Νέα

Αγάπη.... υπάρχει;; Έχετε αγαπήσει πραγματικά μια γυναίκα;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas2pros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.869
Πόντοι
1.056
Το πιο σημαντικο απολα ειναι να αγαπησεις τον εαυτο σου γιατι ειναι το μονο που εχεις! Μολις το καταφερεις αυτο θα μπορεις και να αγαπησεις..Επισης καλο ειναι να θυμαστε οτι αγαπαω δεν σημαινει <<οτι δινω παιρνω>>..

Οταν αγαπας προσφερεις χωρις ανταλλαγματα..

Για να αγαπησεις καποια πρεπει να εχει καποια <<ποιοτικα χαρακτηριστικα>> στην προσωπικότητα της το οποιο ειναι πολυ σπανιο στις σημερινες γυναικες.. Οποτε ειναι και λιγο πιο δυσκολο να αγαπησεις σημερα. Η ζωη ειναι δομημενη ετσι ωστε το κανει ακομη πιο δυσκολο..

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλοι έχουμε περάσει ωραία και άσχημα. Τουλάχιστον όσοι έχουμε εμπειρίες. Φυσιολογικο. Οι υπόλοιποι νομίζουν αυτά που πιστεύουν. :2funny:
Η αγάπη είναι συναίσθημα που βασίζεται στην συνήθεια και στο βολεμα με τον άλλον. Αγαπάς αυτόν που κάνει αυτά που σου αρέσουν η έστω αρκετά. Δεν έχω δει κανέναν να αγαπάει κάποιον με άλλον τρόπο. Ισχύει βέβαια και το αντίστροφο για να υπάρχει ισορροπία. Επίσης οι γυναίκες αγαπούν εξ ανακλάσεως. Αγαπούν δηλαδή την αγάπη μας κι όχι εμάς ξεκάθαρα. Συνήθως ερωτεύονται. Μόνο τότε είναι κάπως νορμάλ. Αυτά παλιά. Τώρα ξεχαστε τα κι αυτά εκτός αν πέσετε σε εξαίρεση. :rockon:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.021
Πόντοι
206
Το να ερωτευτείς γυναίκα και να κάνεις σαν τρελός δείχνει την αγαμια που υπάρχει σε αυτή τη χώρα. Κανένας δεν θα ερωτευοταν τη κάθε τελειωμένη ελλεινιδα, αν μπορούσε να βρίσκει κάθε 3 μέρες άλλη γκόμενά.. Αυτό δείχνει ότι πεινάνε οι άντρες σου ελλαντα οταν παρακαλανε τη κάθε τελειωμενη
φιλε εσυ εισαι σαν εμενα.εχεις μυαλό περισσοτερο απο τον μέσο ανδρα.Τα λες ωραια θεωρώ και σωστά.Συμφωνω απολυτα.Ακου εκει ερωτες και αγαπες με γυναικες?χαχαχαχαχα

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.401
Πόντοι
456
ναι. 25 χρονια σχεση. ωσπου εφυγε απο την ζωη. φυσικα και υπαρχει αγαπη πραγματική. που δεν είναι μόνο το κρεββατι. χωρις γαμο σε εκκλησια. θεωρω τον εαυτο μου από τους πολύ τυχερους.ποτέ δεν είχαμε λεφτα. ποτέ μας.
Λυπάμαι για την απώλειά σου φίλε μου, είναι κρίμα γιατί λες ότι είχες βρει τον άνθρωπο της ζωής σου.
Δύσκολο πράγμα να βρεις κάποιον που να σε αγαπάει. Πρέπει να βλέπετε με τα ίδια "μάτια" , να κερδίσει ο ένας την εμπιστοσύνη του άλλου, να θέλετε τα ίδια πράγματα στη ζωή.
Και αυτοί που λένε ότι ερωτεύτηκαν πολύ και στο τέλος ο έρωτας έγινε αγάπη, μπούρδες λένε. Η αγάπη υπήρχε εξ' αρχής. Απλά επειδή οι ορμόνες είναι στο ταβάνι, ονομάσαμε την αγάπη έρωτα.
Πέρασα από κάμποσες σχέσεις, μόνο με μία αισθάνθηκα να μου προσφέρει αγάπη. Ενδιαφερόταν πραγματικά και δεν το έκρυβε. Έκανε πράγματα που δεν είχε υποχρέωση να κάνει και όμως τα έκανε. Της είμαι ευγνώμων ακόμα και τώρα, που πέρασε από τη ζωή μου.

