You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγαπημενα pop-disco τραγουδια 70s-80s
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy.m.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 572
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.655
- Πόντοι
- 456
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
παω εγωΩραία τραγούδια ! Πάει κανείς ακόμα σε ντίσκο; Νομίζω υπάρχουν ακόμη λίγες όπως το βυνίλιο , η μπουμ μπουμ και κατακαιρούς η Μπαρμπαρέλα.
στην θεσσαλονικη εχει 2, την blue sky στην θερμη και την 8ball στα λαδάδικα.
παλια ως φοιτητης πηγαινα στην παπαναστασιου στην Figaro αφησε χρονους ενώ γεμιζε με φοιτητοκοσμο.
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 873
- Πόντοι
- 96
Στην Ένσταση έχω να πάω αρκετό καιρό.Παρακμιακή κατάσταση με πάκια , άραβες ,αλβανά κ.α.Πάντως πάνε και πουτανοειδή που τα συνοδεύουν νταβάδες να ξεσκάσουν από το μεροκάματο εμ χμ από το νυκτοκάματο θέλω να πω , οπότε δεν.Τα μιλφ δεν πάνε πια παρά εβδομηντάρες και άνω;Αν είσαι τυχερός μπορεί να πετύχεις τίποτα βουλγαρουμάνογεωργιανές καθαρίστριες που το παίζουν και δύσκολες!Στην απίθανη περίπτωση που πετύχεις κάτι κάλο πρέπει να δωροδοκήσεις τα γκαρσόνια να σε βάλουν στο ίδιο τραπέζι.Από μουσική άστα να πάνε ένα ανακάτεμα από ντίσκο του 1980,με σκυλοπόπ, κλαρίνα κ.α. που δυσκολεύομαι να περιγράψω.
Πάντως αν θέλει κάποιος από τους συναγωνιστές να πάμε ντισκότσαρκα όχι στην Ένσταση , αλλά στο Βινύλιο ή την Μπουμ Μπουμ ή στο Χίλτον να μου στείλει μήνυμα.Πέρα από την ωραία μουσική μπορεί να παίζει και παιχνίδι.
Πάντως αν θέλει κάποιος από τους συναγωνιστές να πάμε ντισκότσαρκα όχι στην Ένσταση , αλλά στο Βινύλιο ή την Μπουμ Μπουμ ή στο Χίλτον να μου στείλει μήνυμα.Πέρα από την ωραία μουσική μπορεί να παίζει και παιχνίδι.
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Περιγραφεις ολοσωστα την Ενσταση του οχι και τοσο μακρινου παρελθοντος, εδω και ενα χρονο περιπου το μαγαζι εχει αλλαξει και λειτουργει σαν καθαροαιμη old school disco με το παλιο ονομα Station One.Μια φορα που πηγα διαπιστωσα και σημαντικη αλλαγη στους θαμωνες. Αν θα κρατησει αυτο θα το δουμε στο μελλον βεβαια...Στην Ένσταση έχω να πάω αρκετό καιρό.Παρακμιακή κατάσταση με πάκια , άραβες ,αλβανά κ.α.Πάντως πάνε και πουτανοειδή που τα συνοδεύουν νταβάδες να ξεσκάσουν από το μεροκάματο εμ χμ από το νυκτοκάματο θέλω να πω , οπότε δεν.Τα μιλφ δεν πάνε πια παρά εβδομηντάρες και άνω;Αν είσαι τυχερός μπορεί να πετύχεις τίποτα βουλγαρουμάνογεωργιανές καθαρίστριες που το παίζουν και δύσκολες!Στην απίθανη περίπτωση που πετύχεις κάτι κάλο πρέπει να δωροδοκήσεις τα γκαρσόνια να σε βάλουν στο ίδιο τραπέζι.Από μουσική άστα να πάνε ένα ανακάτεμα από ντίσκο του 1980,με σκυλοπόπ, κλαρίνα κ.α. που δυσκολεύομαι να περιγράψω.
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
παλια ως φοιτητης πηγαινα στην παπαναστασιου στην Figaro αφησε χρονους ενώ γεμιζε με φοιτητοκοσμο.
Έπος!!!!!!!!!
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 873
- Πόντοι
- 96
Το καλύτερο (μη παρακμιακό) από αυτά πιστεύω είναι το 33 στροφές τώρα τον χειμώνα.
Το boom boom έχει ένα ντεκόρ λες και είναι από γερμανικές τσόντες του 80.
Βινύλιο δεν ξέρω αν λειτουργεί.
Το είχα ξεχάσει ότι υπήρχε και αυτή(33 στροφές ) διπλά στο Καραβέλ νομίζω.Καλός κόσμος αλλά το κάνουν και για φαγητό για να κάνεις κράτηση.Άλλες φορές κτυπάει μύγες και όταν περνάς έξω το αφεντικό κάνει σαν κράχτης της Τρούμπας του στυλ περάστε μέσα να διασκεδάσετε κτλπ.Όταν έλεγα για Χίλτον εννοούσα το Ρώχας που είναι δίπλα στο Χίλτον που έχει και θεματικές βραδιές.Tραβάει και μιλφόνια τα Σάββατα. To Βυνίλιο ζει και βασιλεύει και μετά τις 12 δεν πέφτει καρφίτσα ειδικά τα Σάββατα.Η Μπουμ Μπουμ είναι τραγική ως προς τον D J. Πρόγραμμα της πούτσας. Ορισμένες φορές τραβάει πολύ μουνί εξαιτίας της πολιτικής του αφεντικού που νομίζω ότι είναι και ο τραγικός D J να μην βάζει ανδροπαρέες.Δεν θα ξεχάσω μια φορά ένα καλοκαίρι που πήγα με μια Βουλγάρα φίλη μου (όχι αγοραία) όπου χόρευαν τουλάχιστον δέκα γκόμενες μόνες χωρίς κανένα άνδρα στην πίστα!Πάντως αν κάποιος συναγωνιστής ενδιαφέρεται να πάμε στις 33 στροφές ή Ρώχας ή Βυνίλιο να στείλει μηνυματάκι!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
iuakoya
Μέλος