kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.558
- Πόντοι
- 206
αγάπη δεν ειναι μονο το πηδημα. μονο τα λεφτα. μονο το αυτοκινητο . ειναι κυριως στα "γαμήσια" της ζωης να ειναι ο ένας κοντα στον αλλον.να είναι μαζι.
Άκου μάστορα πως πάει. Όταν έχεις μια πατσαβούρα που μόνο την πηδάς δεν σε νοιάζει τι κάνει διότι μόνο για πήδημα την έχεις. Αν σε νοιάζει κι αυτή πρέπει να πέσεις από τον γκρεμό. Αν όμως έχεις καμιά οκ σε όλα (υπερ-σπάνιο σήμερα) τοτε σε νοιάζει να κυλούν όλα ομαλα και αμοιβαία κι από τις δύο πλευρές Το αν θα την παρατήσεις η θα σε παρατήσει είναι μέσα στην ζωή. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όπως ούτε κι αυτή. Όπως βλέπεις όλα είναι απλά αρκεί να σκέφτεσαι λογικά.οταν λες οτι αγαπάς μια γυναικα σημαινει οτι σε νοιαζει κυριως να ειναι ευτυχισμενη ακομα κι αν θελει να γαμιεται με αλλον και να παρατησει εσενα.Το εχει νιώσει κανεις αυτο?Θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος που εχει αγαπησει πολυ τις γυναικες τι ακριβως ενιωθε?Γιατι να λες οτι αγαπας καποια εφοσον ειναι μαζι σου και την πηδάς οποτε θες(αυτο νομιζω δεν ειναι αληθινη αγαπη)
Φυσικά ....ακόμα εχω κράτησει επαφές με μια σχέση από τα 25 υπάρχει (έτσι θέλω να πιστεύω) τουλάχιστον από μέρους μου μια αγάπη καθαρά σαν άνθρωπος,η κοπέλα είναι παντρεμένη με παιδί και είναι από τις λίγες περιπτώσεις που πραγματικά την εχω βοηθήσει σε πολλά πράγματα.Και το έχει εκτιμήσει.Όλοι ξέρουμε την λέξη Αγάπη.. έχετε νιώσει πραγματικά όμως πραγματικά αγάπη για μια γυναίκα;;; Όχι έρωτα όχι πόθο όχι καύλα για σέξ όχι κόλλημα η απωθημένο... δυνατή Αγάπη πραγματική. Θεωρώ οτι δεν υπάρχει με το ίδιο νόημα στον καθένα μας. Όπως είπε κάποιος αρχαίος μισογύνης " όταν πάμε τουαλέτα πάμε για την εκπλήρωση της ανάγκης μας και όχι επειδή αγαπάμε την τουαλέτα".
Τυπε αν χωριζε αυτη ανετα θα τη παντρεύοσουν ετσι οπως τα λεςΦυσικά ....ακόμα εχω κράτησει επαφές με μια σχέση από τα 25 υπάρχει (έτσι θέλω να πιστεύω) τουλάχιστον από μέρους μου μια αγάπη καθαρά σαν άνθρωπος,η κοπέλα είναι παντρεμένη με παιδί και είναι από τις λίγες περιπτώσεις που πραγματικά την εχω βοηθήσει σε πολλά πράγματα.Και το έχει εκτιμήσει.
Φίλε αν μου επιτρέπεις θα σου πω την άποψή μου. Αυτό που έζησες είναι πολύ σκληρό. Δεν ξέρω πώς είσαι τώρα, εμένα θα με είχε ισοπεδώσει ψυχολογικά. Προφανώς δεν σε ξέρω, αλλά αν είσαι εντάξει άτομο αυτή έχασε, και έκανε πολύ μεγάλο λάθος. Θα το συνειδητοποιεί και θα το μετανιώνει όταν θα το βρίσκει μπροστά της (karma is a bitch). Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως όπως δεν είμαστε όλοι οι άντρες σκάρτοι, έτσι δεν είναι και όλες πουτάνες. Υπάρχουν και καλές κοπέλες εκεί έξω.Να σου πω κάτι φίλε εγώ έχω καταλήξει πως ότι έχει μουνι δεν έχει καρδιά…και θα σου εξηγήσω , είχα μια μεγαλη καψούρα που αργότερα έγινε σχέση που οντως το πρώτο χρονο ήταν όλα ζαχαρη βολτες ταξίδια ποτά φαγητά όλα ήταν υπεροχα, μέχρι που γύρισε η παλιά της συγκάτοικος απο το εξωτερικό όπου ηταν ακραία πουτανα και ξεκωλο και εκεί έπρεπε να τα ψιλιαστω και να προσέξω, γιατι όπως βλεπεις οι γυφτοι κάνουν παρέα με γυφτους οι κάγκουρες κάνουν παρέα με κάγκουρες , ε και οι πουτανες δεν θα κάνουν παρέα με πουτανες ? Επιστρεφω στο θέμα , λίγο καιρό μετά αφού ήρθε η φίλη άρχισαν οι έξοδοι μπουζούκια κλαμπ μέχρι το πρωί, την γύρναγε ένας φίλος που εγώ δεν τον ήξερα, θα βγαίναν κορίτσιοπαρέα και εγώ δεν θα κόλλαγα να πάω μαζί και να με ζώνουν τα φίδια καθε βράδυ… μέχρι που φίλος την είδε να φιλιέται σε ένα αμάξι έξω από γνωστό μπουζουξίδικο βιζιτομαγαζο.. Της είπα το επόμενο πρωί να τα μαζέψει όλα και να φύγει και μου έλεγε πως αυτα είναι ψέματα και ότι μας ζηλεύει ο φίλος μου.. με πόνεσε παρά πολύ γιατί ειχα ματια μόνο για εκείνη μέχρι και να την παντρευτώ σκεφτόμουν ότι ήθελε το είχε. Την πέτυχα πριν μερικούς μήνες σε μαγαζί βράδυ μιλήσαμε λίγο και μου είπε πως ηταν το μεγαλύτερο λάθος αυτό που μου έκανε, έφυγα γελωντας
Βασικά πάλι καλά που σε βοήθησε ο Θεός και απαλλάχτηκες από μια χιλιομετροφαγο,σε εισαγωγικά,πουτσων.Σκεψου άλλοι κατέληξαν παντρεμένοι κ άλλοι τις παντρεύτηκαν ξέροντας ότι συνεχίζουν το χόμπι.Αυτο είναι και πιο κατάντια.Να το ξέρεις και να το δεχτείς.Προσφατα είδα στο fb την κορακλα 19χρ.ενός παλιού μου συμμαθητή που παντρεύτηκε πολύ νωρίς.Βλεποντας ότι δεν έχει το παραμικρό κοινό με τον πατέρα,σκέφτηκα ρε λες;Να σου πω κάτι φίλε εγώ έχω καταλήξει πως ότι έχει μουνι δεν έχει καρδιά…και θα σου εξηγήσω , είχα μια μεγαλη καψούρα που αργότερα έγινε σχέση που οντως το πρώτο χρονο ήταν όλα ζαχαρη βολτες ταξίδια ποτά φαγητά όλα ήταν υπεροχα, μέχρι που γύρισε η παλιά της συγκάτοικος απο το εξωτερικό όπου ηταν ακραία πουτανα και ξεκωλο και εκεί έπρεπε να τα ψιλιαστω και να προσέξω, γιατι όπως βλεπεις οι γυφτοι κάνουν παρέα με γυφτους οι κάγκουρες κάνουν παρέα με κάγκουρες , ε και οι πουτανες δεν θα κάνουν παρέα με πουτανες ? Επιστρεφω στο θέμα , λίγο καιρό μετά αφού ήρθε η φίλη άρχισαν οι έξοδοι μπουζούκια κλαμπ μέχρι το πρωί, την γύρναγε ένας φίλος που εγώ δεν τον ήξερα, θα βγαίναν κορίτσιοπαρέα και εγώ δεν θα κόλλαγα να πάω μαζί και να με ζώνουν τα φίδια καθε βράδυ… μέχρι που φίλος την είδε να φιλιέται σε ένα αμάξι έξω από γνωστό μπουζουξίδικο βιζιτομαγαζο.. Της είπα το επόμενο πρωί να τα μαζέψει όλα και να φύγει και μου έλεγε πως αυτα είναι ψέματα και ότι μας ζηλεύει ο φίλος μου.. με πόνεσε παρά πολύ γιατί ειχα ματια μόνο για εκείνη μέχρι και να την παντρευτώ σκεφτόμουν ότι ήθελε το είχε. Την πέτυχα πριν μερικούς μήνες σε μαγαζί βράδυ μιλήσαμε λίγο και μου είπε πως ηταν το μεγαλύτερο λάθος αυτό που μου έκανε, έφυγα γελωντας
Με τη ψωλη χυμα βγαίνεις στο μπαλκόνι μυστη?Σημερα ερωτευτηκα.Νιωθω σαν 18χρονος παλι αχ αχ αχ!
Τσακωθηκα με μια γειτονισσα επειδη βγαινω γυμνος στο μπαλκονι και μου εκανε παρατηρηση σημερα.Ειναι νέα στην γειτονια μας και απο τοτε που ξεστόμισε σημερα την φραση....Ρε ζώον δεν εχεις ρουχα να ντυθείς??
Εεεε απο τοτε τα ειδα ολα..την σκεφτομαι συνεχεια και αρχισα να την αγαπω
Ναι λογω ζεστηςΜε τη ψωλη χυμα βγαίνεις στο μπαλκόνι μυστη?
Ρε μλκ.Σημερα ερωτευτηκα.Νιωθω σαν 18χρονος παλι αχ αχ αχ!
Τσακωθηκα με μια γειτονισσα επειδη βγαινω γυμνος στο μπαλκονι και μου εκανε παρατηρηση σημερα.Ειναι νέα στην γειτονια μας και απο τοτε που ξεστόμισε σημερα την φραση....Ρε ζώον δεν εχεις ρουχα να ντυθείς??
Εεεε απο τοτε τα ειδα ολα..την σκεφτομαι συνεχεια και αρχισα να την αγαπω
Μ ενα σορτς δεν ξεμουδιαζεις?Ρε μλκ.
Πέστης ότι είσαι εικαστικό μοντέλο και σε ζωγραφίζει μια διάσημη και όμορφη ξένη ζωγράφος και απλα βγαίνεις για να ξεμουδιάσεις απο την ακινησία....
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ερωτευτηκα σημερα.Αν δεις με πόσο παθος με αποκαλεσε Ζωον θα καταλαβαινες γιατι την καψουρευτηκαΡε μλκ.
Πέστης ότι είσαι εικαστικό μοντέλο και σε ζωγραφίζει μια διάσημη και όμορφη ξένη ζωγράφος και απλα βγαίνεις για να ξεμουδιάσεις απο την ακινησία....