Νέα

Αγάπη.... υπάρχει;; Έχετε αγαπήσει πραγματικά μια γυναίκα;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas2pros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.400
Πόντοι
14.936
Η γιαγιά μου είχε και εγγονούς , και εγγονές. Ορισμένες συμβουλές όμως , όπως το να προσέχεις να μην πληγωθείς , να μην βιάζεσαι κτλ , τις έδινε μόνο στα αγόρια .Επίσης όταν το έφερνε η κουβέντα ,έλεγε στους γονείς μας ,ότι την ευχή άντε και με μια καλή τύχη [ γάμος κτλ ] να την λέτε στα αγόρια γιατί αυτά την χρειάζονται , και όχι στα κορίτσια .

Αργότερα στο λύκειο είχα μια καθηγήτρια , [ μεγάλη σε ηλικία ] οπού συμπαθούσε περισσότερο τα αγόρια , και ήταν πιο ελαστική απέναντι μας .Όταν αυτός ο κύκλος έκλεισε , μια παρέα από συμμαθητές μου την χαιρετίσαμε , και την ευχαριστήσαμε για το ότι ενώ ήμασταν πιο ανώριμοι και ενίοτε κάναμε χαζομάρες εκείνη μας έδειχνε κατανόηση .

Η απάντηση της ήταν ότι , αχ βρε παιδιά , δεν είσαστε πιο ανώριμοι , πιο αθώοι είσαστε και πιο συναισθηματικοί [σε σχέση με τα κορίτσια ] και να προσέχετε .

Η ζωή αργότερα , απόδειξε , το πόσο δίκιο είχαν , και το ότι ήξεραν πολύ καλά το τι έλεγαν

Και ένα είναι το σίγουρο .

Ότι ένας άνδρας , που στην πορεία της ζωής του την είδε αλλιώς π.χ γαμάω και φεύγω , κοιτάζω μόνο την πάρτη μου , η ότι άλλο κτλ , είναι απλά το δημιούργημα μιας αδίστακτης καριόλας που του γάμησε την ζωή .
Μαρτυρία αληθειας το κείμενο σου.
Μπράβο μεγάλο από εμένα.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Το έχω πάθει και εγώ φίλε.
Στο τέλος όμως την πάτησε αυτή.

Την παντρεύτηκα.

:confused::confused::confused::confused:

καλα αμα την παντρευομουν,θα εκανα οτιδηποτε να βγει η "πεθερα"-τερας απο τη μεση....για αρχη θα της εκανα ασφαλιστικα μετρα

μονο ετσι θα ημασταν ευτυχισμενοι...

θα ελεγα στην κορη ...."διαλεξε...Η ΕΓΩ Η Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ "..η πουστια που μου επαιξε θα εμενε ισοβια ασυγχωρητη

θα της εκανα το βιο αβιωτο,ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...ουτε σε ενδεχομενο γαμο θα την καλουσα

η κορη ασφαλως θα διαλεγε την ακατανομαστη... :dancing:αστο φιλε...μαλλον σωθηκα!

ειναι η κλασικη κακομαθημενη-φαντασμενη ΜΟΝΑΧΟκορη...μαθαινω οτι η ΦΑΛΑΙΝΑ(η οποια ειχε ακρες στον "καλο" κοσμο και υποκοσμο) παρενεβαινε στις "σχεσεις" που εκανε με κατι ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ....με τη δικη της συναινεση! :tooth: :tooth:

ας μεινει δυστυχισμενη τωρα.... ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ....
τοσο εγωπαθες κουτορνιθι που ηταν,ουτε καν καταλαβε οτι την αγαπουσα ειλικρινα και αδολα....
....σε τετοια ηλικια,δε γινοταν διαφορετικα αλλωστε! εγω φταιω που ειχα αλλες... ευκαιριες και τις σκορπισα για να την περιμενω

....το καρμα καλα το παει ως τωρα,μακαρι να συνεχισει ετσι και ακομα καλυτερα... :priest:

"Βαμμένα κόκκινα μαλλιά" η περίπτωσή σου τυπε. Οταν τελικά το κατάφερε ο ηρωας, όσα νόμιζε ότι θα νιώσει δεν είχαν καμία σχέση με όσα έζησε.

ΙΣΩΣ τυπε μου...ποιος ξερει....παντα θα με τρωει μεσα μου ενα "γαμωτο" .... μια αμφιβολια !

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ-ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ..ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΜΑΖΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ.....

:hi::hi::hi:

Τελευταία τροποποίηση:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Η γιαγιά μου είχε και εγγονούς , και εγγονές. Ορισμένες συμβουλές όμως , όπως το να προσέχεις να μην πληγωθείς , να μην βιάζεσαι κτλ , τις έδινε μόνο στα αγόρια .Επίσης όταν το έφερνε η κουβέντα ,έλεγε στους γονείς μας ,ότι την ευχή άντε και με μια καλή τύχη [ γάμος κτλ ] να την λέτε στα αγόρια γιατί αυτά την χρειάζονται , και όχι στα κορίτσια .

Αργότερα στο λύκειο είχα μια καθηγήτρια , [ μεγάλη σε ηλικία ] οπού συμπαθούσε περισσότερο τα αγόρια , και ήταν πιο ελαστική απέναντι μας .Όταν αυτός ο κύκλος έκλεισε , μια παρέα από συμμαθητές μου την χαιρετίσαμε , και την ευχαριστήσαμε για το ότι ενώ ήμασταν πιο ανώριμοι και ενίοτε κάναμε χαζομάρες εκείνη μας έδειχνε κατανόηση .

Η απάντηση της ήταν ότι , αχ βρε παιδιά , δεν είσαστε πιο ανώριμοι , πιο αθώοι είσαστε και πιο συναισθηματικοί [σε σχέση με τα κορίτσια ] και να προσέχετε .

Η ζωή αργότερα , απόδειξε , το πόσο δίκιο είχαν , και το ότι ήξεραν πολύ καλά το τι έλεγαν

Ότι ένας άνδρας , που στην πορεία της ζωής του την είδε αλλιώς π.χ γαμάω και φεύγω , κοιτάζω μόνο την πάρτη μου , η ότι άλλο κτλ , είναι απλά το δημιούργημα μιας αδίστακτης καριόλας που του γάμησε την ζωή .

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ:hi::hi::hi::hi::hi::hi:

....ΑΜΗΝ.....:priest:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τότε ήτανε τελευτεα φορά που γαμισεις? ?Εγώ τυπε δε θιμαμε ποια γαμισα πριν πέντε χρόνια..
μικρε

μην τα μπερδευεις

αλλο αγαπη αλλο σεξ

το λεει και ο τιτλος

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το σλόγκαν διαφημισης "Η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή" αφορά τους περισσότερους απο έμας. Δεν θα το ξεχάσω πιτσιρικάς ενα φιλί μου έδινε και πετούσα τρισευτυχισμένος για όλη την ημέρα. Έρωτας κ μετά Λάθη παιδικά και ανούσια μας χώρισαν. Μεγάλος τώρα την θυμάμαι. Δεν ξέρω αν την αγάπησα αλλά σίγουρα τέτοιο συναίσθημα δεν ξαναένιωσα ποτέ για οποιαδήποτε γυναίκα. Άλλο σε νοιάζομαι άλλο σε αγαπώ.
αναπολώ εκεινες τις εποχες που ημουν έφηβος και καθομουν στο προαύλιο του σχολειου και διπλα μου καθόντουσαν μια παρεα απο τσουπρες με κοιτουσανε και σχολιάζανε,τα καλοκαιρια που μαζευομασταν μεγαλη παρεα σε ενα παραλιακο θέρετρο καμια 20ρια τσουπρες και αλλοι τοσοι νιανιαροι ανάβαμε φωτιες,με επιαναν μονο μου και μου λεγανε..."λοιπον αποφασισαμε με τα κορίτσια οτι εχεις τα πιο ωραια μάτια της παρέας" :tooth: πσσσσσ ποιος ειμαι ρε πουστη ελεγα τοτε:grin:...δε θα ξεχασω φυσικα και τον πρωτο μου έρωτα στα 16 που της κρατουσα το χέρι βραδυ στη παραλια και της ειπα "θες να τα φτιάξουμε?" (οχι δε γάμησα) το πρωτο μου φιλι σε γυνάικα ημουν τοσο ντροπαλος ειπα μεσα μου..."καντο μαλακα εφτασες 16"την αρπαζω και τη φιλαω εκει οπως οπως στα χειλη ουτε που ήξερα τι σκατα εκανα...μου φαινονται αιώνες πισω....illusion..ισως μια αγάπη να ηρεθ γυρω στα 20 και στα 25.:confused:τωρα δε ξερω....δεν εχω πολλες σχεσεις μεσα στη "βαλιτσα" εχω ομως πολλες περιπέτειες.Μονο με μια εχω κρατησει επαφες απο μια σχεση στα 25 τωρα ειμαστε πλεον φιλοι και νοιάζομαι για αυτη απλα σαν ανθρωπο,ξερω και τον αντρα της...(φυσικα δε με καλεσε στο γάμο αλλα καλυτερα)..ξερει και η ιδια οτι ειναι παντρεμενη και δεν "πρεπει" να εχει πολλα πολλα μαζι μου αλλα δεν πειραζει την καταλαβαινω ..δειλα δειλα καποιες φορες μου στέλνει και κανενα μηνυμα.."πως εισαι?" (κατι ερωτικο δεν παιζει).....τωρα πλεον στα 40 υστερα απο ενα οχετο περιπετειων ειμαι στη φάση που μπορει να γειωσω γκομενα γιατι ....εχω δουλεια! ουτε το μουνι μου κανει εντυπωση,ουτε να βγω με μια γκομενα,ουτε να τη παω σπιτι....καποτε που τα θεωρουσα ουαου ολα αυτα.Τιποτα πλεον δεν μου κανει εντύπωση στη ζωη...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ΙΣΩΣ τυπε μου...ποιος ξερει....παντα θα με τρωει μεσα μου ενα "γαμωτο" .... μια αμφιβολια !

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ-ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ..ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΜΑΖΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ.....
Για το γαμώτο συμφωνώ. Και θεωρώ ότι έπραξες άριστα που το αφησες πίσω σου.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.057
Πόντοι
3.346

Συγνωμη τυπε αλλα μλκιες.. Για να δωσεις συμβουλες και ιδηκοτερα σε πιο νεες γενιες απο εσενα πρεπει να εχεις ζησει καταστασεις.. Οποτε καταλαβαινεις ειναι κομματακι δυσκολο η γιαγια σου και η καθε γιαγια να εχει ζησει σαν νεα, οτι ζουμε τωρα εμεις.
Απλα ειναι μια μιξει να το πουμε ετσι, το τι ειχαν ζησει αυτες τοτε και το τι ακουνε τωρα για τους νεους. Βεβαια αλλα ακουν, αλλα καταλαβαινουν και αλλα συμπερασματα βγαζουν. Φταινε τα γεραματα για αυτο.

Εγω ειχα μια καθηγητρια αγγλικων..που ειχε αδυναμια στα αγορια, μαλιστα ειχε πηδηχτει με καποιους ? ..30+ η κοπελα.. παντα μαζι μας ηταν και μας υποστηριζε σε ολα! θα μπορουσα να παω κι εγω μαζι της αλλα ειχα σχεση και δεν με ενδιεφεραν τοτε οι θειες.

Το ιδιο μπορει να ισχυει και για μια γυναικα..που την ειδε αλλιως και γαμιεται και φευγει.. ειναι απλα δημιουργημα ενος μαλακα που τις γαμησε την ζωη.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.184
Πόντοι
3.846
Το ξέρω συναγωνιστή.
Απλώς γελάω και με κάτι παρτάλια που δεν χάνουν ευκαιρία να κρίνουν εμάς που ασχολούμαστε με τον αγοραίο έρωτα,εμάς το πιο υγιές κομμάτι της ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΝΤΡΙΚΗΣ κοινότητας σαν "συναισθηματικά ανάπηρους" λόγω του ότι δεν πιστέψαμε στις μαλακίες περί γάμων και παντοτινής αγάπης και καντι-καντι vs αρκουδάκια της αγάπης...
Μια ζωή κυνηγοί της ηδονής και των απολαύσεων της ζωής.
Έτσι ειμασταν, ετσι είμαστε και έτσι θα αντικρίσουμε και το τέλος...
Κάτω από την λάμπα του πορνείου περήφανα και αντρικά..
Παίκτη ακούγεται παράξενο στους απέξω ,μόνο εδώ έχω βρει ανθρώπους να με καταλαβαίνουν. Μόνο στον πληρωμένο έρωτα βρήκα ειλικρίνεια. Πόσα - τόσα ,πάμε. Αυτές οι γυναίκες που έχουν όντως πολύ σκληρή καρδιά με αυτά που έχουν ζήσει, δεν είχαν καμία υποκρισία. Ακόμη και όταν λένε μια καλή κουβέντα για να σε ανεβάσουν το κάνουν έτσι που να καταλάβεις ότι σου λένε μαλακίες.
Δε λέω ότι όλες οι γυναίκες είναι σκάρτες, και ευτυχισμένα ζευγάρια υπάρχουν και άξιες κοπέλες. Δυστυχώς όμως υπάρχει και πολύ υποκρισία, πολύ ψέμμα, γυναίκες που συνεχώς θέλουν να έχουν το πάνω χέρι, πολύ αχαριστία.
Ίσως και εγώ να μην άξιζα κάτι καλύτερο ,κάνοντας την αυτοκριτική μου έχω κάνει πολλά λάθη. Στον αγοραίο όμως έρωτα πραγματικά βρήκα όχι αγάπη αλλά κατανόηση και αυτό είναι σημαντικό.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.400
Πόντοι
14.936
Παίκτη ακούγεται παράξενο στους απέξω ,μόνο εδώ έχω βρει ανθρώπους να με καταλαβαίνουν. Μόνο στον πληρωμένο έρωτα βρήκα ειλικρίνεια. Πόσα - τόσα ,πάμε. Αυτές οι γυναίκες που έχουν όντως πολύ σκληρή καρδιά με αυτά που έχουν ζήσει, δεν είχαν καμία υποκρισία. Ακόμη και όταν λένε μια καλή κουβέντα για να σε ανεβάσουν το κάνουν έτσι που να καταλάβεις ότι σου λένε μαλακίες.
Δε λέω ότι όλες οι γυναίκες είναι σκάρτες, και ευτυχισμένα ζευγάρια υπάρχουν και άξιες κοπέλες. Δυστυχώς όμως υπάρχει και πολύ υποκρισία, πολύ ψέμμα, γυναίκες που συνεχώς θέλουν να έχουν το πάνω χέρι, πολύ αχαριστία.
Ίσως και εγώ να μην άξιζα κάτι καλύτερο ,κάνοντας την αυτοκριτική μου έχω κάνει πολλά λάθη. Στον αγοραίο όμως έρωτα πραγματικά βρήκα όχι αγάπη αλλά κατανόηση και αυτό είναι σημαντικό.
Real life stories και μπράβο διότι είσαι ένας από εμάς ένας πραγματιστής,ένας που βλέπει τα πράγματα όπως είναι και όχι ένας που ζει την εικονική πραγματικότητα του τέλειου γάμου και αρχιδια καπαμα..
Έτσι έχουν τα πράγματα και όποιος εθελοτυφλει τον πίνει..

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Για το γαμώτο συμφωνώ. Και θεωρώ ότι έπραξες άριστα που το αφησες πίσω σου.

δε γινοταν αλλιως! σε τετοιες ηλικιες αλλωστε δε θελει και πολυ να σου γυρισει το ματι

μια ΦΑΛΑΙΝΑ παραλιγο να με καταστρεψει σε καθε επιπεδο. νοων νοειτω.

ας αρκεστει τωρα στην καταστροφη της κορουλας της. οχι,ουτε λυπαμαι, ουτε χαιρομαι .

αυτη ειναι η πουτανα η ζωη. το πληρωμα παντα ερχεται σε βαθος χρονου :hi:

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.377
Πόντοι
25.186
Το ξέρω συναγωνιστή.
Απλώς γελάω και με κάτι παρτάλια που δεν χάνουν ευκαιρία να κρίνουν εμάς που ασχολούμαστε με τον αγοραίο έρωτα,εμάς το πιο υγιές κομμάτι της ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΝΤΡΙΚΗΣ κοινότητας σαν "συναισθηματικά ανάπηρους" λόγω του ότι δεν πιστέψαμε στις μαλακίες περί γάμων και παντοτινής αγάπης και καντι-καντι vs αρκουδάκια της αγάπης...
Μια ζωή κυνηγοί της ηδονής και των απολαύσεων της ζωής.
Έτσι ειμασταν, ετσι είμαστε και έτσι θα αντικρίσουμε και το τέλος...
Κάτω από την λάμπα του πορνείου περήφανα και αντρικά..
μιλανε αυτοι που για να καλυψουν την ανασφαλεια τους μη μεινουν στο ραφι, ξεφτιλιζονται και γινονται πορνες των γυναικων κι ειναι σουζα μπροστα τους και ειναι δια βιου με ενα συμβολαιο κι αν τυχει κι υψωσουν τη φωνη τους ακουνε απειλες, θα παρω το παιδι και θα φυγω...
συμβιβαζονται με το καθε τσολι κι ειναι σ ολη τους τη ζωη με το κεφαλι κατεβασμενο...ερμαια στις κυκλοθυμικες ορεξεις τους..
αν βρεθει γυναικα που να ξερεις ποιος ειναι ο ρολος της στην κοινωνια και στην οικογενεια, εχει καλως..
αν δε βρεθει, στον πουτσο μου κιολας

Liakopoulos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2020
Like
86
Πόντοι
0
Πιστεύω ότι η φράση "Skin to skin contact", περιγράφει την αγάπη σωστά.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Συγνωμη τυπε αλλα μλκιες.. Για να δωσεις συμβουλες και ιδηκοτερα σε πιο νεες γενιες απο εσενα πρεπει να εχεις ζησει καταστασεις.. Οποτε καταλαβαινεις ειναι κομματακι δυσκολο η γιαγια σου και η καθε γιαγια να εχει ζησει σαν νεα, οτι ζουμε τωρα εμεις.
Απλα ειναι μια μιξει να το πουμε ετσι, το τι ειχαν ζησει αυτες τοτε και το τι ακουνε τωρα για τους νεους. Βεβαια αλλα ακουν, αλλα καταλαβαινουν και αλλα συμπερασματα βγαζουν. Φταινε τα γεραματα για αυτο.

Εγω ειχα μια καθηγητρια αγγλικων..που ειχε αδυναμια στα αγορια, μαλιστα ειχε πηδηχτει με καποιους ? ..30+ η κοπελα.. παντα μαζι μας ηταν και μας υποστηριζε σε ολα! θα μπορουσα να παω κι εγω μαζι της αλλα ειχα σχεση και δεν με ενδιεφεραν τοτε οι θειες.

Το ιδιο μπορει να ισχυει και για μια γυναικα..που την ειδε αλλιως και γαμιεται και φευγει.. ειναι απλα δημιουργημα ενος μαλακα που τις γαμησε την ζωη.

δεν ειναι μονο η γιαγια του,ουτε μονο η πρωην καθηγητρια του.
αυτο το αξιωμα ολες οι γυναικες το παραδεχονται ,εμμεσως πλην σαφως.
ειδικα οι γιαγιαδες μπορει να μην εζησαν ιντερνετικες καταστασεις,αλλα πιστεψε με τα εχουν 400,οσο ακομα ειναι υγιεις(χωρις αλτσχαιμερ)

και το παραδειγμα με την καριολα την καθηγητρια σου τι μας το λες,ως αντεπιχειρημα?
ισα ισα ενισχυει το αξιωμα.....:hi:

κοιμασαι ορθιος τυπε.......

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Φτασμένα 41 το μόνο που μπορώ να πω για την μέχρι τώρα ζωή μου με πάρα πολλές σχέσεις και ακόμα πιο πολλές σεξουαλικές παρτενέρ είναι ότι δυστυχώς η αγάπη υπαρχει οπουδήποτε αλλού εκτός από τον άνθρωπο.
Ίσως και να έπρεπε να είναι έτσι βεβαια αν το καλοσκεφτείς γιατί δεν είμαστε και ότι καλύτερο έχει να βγάλει στην βιτρίνα για μόστρα η μητέρα φύση.
Περαστικά μας λοιπόν... :hi:
Θυμάμαι στα 12 μου φίλε που ξεκίνησα να βλέπω μπουτάκια και βυζάκια από κοριτσάκια και να καβλώνω...
Κι έτσι έκανα αυθόρμητα ότι η φύση με πρόσταξε...
Πήγα και χούφτωσα μια πιτσιρίκα που μ άρεσε...ήθελα τόσο να της πιάσω τα βυζιά...
Μάλιστα είχα εφαρμόσει ένα ευφυολόγημα που είχαμε κουβεντιάσει με κάτι φιλαράκια μεταξύ σοβαρού κι αστείου...
"Πάμε στοίχημα ότι μπορώ να σου πιάσω τα βυζιά χωρίς να στα ακουμοήσω?
"ΠΑΜΕ"!!! έλεγε το κοριτσάκι
Και αμέσως έπεφτε χούφτωμα κι έλεγα "ΕΧΑΣΑ"!
Στη συνέχεια ακολουθούσε η κοικωνική κατακραυγή από την ίδια και τις φίλες της!
Αργότερα στα 15 με 16 έδωσα το πρώτο φιλί...για να γίνει αυτό έπρεπε η κοπέλα να με συμπαθήσει..να με γνωρίσει να μιλήσουμε
Κι έτσι έμαθα να καταπίνω την ερωτική μου επιθυμία και να καταστρώνω "σχέδια κοινωνικής προσέγγισης"...
Ήμουν όμως ευαίσθητος και πληγωνόμουν εύκολα.
Πόσες ήταν οι φορές που κάτι ξεκίναγε γαμάτα με μια κοπέλα και κατέληγε...γάματα;
Οι καριόλες πάντα είχαν κι έναν πρωην να τους στοιχειώνει,ή και άλλους θαυμαστές πιο in,πιο αληταριά,πιο glamorous και σκατά με φράουλες.
Εγώ ένα παιδί χαμηλών τόνων,ευγενής,αθλητικός ωστόσο και με αίσθηση του χιούμορ...
Τις πιο πολλές φορές με γούσταραν αυτές που εγώ δεν πολυήθελα
Σπάνια να κατακτούσα τη μουνάρα της παρέας ή της προτίμησής μου.
Όταν μάζεψα αρκετές εμπειρίες και λίγο πριν τα 40,"ανελήφθην" τη "μεγάλη εικόνα"
1.Οι γυναίκες διαλέγουν αρσενικό κατά τα τρέχοντα γούστα τους.
Στην εφηβεία τον πιο ισχυρό,άρα τον πιο "αλήτη" αργότερα τον πιο έξυπνο(σαν φοιτήτριες)και τέλος τον πιο πλούσιο.
2.Άλλον άνδρα θέλουν για σχέση και μονιμότητα(ένα άνδρα βολικό και αδύναμο,που να μην είναι ιδιαίτερα ελκυστικός σε άλλες γυναίκες)ώστε να δημιουργήσουν οικογένεια και να διασφαλίσουν πως δε θα την κοπανήσει όταν γίνουν χοντρές σα φώκιες σαν γκαστρωθούν και γεννήσουν
Άλλον άνδρα θα επιλέξουν για να γαμηθούν καλά:τον άνδρα τον δυνατό κοινωνικά,πνευματικά,σωματικά,εμφανησιακά τον προικισμένο ψωλαρά ο οποίος θα τους δώσει το μουνί στο χέρι πριν αυτές επιστρέψουν στο πρώτο είδος άνδρα
Και αυτό γίνεται γιατί;
Για να έχουν όλοι μερίδιο στο μουνί ενώ ταυτόχρονα να αναπαράγεται το είδος!
Για ένα άνδρα μεσαίων δυνατοτήτων λοιπόν το να γαμάει ποικιλλία με άνεση και κατά τις επιταγές της καύλας του,είναι μια διαδικασία πολλές φορές επίπονη!

Αυτός ο άνδρας λοιπόν θα αναζητήσει την εύκολη ηδονή με το ελάχιστο κόστος(συναισθηματικό,ηθικό,ακόμη και υλικό) δηλαδή θα πάει στις πουτάνες ενώ παράλληλα θα ρίχνει και κανα δολωμα μπας και ψαρεψει καμμια αλλη να γαμησει ετσι απο γουστο!
Σε ολα αυτα δε βλεπω καπου την αγαπη να.χωραει εκτος απο εκεινη την "επιταγη" της κοινωνιας που μας θελει να σμιγουμε με το αλλο φυλο,να συναναστρεφομαστε και να αλληλεπιδρουμε κοινωνικα και να προκυπτει η "αγαπη" που τελικα μονο αγαπη δεν ειναι...
Η αληθινη αγαπη δεν εχει καμμια σχεση με τη ελξη,την καυλα,τον ερωτα κτλ
Αλλα με το ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΣΙΜΟ μεταξυ ανθρωπων που ΔΕ ΖΗΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ
Ετσι οταν εγω εχω πουτσο και η αλλη μουνι και ειναι γαμευσιμη εεεε πως να μη ζητα ανταλλαγμα μια ξεγυρισμενη πιπα η ενα θεσπεσιο πισοκολλητο;
Αντε και κωλο αν το μουνι ειναι δεσμευμενο απο "αγαπες κι ερωτες";

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Πιστεύω ότι η φράση "Skin to skin contact", περιγράφει την αγάπη σωστά.

σ εμας απλως επισφραγιζει την αγαπη ---στις γυναικες ειναι προυποθεση

γι αυτο ελεγε η γιαγια του iliast οτι γενικα ειμαστε πιο αθωοι -συναισθηματικοι

αν τις γαμησεις καλα,μονο τοτε ερωτευονται πραγματικα:hi: γι αυτο δηλωνουν ερωτευμενες πιο ευκολα--πιο συχνα απο εμας

εμεις ακομα και αν γαμαμε αβερτα, σπανια ερωτευομαστε.
τις λιγοστες φορες ομως που θα ερωτευτουμε μια Χ γυναικα,αυτες θα ειναι ασχετες του σεξ. ισως και προγενεστερες.

σ εμας το συχνο γαμησι θετει ημερομηνια ληξης στον ενδεχομενο προυπαρχοντα ερωτα --
--- τον σκοτωνει πιο γρηγορα ,στις λιγοστες αυτες φορες που εχει ηδη κυοφορηθει--προυπαρξει.
οπως συμβαινει και με τις καβλες μας---το γαμησι τις σβηνει !

....στις γυναικες αντιθετα το γαμησι φερνει-προκαλει τον ερωτα. γι αυτο αν τις γαμας καλα ,δε ξεκολλανε απο σενα.
και νομιζουμε οτι ειναι ερωτευμενες συναισθηματικα μαζι μας,ενω στην ουσια με την πουτσα μας ειναι ερωτευμενες!

οταν παψεις να τις γαμας και βρουν και καμια καλυτερη πουτσα,σ' εχουν ξεχασει στο λεπτο ?
οσοι γαμοι διαρκουν,διαρκουν επειδη ειναι τα οικονομικα η τα παιδια στη μεση.
τα αντρογυνα ειναι βιολογικα αδερφια απο ενα σημειο και μετα.

αδερφικη αγαπη η αγαπη(σκετο). οχι"skin to skin contact", οπως το οριζεις εσυ.

Τελευταία τροποποίηση:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.400
Πόντοι
14.936
Θυμάμαι στα 12 μου φίλε που ξεκίνησα να βλέπω μπουτάκια και βυζάκια από κοριτσάκια και να καβλώνω...
Κι έτσι έκανα αυθόρμητα ότι η φύση με πρόσταξε...
Πήγα και χούφτωσα μια πιτσιρίκα που μ άρεσε...ήθελα τόσο να της πιάσω τα βυζιά...
Μάλιστα είχα εφαρμόσει ένα ευφυολόγημα που είχαμε κουβεντιάσει με κάτι φιλαράκια μεταξύ σοβαρού κι αστείου...
"Πάμε στοίχημα ότι μπορώ να σου πιάσω τα βυζιά χωρίς να στα ακουμοήσω?
"ΠΑΜΕ"!!! έλεγε το κοριτσάκι
Και αμέσως έπεφτε χούφτωμα κι έλεγα "ΕΧΑΣΑ"!
Στη συνέχεια ακολουθούσε η κοικωνική κατακραυγή από την ίδια και τις φίλες της!
Αργότερα στα 15 με 16 έδωσα το πρώτο φιλί...για να γίνει αυτό έπρεπε η κοπέλα να με συμπαθήσει..να με γνωρίσει να μιλήσουμε
Κι έτσι έμαθα να καταπίνω την ερωτική μου επιθυμία και να καταστρώνω "σχέδια κοινωνικής προσέγγισης"...
Ήμουν όμως ευαίσθητος και πληγωνόμουν εύκολα.
Πόσες ήταν οι φορές που κάτι ξεκίναγε γαμάτα με μια κοπέλα και κατέληγε...γάματα;
Οι καριόλες πάντα είχαν κι έναν πρωην να τους στοιχειώνει,ή και άλλους θαυμαστές πιο in,πιο αληταριά,πιο glamorous και σκατά με φράουλες.
Εγώ ένα παιδί χαμηλών τόνων,ευγενής,αθλητικός ωστόσο και με αίσθηση του χιούμορ...
Τις πιο πολλές φορές με γούσταραν αυτές που εγώ δεν πολυήθελα
Σπάνια να κατακτούσα τη μουνάρα της παρέας ή της προτίμησής μου.
Όταν μάζεψα αρκετές εμπειρίες και λίγο πριν τα 40,"ανελήφθην" τη "μεγάλη εικόνα"
1.Οι γυναίκες διαλέγουν αρσενικό κατά τα τρέχοντα γούστα τους.
Στην εφηβεία τον πιο ισχυρό,άρα τον πιο "αλήτη" αργότερα τον πιο έξυπνο(σαν φοιτήτριες)και τέλος τον πιο πλούσιο.
2.Άλλον άνδρα θέλουν για σχέση και μονιμότητα(ένα άνδρα βολικό και αδύναμο,που να μην είναι ιδιαίτερα ελκυστικός σε άλλες γυναίκες)ώστε να δημιουργήσουν οικογένεια και να διασφαλίσουν πως δε θα την κοπανήσει όταν γίνουν χοντρές σα φώκιες σαν γκαστρωθούν και γεννήσουν
Άλλον άνδρα θα επιλέξουν για να γαμηθούν καλά:τον άνδρα τον δυνατό κοινωνικά,πνευματικά,σωματικά,εμφανησιακά τον προικισμένο ψωλαρά ο οποίος θα τους δώσει το μουνί στο χέρι πριν αυτές επιστρέψουν στο πρώτο είδος άνδρα
Και αυτό γίνεται γιατί;
Για να έχουν όλοι μερίδιο στο μουνί ενώ ταυτόχρονα να αναπαράγεται το είδος!
Για ένα άνδρα μεσαίων δυνατοτήτων λοιπόν το να γαμάει ποικιλλία με άνεση και κατά τις επιταγές της καύλας του,είναι μια διαδικασία πολλές φορές επίπονη!

Αυτός ο άνδρας λοιπόν θα αναζητήσει την εύκολη ηδονή με το ελάχιστο κόστος(συναισθηματικό,ηθικό,ακόμη και υλικό) δηλαδή θα πάει στις πουτάνες ενώ παράλληλα θα ρίχνει και κανα δολωμα μπας και ψαρεψει καμμια αλλη να γαμησει ετσι απο γουστο!
Σε ολα αυτα δε βλεπω καπου την αγαπη να.χωραει εκτος απο εκεινη την "επιταγη" της κοινωνιας που μας θελει να σμιγουμε με το αλλο φυλο,να συναναστρεφομαστε και να αλληλεπιδρουμε κοινωνικα και να προκυπτει η "αγαπη" που τελικα μονο αγαπη δεν ειναι...
Η αληθινη αγαπη δεν εχει καμμια σχεση με τη ελξη,την καυλα,τον ερωτα κτλ
Αλλα με το ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΣΙΜΟ μεταξυ ανθρωπων που ΔΕ ΖΗΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ
Ετσι οταν εγω εχω πουτσο και η αλλη μουνι και ειναι γαμευσιμη εεεε πως να μη ζητα ανταλλαγμα μια ξεγυρισμενη πιπα η ενα θεσπεσιο πισοκολλητο;
Αντε και κωλο αν το μουνι ειναι δεσμευμενο απο "αγαπες κι ερωτες";
ΑΡΧΟΝΤΑΣ για άλλη μια φορά...

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
προσοχη λοιπον στους πιο πιτσιρικαδες 17-22 χρονων

πρωτα θα γαματε-πρωτα θα γαματε-πρωτα θα γαματε
και μετα θα προσφερετε βοηθεια η το οτιδηποτε
ΠΟΤΕ συναισθηματικο δωσιμο πριν γαμησετε---δεν προκειται να εκτιμησουν τιποτα αλλο
οσο καλη κοπελα και αν φαινεται Η και αν οντως ειναι ,δεν παυει να ειναι γυναικα στην οποια κυριαρχουν ζωωδη ενστικτα
---πιο ζωωδη απο τα δικα μας---

στο παρκινγκ που παω ενας παρκαδορος μου ελεγε τις προαλλες οτι τραβαει τα μαλλια του με αυτα που εχει δει σε γυναικεια αμαξια
.....δονητες το λιγοτεερο!!!:tooth::tooth::tooth::tooth: σε αμαξια τραπεζικινων,δικηγορινων κλπ

η διαφορα ειναι οτι εμεις ειμαστε μπουνταλαδες και τα δικα μας τα παραδεχομαστε ανοιχτα

μια φορα ειχα μπλεξει με δικαστινα,μου το επαιζε δυσκολη και μη μου απτου επειδη διαβαζε(λες και το διαβασμα απαγορευει τις ορμες)
καποια φαση στη βιβλιοθηκη κοιταει το παντελονι μου λοξα,της κανω μια "τι φαση μωρο μου,τι κοιτας" ??
και μου απανταει κυνικα.... "ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ , ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ??? " :O:glasses:

ε λοιπον το ιδιο βραδυ που την εχυνα στα γυαλακια,δε ξερετε ποσο γαληνεψα,που με ειχε στο περιμενε τοσο καιρο:wanker:
της κανω μια.... "ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ" !!! :lipsrsealed::dancing::dancing:
σημειωτεον,οσο καιρο με ειχε στο περιμενε,γαμιοταν με τον πρωην της--που δηθεν ειχε ξεκοψει!
....αυτο το παρταλι ουτε για ιεροδουλη θα εκανε και ομως σημερα ΔΙΚΑΖΕΙ σε πρωτοδικειο!

ΜΠΕΣΑ ΟΜΩΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ---ΜΗΝ ΤΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ

ΕΙΝΑΙ ΩΜΕΣ--- ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ

ΤΗΣ ΓΥΝΗΣ Ο ΚΑΗΜΟΣ--ΠΟΥΤΣΑ, ΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ !

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.997
Πόντοι
3.506
Αν δεν έρθει η κρίσιμη ώρα ποτέ δεν ξέρεις, όσο και να λες ότι αγαπάς και πεθαίνεις για την άλλη.
Μόνο ο σκύλος αγαπάει πραγματικά
Τύπε συγγνώμη αλλά ο σκύλος είναι δούλος στο αφεντικό του, δεν αγαπάει. Εγώ έχω πάρει πολύ αγάπη από την γάτα που έχω !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom