Νέα

Αγάπη.... υπάρχει;; Έχετε αγαπήσει πραγματικά μια γυναίκα;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas2pros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
συναισθηματικές ειναι οι χοντρουλες.

καλα μην παιρνεις ορκο.... :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

η μια απο τις δυο θειες μου ,η αδερφη του πατερα μου,κερατωνε τον πρωην συζυγο της....τον πρωην θειο μου ας το πουμε....:confused:

τυπε αν ειναι ειναι δυνατον....δε μπορω να το πιστεψω ακομα.:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
μια γεματουλα-οχι τελειως χοντρη- αλλα τελειως αδιαφορη -ανυποψιαστη γυναικα κερατωνε αβερτα εναν τυπα 1,85....:confused::confused::confused:
τον κατεστρεψε τον φουκαρα...αυτος το πηρε κατακαρδα απο τη στεναχωρια του,αρκετα μπουνταλας..

αστο σου λεω!!! εγω απο τοτε την κοιταω με μισο ματι.....:confused::confused::confused::confused::confused:
αυτη συνεχισε τη ζωη της με ενα ανθρωπακι και ο αλλος ακομα χαλια ειναι..... ειναι και τα παιδια στη μεση.

......ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

OP
OP
K

kostas2pros

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
77
Πόντοι
0
καλα μην παιρνεις ορκο.... :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

η μια απο τις δυο θειες μου ,η αδερφη του πατερα μου,κερατωνε τον πρωην συζυγο της....τον πρωην θειο μου ας το πουμε....:confused:

τυπε αν ειναι ειναι δυνατον....δε μπορω να το πιστεψω ακομα.:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
μια γεματουλα-οχι τελειως χοντρη- αλλα τελειως αδιαφορη -ανυποψιαστη γυναικα κερατωνε αβερτα εναν τυπα 1,85....:confused::confused::confused:
τον κατεστρεψε τον φουκαρα...αυτος το πηρε κατακαρδα απο τη στεναχωρια του,αρκετα μπουνταλας..

αστο σου λεω!!! εγω απο τοτε την κοιταω με μισο ματι.....:confused::confused::confused::confused::confused:
αυτη συνεχισε τη ζωη της με ενα ανθρωπακι και ο αλλος ακομα χαλια ειναι..... ειναι και τα παιδια στη μεση.

......ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Εχεις δίκιο. Πως γίνεται να υπάρχουν κάποιες γυναίκες και μεσόκοπες και με παιδια και ψιλοουδετερες σε ομορφιά που δεν σου πάει το μυαλο οτι ανοιγουν αβέρτα τα μπουτια τους σε γκομενους και οι σύζυγοι κοιμούνται. Δεν υπάρχει αγάπη. Μονο πούτσα λούσα και χορός οπως είπε πριν συνάδελφος.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.053
Πόντοι
3.346
δεν ειναι μονο η γιαγια του,ουτε μονο η πρωην καθηγητρια του.
αυτο το αξιωμα ολες οι γυναικες το παραδεχονται ,εμμεσως πλην σαφως.
ειδικα οι γιαγιαδες μπορει να μην εζησαν ιντερνετικες καταστασεις,αλλα πιστεψε με τα εχουν 400,οσο ακομα ειναι υγιεις(χωρις αλτσχαιμερ)

και το παραδειγμα με την καριολα την καθηγητρια σου τι μας το λες,ως αντεπιχειρημα?
ισα ισα ενισχυει το αξιωμα.....:hi:

κοιμασαι ορθιος τυπε.......
Κι οτι τα χει 400 δεν λεει κατι τυπε.. δεν μπορει να δινει συμβουλες για αυτα τα θεματα μια γιαγια που σαν νεα εζησε εντελως διαφορετικες καταστασεις..τι δεν καταλαβαινεις???

Το παραδειγμα με την καθηγητρια το εδωσα..για να καταλαβει ο τυπος οτι δεν νοιαζονται πραγματικα για εμας..
ειναι ψευτικο και σκοπος τους ειναι κατι αλλο συνηθως.
Αλλο παραδειγμα..γυμναστης συμβουλευε τα κοριτσια της ταξεις και στα αγορια ηταν συνεχεια ειρωνικος, βεβαια στα ορια παντα.
Λες να το εκανε γιατι ολα τα αγορια ηταν κακα και ολα τα κοριτσια θελαν συμβουλες και προστασια και οτι αυτος τα νοιαζοταν;;
Να πηδηξει καμια πιτσιρικα ηθελε ο ανωμαλος.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.341
Πόντοι
27.261
αγαπη υπηρχε, υπαρχει και παντα θα υπαρχει.
με αυτο εχουμε δημιουργηθει και ειναι ενα απο τα "φαρμακα¨ που διαθετει ο οργανισμος μας για να μενει ανοσος... οσο γινεται.
το ολο θεμα ειναι να βρεις το αναλογο ατομο η' τα αναλογα ατομα για να υπαρξει η αλληλομεταδοση, γιατι ως γνωστον ειμαστε ενα ειδος πομποδεκτη.
οτι εκπεμπεις αυτο λαμβανεις κοινως.

τωρα για το αν εχω αγαπησει γυναικα/γυναικες ?
ναι εχω αγαπησει ολες τις σχεσεις μου σχεδον (κατα τη διαρκεια τους), γιατι αλλιως δε θα ηταν σχεσεις μου απλα, αλλα και δε θα μαθαινα τη διαφορετικη αγαπη της καθεμιας. ο καθενας την εκφραζει διαφορετικα, σαν διαφορετικοι οργανισμοι που ειμαστε απο τη φυση μας και αυτο προσωπικα το βρισκω πολυ ενδιαφερον.

τελος πολυ σωστα... αλλο πραγμα η αγαπη, αλλο ο ερωτας, αλλο η καβλα, αλλο η καβλαντα κλπ κλπ.
μακαρι να τα πετυχει καποιος σε διαρκεια ολα αυτα μαζι, γιατι τοτε... μαλλον θα εχει αγγιξει την τελειοτητα.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.021
Πόντοι
206
Nα αγαπήσω πραγματικα μια γυναικα?? χαχαχαχαχαχαχαχα
Οκ να εισαι πιτσιρικάς που δεν εχει και τοσες εμπειρίες ισως να ειναι λογικο να την πατησεις με καποια λογω απειρίας απο την ζωή.αλλά αν εισαι 25+ χρονών και γνωρισεις καποια και την αγαπησεις τοτε ΕΙΣΑΙ ΚΩΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΔΡΑ

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.763
Πόντοι
216
Το θέμα είναι
α) να είναι κανείς σε θέση να ταυτοποιήσει αυτού του είδους την αγάπη που περιγράφεις και
β) να είναι σίγουρος πως είναι γνήσια και αληθινή!

Προσωπικά εγώ έχω όντως αγαπήσει ουσιαστικά δύο γυναίκες στη ζωή μου. Αλλά μαντέψτε:
Έχασα ΚΑΘΕ σεξουαλικό ενδιαφέρον προς αυτές, ίσως να βρήκα κάποιου είδους μητρότητα σ'αυτές.

Επίσης, η δική μου πείρα με δίδαξε πως άπαξ και εμπλακεί συναίσθημα για μια γυναίκα, κάπου παύει να τη γαμάς σκληρά...έχω παρατηρήσει πως τα καλύτερα μου γαμήσια τα έριξα σε γυναίκες που δεν εκτιμούσα ιδιαίτερα και που μου την έσπαγαν κάπως (ίσως να μαι νευρόσπαστος, δεν ξέρω....)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.833
Πόντοι
3.656
Nα αγαπήσω πραγματικα μια γυναικα?? χαχαχαχαχαχαχαχα
Οκ να εισαι πιτσιρικάς που δεν εχει και τοσες εμπειρίες ισως να ειναι λογικο να την πατησεις με καποια λογω απειρίας απο την ζωή.αλλά αν εισαι 25+ χρονών και γνωρισεις καποια και την αγαπησεις τοτε ΕΙΣΑΙ ΚΩΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΔΡΑ

Ας μη λέμε μεγάλα λόγια

Και σε μεγαλύτερη ηλικία μπορεί να σου συμβεί

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.021
Πόντοι
206
Ας μη λέμε μεγάλα λόγια

Και σε μεγαλύτερη ηλικία μπορεί να σου συμβεί
Μπαααα το θεωρώ απιθανο.Να γνωρισω καποια που θα την συμπαθησω σε εναν βαθμό επειδη θα περναω καλα μαζι της αυτο ναι μπορει να συμβει. Αλλά η αγαπη ειναι αλλο πραγμα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.401
Πόντοι
456
Υπάρχει, αλλά δεν τη γνωρίσαμε ποτέ.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει μόνο ανάμεσα σε ζευγάρι που ερωτεύτηκε, κάποια στιγμή περνάει ο έρωτας, και γυρνάς πίσω το χρόνο και βλέπεις τα θετικά που έκανε. Πόσο σε στήριξε, πώς συμπεριφέρθηκε, τι ήταν για σένα.
Ακόμα και σε σχέσεις που τελείωσαν μετά από πολύ καιρό.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.775
Πόντοι
3.446
Όλοι ξέρουμε την λέξη Αγάπη.. έχετε νιώσει πραγματικά όμως πραγματικά αγάπη για μια γυναίκα;;; Όχι έρωτα όχι πόθο όχι καύλα για σέξ όχι κόλλημα η απωθημένο... δυνατή Αγάπη πραγματική. Θεωρώ οτι δεν υπάρχει με το ίδιο νόημα στον καθένα μας. Όπως είπε κάποιος αρχαίος μισογύνης " όταν πάμε τουαλέτα πάμε για την εκπλήρωση της ανάγκης μας και όχι επειδή αγαπάμε την τουαλέτα".
Οχι σε τέτοιον βαθμό οπως το περιγράφεις. Περισσότερο ενθουσιασμό θα το έλεγα και αυτο μια φορά . Δύσκολα βρίσκεις αυτό που λες, ειδικά την σημερινή εποχή που οι περισσότεροι ειναι τρομερά ανώριμοι και ασόβαροι. Οχι ομως οτι ειναι και αδύνατο, απλά πρέπει να τύχει να βρεις αυτον τον άνθρωπο (αν τον βρεις) που θα σου ξυπνήσει αυτα τα αισθήματα ..

