Νέα

Αγαπημένα γήπεδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Γηπεδάρα που έχω πάει με τον θρύλο είναι το αρένα του άγιαξ πολύ εντυπωσιακό γήπεδο,

Ετυχε   να  βρεθω   στο   Amsterdam Arena  πρι 3  χρονια  στο  καλοκαιρινο τουρνουα με   ομαδες  οπως    Ajax ,  Milan ,  Liverpool , Barcelona .  Εμπειρια  ζωης   το  μουσειο  με   ολα  τα  ευρωπαικα  κυπελα , το  δελτιο  του  Marco Van Basten οταν ηταν 15 χρονων  ενω   στους   τοιχους σε προθηκες  ειναι  τοποθετημενες οι  φανελες  των ομαδων που  εχει  συναντησει ο  Ajax  σε  ευρωπαικους τελικους , αναμεσα  τους  και   η  φανελα  του ΠΑΟ . Ανατριχιλα....

Επισκέπτης
Delle Alpi + Mestalla + Allianz-Arena + El Madrigal......και το χειροτερο ολων της Lokomotiv Plovdiv που μπροστα του....του Θρασυβουλου ειναι το San Siro...

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Anfield,Amsterdam Arena,Wembley Stadium,Camp Nou,Santiago Bernabeu.Giuseppe Meazza,Allianz Arena,,AOL Arena,Millerntor/FC Sankt Pauli,Dragao,Da Luz.

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Έχω πάει σε πολλά γήπεδα εξωτερικού και ας μην βγαίνει ευρώπη η ομάδα μου συχνά...

Λοιπόν με διαφορά μέχρι τώρα Amsterdam arena (Αγιαξ,απο κάτω απο το γήπεδο υπάρχει δρόμος ...) μετά ακολουθούν το γήπεδο της Σπόρτινγκ Λισαβώνας ....μετά White heart lane ...ή όπως γράφεται (Μιλάω για το γήπεδο της Τότεναμ).

Τέλος κορυφαίο απο "Μικρά" γήπεδα ήταν της Nordsjaelland στη Δανία........12.000 περίπου ...Φανταστικό μικρό γηπεδάκι.

Δεν μου άρεσε το γήπεδο της μπάρτσα...σκουριασμένες πόρτες κτλ και γενικά πολύ παλιό...αλλά χάος.....Αντιθέτος υπέροχο το γηπεδάκι της Εσπανιόλ.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
τίποτα όμως από τα παραπάνω δεν μπορεί να συγκριθεί με το "Sheriff Τiraspol Complex Arena" στο Τιράσπολ της μολδαβίας .  :grin:

Συνημμένα

• F.C Tiraspol - F.C Nistru.JPG
    F.C Tiraspol - F.C Nistru.JPG
    62,7 KB · Εμφανίσεις: 39

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Μια  απο  τις  ευχαριστες  στιγμες  στην  ζωη  μου  ηταν  στο  Amsterdam Arena .  Αυτα  σου  μενουν  ,  κανενα  καλο  φιλαρακι  και  κανα γαμησι  να  θυμασαι  και  να  λες  οτι  εζησες  ;)

Συνημμένα

• AmsterdamArenA.jpg
    AmsterdamArenA.jpg
    78,5 KB · Εμφανίσεις: 36

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ξεχασατε παιδες και το auf schalke arena!!!!!κορυφαιο γηπεδο στο geselchirchen

Επισκέπτης
Όποιος πάει σε ντέρμπυ στο Bernabeu θα ξεχάσει όλα τ'αλλα!Επίσης ωραίο γήπεδο με τρελαμένους οπαδούς ήταν-τώρα λίγα πράγματα-το san mamés στο Bilbao.Είχα πάει σε αγώνα Bilbao-Real με το γήπεδο τίγκα στους φανατικούς βάσκους!Φοβερή εμπειρία.40,000 κόσμος!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Όποιος πάει σε ντέρμπυ στο Bernabeu θα ξεχάσει όλα τ'αλλα!Επίσης ωραίο γήπεδο με τρελαμένους οπαδούς ήταν-τώρα λίγα πράγματα-το san mamés στο Bilbao.Είχα πάει σε αγώνα Bilbao-Real με το γήπεδο τίγκα στους φανατικούς βάσκους!Φοβερή εμπειρία.40,000 κόσμος!

μην ξεχασω και το dragao του βοτανικου!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom