Rori Talagan
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2024
- Like
- 295
- Πόντοι
- 21
Κανένα καλό πέριξ της Φυλής ξέρετε; Να γλυκαθούμε μετά το άρμεγμα.
"KOΣΜΙΚΟΝ" τι άλλο?!Λεωφόρος Ιωνίας 104,απέναντι από τον σταθμό του Αγίου Νικολάου (προς Κηφισιά)Κανένα καλό πέριξ της Φυλής ξέρετε; Να γλυκαθούμε μετά το άρμεγμα.
παιδια μην τρωτε γλυκα γιατρι μετα πατε και χεζετε στης ζελας.![]()
Πού θα φας το καλύτερο γαλακτομπούρεκο στην Αθήνα
Πού θα φας το πιο νόστιμο γαλακτομπούρεκο στην πόλη από το κέντρο της Αθήνας μέχρι το Μαρούσι και τον Πειραιά, σε εννέα διευθύνσεις.www.oneman.gr
Σωστό δημοσίευμα, έχει τα τρία καλύτερα. Κοσμικόν, Στάνη, Πετέκ.![]()
Πού θα φας το καλύτερο γαλακτομπούρεκο στην Αθήνα
Πού θα φας το πιο νόστιμο γαλακτομπούρεκο στην πόλη από το κέντρο της Αθήνας μέχρι το Μαρούσι και τον Πειραιά, σε εννέα διευθύνσεις.www.oneman.gr
Έχει γίνει πλέον το WC του bou εκείπαιδια μην τρωτε γλυκα γιατρι μετα πατε και χεζετε στης ζελας.![]()
και ο αντισθςνης ειναι σαν τον ηρακλη που προσπαθει να καθαρισει τον σταυλο του αυγεια.Έχει γίνει πλέον το WC του bou εκεί![]()
Ρε μλκκαι ο αντισθςνης ειναι σαν τον ηρακλη που προσπαθει να καθαρισει τον σταυλο του αυγεια.
ΟχιLacta απο Γαλαξία.
Γλύψε και άλλο...και ο αντισθςνης ειναι σαν τον ηρακλη που προσπαθει να καθαρισει τον σταυλο του αυγεια.
Αυτός είναι φοβερός έφαγα τυχαία σε τραπέζι οικογένειακο κ έπαθα πλάκα. Ευχαριστώ που μου θύμησες την διεύθυνση.Ηλιουπόλεως 137, Υμηττός 172 36
6,3 χλμ
Amazing Chocolate .
1000 m στην ευθεία από Μέτρο ΑγμΔηνητριου
500 μέτρα από Πλατεία Κανάρια
1000 μέτρα από Γυμναστική Ακαδημια
Έχω λιγο καιρό να φάω και δεν έχω και εικόνα από τιμέςΑυτός είναι φοβερός έφαγα τυχαία σε τραπέζι οικογένειακο κ έπαθα πλάκα. Ευχαριστώ που μου θύμησες την διεύθυνση.
Γλύψε και άλλο...
Καλά το πάς....