MOYNOPILOT

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2023
Like
201
Πόντοι
0
ενα αναπαντητο ερωτημα που ταλανιζει αιωνες τον ανθρωπο,αγαπη..πιστευω σε καθε εναν υπαρχει με διαφορετικη μορφη,καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος,και η αγαπη του ειναι δικη του εκφραση..μονο δικη του...οσο για μενα ,μετα απο τοσα χιλιομετρα σε σχεσεις ,γαμους,κλπ κλπ κλπ κατεληξα οτι βασικο στοιχειο να αγαπας εναν ανθρωπο,να τον νιωθεις δικο σου,ετερο ημισυ ειναι ο σεβασμος στα θελω σας,αρκει να αντεχεις τα θελω του,της συντροφου σου..πχ εγω φευγω μερες για το χομπυ μου,δεν μου σπαει τα παπαρια,με γκρινια κλπ...βασικο στοιχειο για εμενα..στην γυναικα μου αρεσουν τα ταξιδια πολυ,ε δεν της χαλαω χατηρι..υπαρχει ανταποδοτικοτητα...αν δεν εχεις γκρινια και μιζερια η αγαπη ζει καθημερινα....

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
442
Πόντοι
21
Στην ζωή μου είχα τέσσερεις μακροχρόνιες σχέσεις που περιείχαν και αγάπη και έρωτα και πολύ σεξ και καύλα!
Περνώντας τα χρόνια σίγουρα ο έρωτας και η καύλα λόγω ρουτίνας αμβλύνεται αλλά η αγάπη μένει.
Αν εξαφανιστεί ένα από τα παραπάνω καλύτερα να διαλυθεί η σχέση.
Στο ερώτημα αν υπάρχει αγάπη, ναι υπάρχει !! Νομίζω είμαι τυχερός που την έχω βιώσει σε υπερθετικό βαθμό! Έχω αγαπήσει και αγαπάω ακόμα τις πρώην συντρόφους μου άσχετα αν υπήρξαν τριγμοί και καυγάδες, αλλά και χωρισμοί. Αυτά πέρασαν και αυτό που έμεινε τελικά, είναι οι όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη και τρυφερότητα, που πέρασες και αναπολείς ακόμα!

Υ.γ. Άρλεκιν καταντήσαμε το Bou σήμερα...

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
442
Πόντοι
21
ναι. 25 χρονια σχεση. ωσπου εφυγε απο την ζωη. φυσικα και υπαρχει αγαπη πραγματική. που δεν είναι μόνο το κρεββατι. χωρις γαμο σε εκκλησια. θεωρω τον εαυτο μου από τους πολύ τυχερους.ποτέ δεν είχαμε λεφτα. ποτέ μας.
Τα χω περάσει φίλε μου και ξέρω!

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Το πιο σημαντικο απολα ειναι να αγαπησεις τον εαυτο σου γιατι ειναι το μονο που εχεις! Μολις το καταφερεις αυτο θα μπορεις και να αγαπησεις..Επισης καλο ειναι να θυμαστε οτι αγαπαω δεν σημαινει <<οτι δινω παιρνω>>..

Οταν αγαπας προσφερεις χωρις ανταλλαγματα..

Για να αγαπησεις καποια πρεπει να εχει καποια <<ποιοτικα χαρακτηριστικα>> στην προσωπικότητα της το οποιο ειναι πολυ σπανιο στις σημερινες γυναικες.. Οποτε ειναι και λιγο πιο δυσκολο να αγαπησεις σημερα. Η ζωη ειναι δομημενη ετσι ωστε το κανει ακομη πιο δυσκολο..
Μόνο σπάνιο...?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τι εννοεις τυπε της αγόρασες κανένα αμαξι?
Οτι δεν πρέπει ποτέ να ξέρει μια γυναίκα το ποσό τη γουστάρεις .Όχι δεν έχω φτάσει μέχρι εκεί και ούτε πρόκειται

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Καποιος ειχε πει πως "αγαπαμε κυριως οχι το προσωπο, αλλα τη ζωη που μπορουμε να ζησουμε μαζι του"

Δεν ξερω αν ισχυει, αλλα εξηγει το βαθμο που τοσο ευκολα λυνονται γαμοι λογω οικονομικων και αλλων προβληματων, οταν πριν λιγο καιρο επεφταν αβερτα υποσχεσεις στην εκκλησια για αιωνια αγαπη, κλπ

Επισης ετσι εξηγειται και η λατρεια πολλων γυναικων σε διασημους, καλλιτεχνες, πλουσιους, κλπ δεν αγαπαν το προσωπο, αλλα ολα αυτα που μπορει να τις χαρισει αν ζησουν διπλα του

