Νέα

Αγαπημένες διασκευές τραγουδιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 598
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
μαγκες μηπως ξερει κανεις πως λενε το τραγουδι στο οποιο βασιζεται το συνθημα της θυρας 7 που λεει : "θυρα 7 με τσαμπουκα και σεις με καμερες και ποσοστα....."?????????
υ.γ : μπορει να θεωρηθει και διασκευη γιαυτο το ρωταω και εδω  :grin: :grin: :grin: :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
αυτό εχει γίνει συχνά τραγούδι οπαδών

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Διασκευή στο τραγούδι Maniac από την ταινία Flashdance.

soufra lover

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
δεν ειναι γνωστο τραγουδι...ειναι ενα ροκ -πανκ σε στυλ αγγλικη πανκια, dorpkink merphis κτλ.....
αλλα δεν μπορω να το θυμηθω ουτε να το βρω με τιποτα....

αμα καιγεσαι τοσο, κανε την καλη να το ηχογραφισεις (αν δεν υπαρχει youtube..?), και μετα το ψαχνουμε..

soufra lover

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
αμα καιγεσαι τοσο, κανε την καλη να το ηχογραφισεις (αν δεν υπαρχει youtube..?), και μετα το ψαχνουμε..

αλλος φιλος γαβρος και μουσικαρα!(ξερει τα απιστευτα-επαγγ.μουσικος) μου'πε οτι του ακουγεται παραδοσιακο (ενδεχομενως ιρλανδεζικο?) αλλα ειναι τοσο απλο(μελωδια) που μπορει να'ναι και θρακιωτικο..

αν το βρεις τελικα, ανεβασε το καπου να μη λιωσει ο επομενος!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
αλλος φιλος γαβρος και μουσικαρα!(ξερει τα απιστευτα-επαγγ.μουσικος) μου'πε οτι του ακουγεται παραδοσιακο (ενδεχομενως ιρλανδεζικο?) αλλα ειναι τοσο απλο(μελωδια) που μπορει να'ναι και θρακιωτικο..

αν το βρεις τελικα, ανεβασε το καπου να μη λιωσει ο επομενος!
ειναι αγγλικο - ιρλανδεζικο..κατι τετοιο...πανκια...
μολις εφαγα φλασια οτι το ρεφρεν λεει ¨kill em all,kill em all..." του στυλ "θυρα 7, με τσαμπουκα..."
υ.γ: ή κατι σαν kill em all....δεν το θυμαμαι με τιποτα ρε πουστη μου... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom