Ετυχε να βρεθω στο Amsterdam Arena πρι 3 χρονια στο καλοκαιρινο τουρνουα με ομαδες οπως Ajax , Milan , Liverpool , Barcelona . Εμπειρια ζωης το μουσειο με ολα τα ευρωπαικα κυπελα , το δελτιο του Marco Van Basten οταν ηταν 15 χρονων ενω στους τοιχους σε προθηκες ειναι τοποθετημενες οι φανελες των ομαδων που εχει συναντησει ο Ajax σε ευρωπαικους τελικους , αναμεσα τους και η φανελα του ΠΑΟ . Ανατριχιλα....
Delle Alpi + Mestalla + Allianz-Arena + El Madrigal......και το χειροτερο ολων της Lokomotiv Plovdiv που μπροστα του....του Θρασυβουλου ειναι το San Siro...
Έχω πάει σε πολλά γήπεδα εξωτερικού και ας μην βγαίνει ευρώπη η ομάδα μου συχνά...
Λοιπόν με διαφορά μέχρι τώρα Amsterdam arena (Αγιαξ,απο κάτω απο το γήπεδο υπάρχει δρόμος ...) μετά ακολουθούν το γήπεδο της Σπόρτινγκ Λισαβώνας ....μετά White heart lane ...ή όπως γράφεται (Μιλάω για το γήπεδο της Τότεναμ).
Τέλος κορυφαίο απο "Μικρά" γήπεδα ήταν της Nordsjaelland στη Δανία........12.000 περίπου ...Φανταστικό μικρό γηπεδάκι.
Δεν μου άρεσε το γήπεδο της μπάρτσα...σκουριασμένες πόρτες κτλ και γενικά πολύ παλιό...αλλά χάος.....Αντιθέτος υπέροχο το γηπεδάκι της Εσπανιόλ.
Μια απο τις ευχαριστες στιγμες στην ζωη μου ηταν στο Amsterdam Arena . Αυτα σου μενουν , κανενα καλο φιλαρακι και κανα γαμησι να θυμασαι και να λες οτι εζησες ;)
Όποιος πάει σε ντέρμπυ στο Bernabeu θα ξεχάσει όλα τ'αλλα!Επίσης ωραίο γήπεδο με τρελαμένους οπαδούς ήταν-τώρα λίγα πράγματα-το san mamés στο Bilbao.Είχα πάει σε αγώνα Bilbao-Real με το γήπεδο τίγκα στους φανατικούς βάσκους!Φοβερή εμπειρία.40,000 κόσμος!
Όποιος πάει σε ντέρμπυ στο Bernabeu θα ξεχάσει όλα τ'αλλα!Επίσης ωραίο γήπεδο με τρελαμένους οπαδούς ήταν-τώρα λίγα πράγματα-το san mamés στο Bilbao.Είχα πάει σε αγώνα Bilbao-Real με το γήπεδο τίγκα στους φανατικούς βάσκους!Φοβερή εμπειρία.40,000 κόσμος!