Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.829
- Πόντοι
- 6.536
Άμα έχεις μεγάλη πούτσα όχι.Μ ενα σορτς δεν ξεμουδιαζεις?
Άμα έχεις μεγάλη πούτσα όχι.Μ ενα σορτς δεν ξεμουδιαζεις?
Αλόγου φάση?Άμα έχεις μεγάλη πούτσα όχι.
Άμα έχεις μεγάλη πούτσα όχι.
Δεν ανταπάντησες?εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ερωτευτηκα σημερα.Αν δεις με πόσο παθος με αποκαλεσε Ζωον θα καταλαβαινες γιατι την καψουρευτηκα
Πάτησα κατά λάθος το νήμα στην κεντρική....Τι κανεις εσυ εδω μεσα ρε μουνι ;;
re τα εχασα...σου λεω επαθα κεραυνοβόλο ερωτα...Αυτη ηταν ετοιμη να μου πεταξει απο απεναντι εναν κουβά στο κεφαλι κι εγω να καθομαι να την χαζευω μετα τα μπινελικια που μου εχωσε ενω καθομουν τσιτσίδι στο μπαλκονι σαν πιθηκος!Δεν ανταπάντησες?
Τι σοι αυτοβελτίωση μαθαίνετε εδώ μέσα?
Ναι τη πρώην μου.
Την αγάπησα όσο τίποτα , ήταν ο κόσμος μου , η αναπνοή μου , τα πάντα όλα μου.
Την έβαζα πάνω από συγγενείς μου , έφυγε από δουλειές επειδή μου είπε αυτή.
Στοίχισε αρκετά.
Με χώρισε , έμεινα μόνος ένα ολόκληρο καλοκαίρι το 2020 να κλαίω αγκαλιά με το μαξιλάρι να καπνίζω τη μέρα 3 πακέτα.
Ο κόσμος γεμάτος μουνόδουλους οι πάντες πείραν το μέρος της.
Αγάπη δεν υπάρχει..συμφέρον υπάρχει..η ελλεινιδα δίνει το μουνι της και το κολο της και τό στομα της όπου έχει συμφερον.πλουσιο γαμπρό,μποιφρεντ με λεφτά που μπορεί να τη παντρευτεί και να τη σωσει οικονομικά,η το δίνει στο αφεντικό της για επαγγελματική και κοινωνική άνοδο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά γυμνός τώρα το καλοκαίρι και εγώ καθομε όταν δεν εχω τη μάνα εδώ
Βγαίνω και στο μπαλκόνι να ταισω τη γάτα γυμνός μια χαρά.ασε τη γειτονιά να βλέπει.στσ αρχιδια μας..είναι φανταστικό να είναι καλοκαίρι και να είσαι γυμνός.μου αρέσει πολύ..
Είπα πως δεν ήμουν και εγώ ;Ευτυχώς που δεν ήσουν κι εσύ μουνόδουλος τύπε
μια ζωη την εχουμε. σημερα ειμαστε (μαζι) αυριο δεν ειμαστεΌχι, βρε. Αυταπάτη είναι οι μεγάλοι έρωτες. Κάνεις διάφορες σχέσεις, και μαζί και παιδιά με τη μία και την άλλη άμα σου κάτσει, κι αυτό ήταν.
Δεν χρειάζονται τα πολλά-πολλά. Μην παραγνωριστούμε κιόλας.
:—)
κόμπλεξ, πολλά κόμπλεξΒλακείες που έλεγε το τρολ ο υπουργαρας και οι κλονοι του γιατί βρίζω τις σκατοελλεινιδες..έφαγε μπαν ευτυχώς τα τρολ..την έπεσε στο τζιμακο πριβέ μάλλον και ήθελε πουτσα από το τζιμακο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ τα έπαθες αλλά μυαλο δεν έβαλες σκουπίδι σε έκανε η ελλεινιδα αλλά πάλι υπέρ τους έχει μιλήσει το θρεντ με τις ελλεινιδες.συγνωμη φίλε Τόγκο αλλά έτσι όπως πας άμα βρεις καμία ελλεινιδα θα ξαναπάθεις τα ιδια..αυτές δεν αλλάζουνε..