιμπουκοχειλα και μεγαλο στηθος αλλα κατα τα αλλα ηταν ψιλοχαλια. Στο τελος διαπιστωσα οτι η ολη φαση ηταν στα ορια αματερ και επαγγελματια. Τελοσπαντων αυτα με λιγα λογια ηταν τα γενονοτα με την αγγελια απλα για να κλεισω εδω το συγκεκριμενο νημα.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.854
Πόντοι
216
Για σεναριογράφος στην Ζώνη του Λυκόφωτος είσαι χαχα  :grin: :grin: :grin:

Απίστευτες ιστορίες γραφεις ...

Ανυπομονώ να ακούσω για τις περιπέτειες σου στην Πέτρα ...

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Πας καλά; Στο διαμέρισμά της; Κάμερες που είχε κρυμμένες; Τρέχα τώρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom