Νέα

Αγαπημένα γήπεδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ανοίγω θέμα για τα αγαπημένα γήπεδα που έχουμε παραβρεθεί στον κόσμο.Για μένα είναι το Μεάτσα:πραγματικό δέος με έπιασε,όταν το αντίκρυσα.

ΑΝ Κ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ...
1276 μέρες κι εσύ ακόμα χωρίς Σπίτι ΑΕΚάρα μου...

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Γηπεδάρα που έχω πάει με τον θρύλο είναι το αρένα του άγιαξ πολύ εντυπωσιακό γήπεδο,
αλλά η γηπεδάρα ναός είναι μια το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ  ;) ;)

one life 7 one love

Επισκέπτης
Το καινούργιο dragao στο πορτο(πορτογαλια).Το επισκέφτηκα στο euro με την Ελλαδαρα. Απίστευτο γήπεδο.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γηπεδάρα που έχω πάει με τον θρύλο είναι το αρένα του άγιαξ πολύ εντυπωσιακό γήπεδο,
αλλά η γηπεδάρα ναός είναι μια το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ  ;) ;)

one life 7 one love

Ειδικά όταν βρέχει είναι απίστευτη η ικανότητα του να απορροφά το νερό. :grin: :grin: :grin:

proktos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ειδικα οταν εσυ παιζεις στο νοικι......... :uglystupid:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
φίλε μου αντικειμενικά το καρααισκάκη είναι το καλύτερο γήπεδο στην ελλάδα έστω και αν έχει λίγα προβλήματα ( στην ελλάδα είμαστε τι λειτουργεί σωστά..  :jerking: :headbang:) ;) ωραίο γηπεδάκι για Ελλάδα είναι το παγκρήτιο επίσης

Επισκέπτης
το μαμισατε παλι το thread με τον φανατισμο σας..... :tickedoff:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι αλλά όταν φτιάξω γήπεδο,δεν θα θέλω να έχει τέτοια χάλια.2 ετών γήπεδο δεν είναι δυνατόν να πλημυρίζει σαν του Βύζαντα Μεγάρων.

proktos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αν θες να ξερεις επειδη ξερω τι παιζει λογω του οτι ημουν εκει για ενα διαστημα υπαρχει συμβαση για συναυλιες κι οταν μπαινουν και το πατανε 5000 κοσμος για 5 ωρες 20 φορες το χρονο.......  :uglystupid:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αν θες να ξερεις επειδη ξερω τι παιζει λογω του οτι ημουν εκει για ενα διαστημα υπαρχει συμβαση για συναυλιες κι οταν μπαινουν και το πατανε 5000 κοσμος για 5 ωρες 20 φορες το χρονο.......   :uglystupid:

ʼρα για να τα παίρνει ο Σωκράτης,γαμιέται το γήπεδο;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
77.245
Πόντοι
12.056
Μπερναμπεου....το κοιτας απ εξω και μενεις μαλακας.. :idiot:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
15
Πόντοι
6
Παιδιά, Camp Nou. Τελεία και παύλα. Ο ορισμός του γηπέδου - ναός. Όποιος έχει μπει σε τέτοιο γήπεδο και έχει ακούσει 80.000 κόσμου να φωνάζουν, δεν νομίζω να καταδεκτεί να μπει σε κανένα γήπεδο στην Ελλάδα, και δύσκολα κάπου αλλού στην Ευρώπη.

Όσο για το Καραϊσκάκη, απόλυτα σωστό και δίκαιο είναι αυτό που λέει ο φίλος. Και μην βάλεις μόνο τον κόσμο. Τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό αλλά και τις διαδιακασίες για να στηθούν που τα πας??

Πάντως κατά πόσο τα παίρνει εξ αυτού ο Σωκράτης ή όχι δεν ξέρω.. θέλω να πω δεν είμαι άριστος γνώστης του νομικού πλαισίου ιδιοκτησίας-ενοικίασης του εν λόγω σταδίου..

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ένα άλλο γήπεδο που με πιασε δέος όταν το πρωτοείδα ήταν το Ελ Πάσο. :grin: :grin: :grin: :grin:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Χωρίς δεύτερη κουβέντα! Καμπ Νου! Και άδειο να το δεις σε πίανει δέος! Για Ελλάδα Καραισκάκη αλλά ρε γαμώτο μικρό.... Που να μάς χωρέσει όλους; :helpplea:

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
Παλιο Wembeley, ναος. Παπαστρατειο το πιο cult γηπεδο ολων των εποχων

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
77.245
Πόντοι
12.056
Ελα να νιωσεις πως ειναι η ζωη
και ολα τα ωραια μες στη ΣΚΕΠΑΣΤΗ  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :thumbsup: :thumbsup:

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
Ναι αλλά όταν φτιάξω γήπεδο,δεν θα θέλω να έχει τέτοια χάλια.2 ετών γήπεδο δεν είναι δυνατόν να πλημυρίζει σαν του Βύζαντα Μεγάρων.
εισαι κακοηθης φιλε.απλα δεν εχεις καταλαβει οτι θα ειναι και γηπεδο water polo. :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom