barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
+1000. Τελικα οι αντρες ειναι πιο αισθηματιες, εχω αρχισει να το πιστευω αληθινα.
και αν ισχυει και το nick σου - εχεις να δεις ακομα...
+1000. Τελικα οι αντρες ειναι πιο αισθηματιες, εχω αρχισει να το πιστευω αληθινα.
Δεν περίμενα να ακούσω και κάτι διαφορετικό απο μια γυναίκα...εμεις πιστευουμε οτι αυτα ειναι μεγιστες βλακειες
Tο ειχα 8εσει λιγο διαφορετικα στην erinal_w - εσυ το ειπες
καπως χυμα - αλλα το συμπερασμα μας δε διαφερει πολυ....
μολις αλλαξε σε 30some. ειμαι ακομα στην "δευτερη φορα", κι αν ηταν στο χερι μου θα "εκαιγα" ακομα και την τριτη μου ευκαιρια. αλλα τελικα αυτες αποφασιζουν.και αν ισχυει και το nick σου - εχεις να δεις ακομα...
Διαφωνώ κάθετα οριζόντια και διαγώνια..
Φυσικά και είναι βλακείες για τις γυναίκες, που ερωτεύονται συνέχεια όποιον πληρεί τις απαιτήσεις τους, κι αν σταματήσει να τις πληρεί ερωτεύονται τον επόμενο.
Δεν περίμενα να ακούσω και κάτι διαφορετικό απο μια γυναίκα...
Αγαπαμε μονο μια φορα στην ζωη μας.....οι αλλες ειναι ψευδαισθησεις λη συμβιβασμοι!
ναι οτι πεις...
ειναι βλακειες διοτι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος
επιτρεψε μου να θεωρω οτι το να χαρακτηριζεις κ να τσουβαλιαζεις ανθρωπους επειδη γεννηθηκαν γυναικες/ανδρες/ασπροι/μαυροι/κιτρινοι κλπ χωρις να λαμβανεις υποψην την μοναδικοτητα του καθε ατομου ξεχωριστα ειναι τουλαχιστον ηλιθιο
να υποθεσω οτι αυτοι που εχουν αγαπησει ηδη 3 φορες ειναι οκ κουλ? εκλεισαν κ ολοκληρωθηκαν ως ανθρωποι? πολυ χαιρομαι για αυτους
Αν διαφωνουσες και παραλληλα 8α χες προβλημα
Υ.Γ @20some ποτε μην καις κατι προκαταβολικα
δεν χρειάζεται να το προσπαθήσει κανείς καρδιά μου...έρχεται από μόνο του... ;)εσυ εφτασες τον μαγικο αριθμουλη η ακομη? το προσπαθεις?
αρα μου μενουν αλλες 102... ζωη κ αυτη ομως... αλλη δουλεια δεν με βλεπω να κανω υπερκοπωση θα παθω απ τους ερωτεςEσύ ως γυναίκα μπορεί να αγαπήσεις και 103 φορές
φίλτατε,
ο κάθε άνθρωπος ερωτεύται ανάλογα με την παιδεία του και τον τρόπο που έχει εκπαίδευτει (όσο και αν σου φαίνεται παράξενος ο όρος) απο τις διαπροσωπικές σχέσεις, δηλάδή τις πατρικές και μητρικές του συσχετίσεις, όπως αυτές προσδιορίστηκαν σε μικρές ηλικίες...Αυτά μαζί με τα κοινωνικά προτυπα, δημιουργούν τις εγκεφαλικές καλωδιώσεις οι οποίες παράγουν ορμόνες οι οποίες ας πούμε απλοικά δίνουν σήμα για να ερωτευθεί καποιος.
Για αυτό και τα διάφρα σύνδρομα που κουβαλάει καθένας στην σεξουαλικότητά του, είτε και οι σεξουαλικές προτιμήσεις..
ποσων ετων ειπαμε οτι εισαι ??Εγώ έχω φτάσει στην 4η φορά, κι έχω δρόμο μπροστά μου, άρα ο κανόνας δεν ισχύει.
αγαπησες ενοεις : καψουρευτηκες ελιωσες πεθανες αναστηθηκες και προχωρησες?
(καθε μια φορα ετσι πιανεται)
εγω στη 1 ειμαι αρα εχω αλλες 2 ευκαιριες. μετα τελοςΠολλοι ειναι αυτοι που υποστηριζουν οτι ενας αντρας μπορει να
ερωτευτει και αγαπησει πολυ , μονο τρεις γυναικες στη ζωη του.
Να τον σημαδεψουν για παντα..
Εγω ηδη ξερω τις δυο ....
Εσεις τι πιστευετε ?