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Η πρώτη ολοκληρωμένη σχέση είναι που αφήνει ένα τόσο δυνατό νευρο- ορμονικό αποτύπωμα στον ανθρώπινο οργανισμό, ώστε να την θυμάται κάποιος για την υπόλοιπη του ζωή.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
εχω αγαπήσει,το μονο λάθος μου ηταν οτι το εδειξα σε ολη του την έκταση

δεν ειναι λαθος τυπε γιατι δεν κρυβεται, ουτε ειναι καθοριστικο στην εκβαση του αποτελεσματος

2 περιπτωσεις αγαπης υπαρχουν, αυτη που αγαπας εσυ κι ελπιζεις μεσω της δικης σου αγαπης να αγαπηθεις, κι αυτη που η αγαπη του αλλου σε ζεσταινει και σε κανει να αγαπησεις κι εσυ με την σειρα σου διοτι αναγνωριζεις οτι ειναι το καλυτερο που μπορουσε να σου τυχει εφοσον δεν σου εκατσε η 1η περιπτωση

στην 1η περιπτωση βιωνεις παθος ενταση καψα καβλα κι εισαι το σκυλακι ο υπηρετης

στην 2η περιπτωση λειτουργει αναποδα εισαι ο αφεντης και βαριεσαι

και στις 2 περιπτωσεις ομως θα σκυλοβαρεθεις γιατι 1-2 χρονια κραταει το πανηγυρι

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καποιος ειχε πει πως "αγαπαμε κυριως οχι το προσωπο, αλλα τη ζωη που μπορουμε να ζησουμε μαζι του"

Δεν ξερω αν ισχυει, αλλα εξηγει το βαθμο που τοσο ευκολα λυνονται γαμοι λογω οικονομικων και αλλων προβληματων, οταν πριν λιγο καιρο επεφταν αβερτα υποσχεσεις στην εκκλησια για αιωνια αγαπη, κλπ

Επισης ετσι εξηγειται και η λατρεια πολλων γυναικων σε διασημους, καλλιτεχνες, πλουσιους, κλπ δεν αγαπαν το προσωπο, αλλα ολα αυτα που μπορει να τις χαρισει αν ζησουν διπλα του
Πιστεύω ως παράδειγμα ότι ο Χ αγαπάει την ψ αν περνάει καλά μαζί της σε πολλά. Αγαπάει δηλαδή πολλά πράγματα που του χαρίζει αυτή άρα αγαπάει αυτή διότι με αυτή τα κάνει. Και βέβαια πρέπει να ισχύει κι αντίστροφα αυτό. Αν όμως ο Χ βρίσκει μόνο γαμήσι από την ψ σημαίνει ότι είναι άχρηστη σε "παροχή" όπως κι αν η ψ θέλει μόνο λεφτά σημαίνει ξανά το ίδιο. Δεν αντέχει αυτό το μοντέλο. Και βέβαια αν ο Χ δεν προσφέρει στην ψ και του προσφέρει η ψ τότε πάλι αρχίδια αποτέλεσμα έχουμε. Αυτό λέγεται βολεμα. Βολεύτηκε το ζευγάρι. Κούμπωσε. Μετά θα έρθει
η συνήθεια. Έτσι την βλέπω την αγάπη κι έτσι την έχω ζήσει όπως και όσοι έχω δει. Όλοι με αυτον τον τρόπο. Και βέβαια στα εύκολα και στα δύσκολα. Εκτός αυτών οι γυναίκες δεν αγαπούν εμάς αλλά την αγάπη μας. Δηλαδή το πώς περνούν μαζί μας και τι τους βγάζουμε όταν τις αγαπάμε. Οι γυναίκες αγαπούν όντως μόνο τα παιδιά τους κι αυτά για να αποκτούν νταντευτή. Δυστυχώς... :rockon:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.021
Πόντοι
206
οταν λες οτι αγαπάς μια γυναικα σημαινει οτι σε νοιαζει κυριως να ειναι ευτυχισμενη ακομα κι αν θελει να γαμιεται με αλλον και να παρατησει εσενα.Το εχει νιώσει κανεις αυτο?Θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος που εχει αγαπησει πολυ τις γυναικες τι ακριβως ενιωθε?Γιατι να λες οτι αγαπας καποια εφοσον ειναι μαζι σου και την πηδάς οποτε θες(αυτο νομιζω δεν ειναι αληθινη αγαπη)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom