Φτασμένα 41 το μόνο που μπορώ να πω για την μέχρι τώρα ζωή μου με πάρα πολλές σχέσεις και ακόμα πιο πολλές σεξουαλικές παρτενέρ είναι ότι δυστυχώς η αγάπη υπαρχει οπουδήποτε αλλού εκτός από τον άνθρωπο.
Ίσως και να έπρεπε να είναι έτσι βεβαια αν το καλοσκεφτείς γιατί δεν είμαστε και ότι καλύτερο έχει να βγάλει στην βιτρίνα για μόστρα η μητέρα φύση.
Περαστικά μας λοιπόν...
Θυμάμαι στα 12 μου φίλε που ξεκίνησα να βλέπω μπουτάκια και βυζάκια από κοριτσάκια και να καβλώνω...
Κι έτσι έκανα αυθόρμητα ότι η φύση με πρόσταξε...
Πήγα και χούφτωσα μια πιτσιρίκα που μ άρεσε...ήθελα τόσο να της πιάσω τα βυζιά...
Μάλιστα είχα εφαρμόσει ένα ευφυολόγημα που είχαμε κουβεντιάσει με κάτι φιλαράκια μεταξύ σοβαρού κι αστείου...
"Πάμε στοίχημα ότι μπορώ να σου πιάσω τα βυζιά χωρίς να στα ακουμοήσω?
"ΠΑΜΕ"!!! έλεγε το κοριτσάκι
Και αμέσως έπεφτε χούφτωμα κι έλεγα "ΕΧΑΣΑ"!
Στη συνέχεια ακολουθούσε η κοικωνική κατακραυγή από την ίδια και τις φίλες της!
Αργότερα στα 15 με 16 έδωσα το πρώτο φιλί...για να γίνει αυτό έπρεπε η κοπέλα να με συμπαθήσει..να με γνωρίσει να μιλήσουμε
Κι έτσι έμαθα να καταπίνω την ερωτική μου επιθυμία και να καταστρώνω "σχέδια κοινωνικής προσέγγισης"...
Ήμουν όμως ευαίσθητος και πληγωνόμουν εύκολα.
Πόσες ήταν οι φορές που κάτι ξεκίναγε γαμάτα με μια κοπέλα και κατέληγε...γάματα;
Οι καριόλες πάντα είχαν κι έναν πρωην να τους στοιχειώνει,ή και άλλους θαυμαστές πιο in,πιο αληταριά,πιο glamorous και σκατά με φράουλες.
Εγώ ένα παιδί χαμηλών τόνων,ευγενής,αθλητικός ωστόσο και με αίσθηση του χιούμορ...
Τις πιο πολλές φορές με γούσταραν αυτές που εγώ δεν πολυήθελα
Σπάνια να κατακτούσα τη μουνάρα της παρέας ή της προτίμησής μου.
Όταν μάζεψα αρκετές εμπειρίες και λίγο πριν τα 40,"ανελήφθην" τη "μεγάλη εικόνα"
1.Οι γυναίκες διαλέγουν αρσενικό κατά τα τρέχοντα γούστα τους.
Στην εφηβεία τον πιο ισχυρό,άρα τον πιο "αλήτη" αργότερα τον πιο έξυπνο(σαν φοιτήτριες)και τέλος τον πιο πλούσιο.
2.Άλλον άνδρα θέλουν για σχέση και μονιμότητα(ένα άνδρα βολικό και αδύναμο,που να μην είναι ιδιαίτερα ελκυστικός σε άλλες γυναίκες)ώστε να δημιουργήσουν οικογένεια και να διασφαλίσουν πως δε θα την κοπανήσει όταν γίνουν χοντρές σα φώκιες σαν γκαστρωθούν και γεννήσουν
Άλλον άνδρα θα επιλέξουν για να γαμηθούν καλά:τον άνδρα τον δυνατό κοινωνικά,πνευματικά,σωματικά,εμφανησιακά τον προικισμένο ψωλαρά ο οποίος θα τους δώσει το μουνί στο χέρι πριν αυτές επιστρέψουν στο πρώτο είδος άνδρα
Και αυτό γίνεται γιατί;
Για να έχουν όλοι μερίδιο στο μουνί ενώ ταυτόχρονα να αναπαράγεται το είδος!
Για ένα άνδρα μεσαίων δυνατοτήτων λοιπόν το να γαμάει ποικιλλία με άνεση και κατά τις επιταγές της καύλας του,είναι μια διαδικασία πολλές φορές επίπονη!
Αυτός ο άνδρας λοιπόν θα αναζητήσει την εύκολη ηδονή με το ελάχιστο κόστος(συναισθηματικό,ηθικό,ακόμη και υλικό) δηλαδή θα πάει στις πουτάνες ενώ παράλληλα θα ρίχνει και κανα δολωμα μπας και ψαρεψει καμμια αλλη να γαμησει ετσι απο γουστο!
Σε ολα αυτα δε βλεπω καπου την αγαπη να.χωραει εκτος απο εκεινη την "επιταγη" της κοινωνιας που μας θελει να σμιγουμε με το αλλο φυλο,να συναναστρεφομαστε και να αλληλεπιδρουμε κοινωνικα και να προκυπτει η "αγαπη" που τελικα μονο αγαπη δεν ειναι...
Η αληθινη αγαπη δεν εχει καμμια σχεση με τη ελξη,την καυλα,τον ερωτα κτλ
Αλλα με το ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΣΙΜΟ μεταξυ ανθρωπων που ΔΕ ΖΗΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ
Ετσι οταν εγω εχω πουτσο και η αλλη μουνι και ειναι γαμευσιμη εεεε πως να μη ζητα ανταλλαγμα μια ξεγυρισμενη πιπα η ενα θεσπεσιο πισοκολλητο;
Αντε και κωλο αν το μουνι ειναι δεσμευμενο απο "αγαπες κι ερωτες";