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
732
Πόντοι
86
Κι οτι τα χει 400 δεν λεει κατι τυπε.. δεν μπορει να δινει συμβουλες για αυτα τα θεματα μια γιαγια που σαν νεα εζησε εντελως διαφορετικες καταστασεις..τι δεν καταλαβαινεις???

Το παραδειγμα με την καθηγητρια το εδωσα..για να καταλαβει ο τυπος οτι δεν νοιαζονται πραγματικα για εμας..
ειναι ψευτικο και σκοπος τους ειναι κατι αλλο συνηθως.
Αλλο παραδειγμα..γυμναστης συμβουλευε τα κοριτσια της ταξεις και στα αγορια ηταν συνεχεια ειρωνικος, βεβαια στα ορια παντα.
Λες να το εκανε γιατι ολα τα αγορια ηταν κακα και ολα τα κοριτσια θελαν συμβουλες και προστασια και οτι αυτος τα νοιαζοταν;;
Να πηδηξει καμια πιτσιρικα ηθελε ο ανωμαλος.
Οποιος θελει να πηδαει πιτσιρικες ειναι ανωμαλος? Εκτος αν εννοεις πιτσιρικες τις μεχρι 10 ετων. Η 12χρονη που εσβησε το τσιγαρο της στο βυζι της 14χρονης γιατι της εφαγε τον γκομενο, πιτσιρικξα ειναι?
Γιατι εχω καταμπερδευτει.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
732
Πόντοι
86
η μια απο τις δυο θειες μου ,η αδερφη του πατερα μου,κερατωνε τον πρωην συζυγο της....τον πρωην θειο μου ας το πουμε...
Χαθηκε μια τετοια θεια και για μενα, ρε γμτ, οταν ημουν 14-15, να με παρει απο το χερι και να μου μαθει τα πρωτα βηματα? Γαμω την ατυχια μου δλδ! Σε πηγαδι κατουρισα?

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.021
Πόντοι
206
Ενω εχω γνωρισει αρκετες γυναικες ως τωρα με καμία δεν μου βγηκε αυτο το συναισθημα.Και δεν πιστευω οτι ειναι νορμάλ για εναν ανδρα περπατημένο να αγαπησει πραγματικα κανένα τσουλί.Και πιστεψτε με ολες ιδιες ειναι μιας και μερικοι νομιζουν οτι υπαρχουν εξαιρεσεις στις γυναικες!Το γεγονος οτι μερικες ομως για να τις κρατησεις και να τις πηδάς πρεπει να τους πεις το παραμυθάκι οτι εγω σε αγαπαω και δεν μπορω να ζησω χωρις εσενα...αυτο ειναι αλλο θεμα.Κι εγω εχω παραμυθιάσει γυναικες στην προσπαθεια να τις ριξω στο κρεβατι αλλα μεσα μου ποτέ δεν ενιωσα γι αυτες πραγματικη αγαπη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
Αγαπη;;; Ισως να μην υπαρχει Θεος. Να υπαρχει μονο αγαπη. Αυτη που ισως κρυβει ο ανθρωπος μεσα του και μπορει να τον κανει Θεο. Ισως η αγαπη να ειναι το ανωτερη δυναμη που εμεις την ονομαζουμε Θεο. Και αυτη την δυναμη την εχει ο ανθρωπος.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.184
Πόντοι
3.846
Έχω ερωτευτεί γυναίκα μέχρι παράνοιας αλλά μου έριξε άκυρο - πιάνεται; Κανονικά όχι, άλλο καψούρα άλλο αγάπη.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.507
Πόντοι
17.885
νομίζω πως κάποια συναισθήματα ανήκουν σε πιο νεαρές ηλικίες! ναι αγάπησα και δεν κέρδισα παρά μόνο έχασα, αγάπησα εμένα και μόνο κέρδισα
δεν είναι τυχαίο που το καλό το γαψα με πράσινο! Παλιό αγαπημένο ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ! τότε που μασταν ωραίοι ως Ρωμαίοι πολίτες, ως τωρινοί Αμερικάνοι :grin::grin::grin::grin:

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.558
Πόντοι
206
ναι. 25 χρονια σχεση. ωσπου εφυγε απο την ζωη. φυσικα και υπαρχει αγαπη πραγματική. που δεν είναι μόνο το κρεββατι. χωρις γαμο σε εκκλησια. θεωρω τον εαυτο μου από τους πολύ τυχερους.ποτέ δεν είχαμε λεφτα. ποτέ μας.

karaflo trixompalaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
1.365
Πόντοι
206
Η Αγάπη είναι συναίσθημα που φτιάχτηκε από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο , εννοείται ότι παίζει να το ζήσει κανείς ,το θέμα είναι πόσο ρισκάρεις να εκτεθείς
Δεν έχει κανόνες ή ικανότητα ,θέλει κ λίγο τύχη
Το σεξ θέλει κ λίγο αγαπη για να γίνει τέλειο νομίζω...αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom