Νέα

Αγάπη.... υπάρχει;; Έχετε αγαπήσει πραγματικά μια γυναίκα;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas2pros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
Τύποι, αγάπη δεν είναι για όλους και για όλα.Ναι αγαπάω κάτι γατάκια στην γειτονιά και τα ταιζω,όπως και ένα σκυλάκι που είχε μια πρώην.Αν παίζεις όμως έτσι με την γυναίκα τοτε μαύρο φίδι που σε έφαγε...!! πρέπει πάντα τόσο όσο!!!.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ο Ωνάσης ήταν πολύ ομορφαντρας?? και για αυτό τον αγαπούσαν ολες?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.280
Πόντοι
4.546
πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, δηλαδή τι προσόντα πρέπει να έχεις για να είσαι κατάλληλος;
Δεν είναι θέμα προσόντων, είναι θέμα χαρακτήρα. Αλλιώς αγαπάμε τους γονείς μας και αλλιώς τη γυναίκα μας. Βέβαια, αν είσαι εγωιστής και παρτάκιας, όποιος και να είναι την ίδια κατάληξη θα έχει.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τι υπάρχει τότες?
Συμφέρον.
Η αγαπη ειναι στο μυαλο σου εσυ τη φτιαχνεις τη ζεις και την ονειρευεσαι.
Οταν ομως φας την παστελα για κανα 3μηνες το λιγοτερο θα εισαι σαν τον κωλο του βλαροκ

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.280
Πόντοι
4.546
Συμφέρον.
Η αγαπη ειναι στο μυαλο σου εσυ τη φτιαχνεις τη ζεις και την ονειρευεσαι.
Οταν ομως φας την παστελα για κανα 3μηνες το λιγοτερο θα εισαι σαν τον κωλο του βλαροκ
Όρισε το παστέλα...κέρατο ξέρω γω? Συμφέρον πάντα και παντού υπάρχει, αλλά δεν είναι το μοναδικό.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Όρισε το παστέλα...κέρατο ξέρω γω? Συμφέρον πάντα και παντού υπάρχει, αλλά δεν είναι το μοναδικό.
Παστελα εννοω τις αρνητικες συγκυριες που θα παιχτουν.κερατο απαξιωση κοροιδια κλπ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ μωρή ξεφωνημένη κακίστρω το μόνο που έχεις αγαπήσει στη ζωή είναι το στραπόν σου.
Και εσυ τον μονο που εχεις αγαπησει ειναι ο αλεξ

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, δηλαδή τι προσόντα πρέπει να έχεις για να είσαι κατάλληλος;
Πρωτίστως να εισαι ανοικτός στο να το ζήσεις. Και να θεωρείς τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου ισοτιμη. Όχι κάποια στην οποία θα εφαρμόσεις τα χαζά κλισέ που έχουν γεμίσει το μυαλό σου. Το ιδιο φυσικά ισχύει γι'αυτην. Αν προκύψει καλώς. Αν όχι, δεν ήταν αυτή που έψαχνες.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.057
Πόντοι
3.346
Όλοι ξέρουμε την λέξη Αγάπη.. έχετε νιώσει πραγματικά όμως πραγματικά αγάπη για μια γυναίκα;;; Όχι έρωτα όχι πόθο όχι καύλα για σέξ όχι κόλλημα η απωθημένο... δυνατή Αγάπη πραγματική. Θεωρώ οτι δεν υπάρχει με το ίδιο νόημα στον καθένα μας. Όπως είπε κάποιος αρχαίος μισογύνης " όταν πάμε τουαλέτα πάμε για την εκπλήρωση της ανάγκης μας και όχι επειδή αγαπάμε την τουαλέτα".
Ναι εχω αγαπησει.. και νομιζω εκεινη η περιοδο ηταν η καλυτερη εως και σημερα στη ζωη μου!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
το εχω παθει τυπε:confused:

με την πρωτη μου σχεση στο λυκειο που παρεμεινε πλατωνικη επειδη η μητερα της(την καταρα μου να εχεις ΠΟΥΤΑΝΑ!!!) μας χωρισε και με κατηγορουσε κιολας επειδη δεν περασε στη...σχολη που ηθελε:jerking:

δεν το εχω ξεπερασει ακομα--περα απο ελαφρυ σεξουαλικο απωθημενο,νιωθω ενα ανεπουλωτο συναισθηματικο τραυμα....

δε θα επουλωθει μεχρι να πεθανω :headbang: ποσο θα ηθελα να γυρισω το χρονο πισω.

και τι δε θα εδινα να ολοκληρωνα με αυτη την κοπελα και ας γαμουσα τις μισες απ ΄οσες γαμησα τα επομενα χρονια
"Βαμμένα κόκκινα μαλλιά" η περίπτωσή σου τυπε. Οταν τελικά το κατάφερε ο ηρωας, όσα νόμιζε ότι θα νιώσει δεν είχαν καμία σχέση με όσα έζησε.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ο ανηρ ειναι ικανος να αγαπησει....
η γυνη ΟΧΙ...
οπως μου ειχε πει και μια σπουδαια καθηγητρια μου στο πανεπιστημιο σε μεταπτυχιακο επιπεδο, σε κατ'ιδιαν συζητηση....."εμεις οι γυναικες ψαχνουμε τη σιγουρια, να ξερουμε οτι ειμαστε εξασφαλισμενες χρηματικα και να κανουμε και παιδι για να εκπληρωσουμε το μητρικο μας ενστικτο...Δεν εχει σημασια ποιος θα ειναι ο αντρας"...

Μην περιμενετε αγαπες απο γυναικες, ειναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ...
Το ενιωσα κι εγω ο ιδιος στο πετσι μου που δοθηκα μια φορα ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ και πηρα τα @@ μου....
Δεν αξιζουν ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μας..
Σεβαστειτε τις στην προσωπικη σας ζωη, γαμηστε τις σκληρα στο κρεβατι αλλα μην τις πιστεψετε, μην ανοιχτειτε κι αν αρχισετε να εχετε συναισθηματα, φυγετε μακρια γιατι στο τελος αυτος που θα την πληρωσει θα ειστε εσεις...Αυτες θα βρουν μετα αλλο μαλακα
μιλας για κατι παλιογυναικες στη ψυχη δεν ειναι ολες τοσο μαλακισμενες συγουρα υπαρχουν και σωστες κοπελες που αξιζει να τις πιστεψεις απλα ειναι ελαχιστες δυστιχως και συνηθως οι πιο ασχημουλες που δε τις παιρνει να εχουν απαιτησεις πολλες.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
φωτεινη απο γιαννιτσα καλοκαιρι 1991

ακομα θυμαμαι το ονοματεπωνυμο της καθως επεισης και την διευθυνση του πατρικου της

καταγωγη απο ποντο λογο ης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom