Νέα

Aγαπάμε μόνο τρεις φορές ;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα barba-skoyfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

20some

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
0
και αν ισχυει και το nick σου - εχεις να δεις ακομα...
μολις αλλαξε σε 30some. ειμαι ακομα στην "δευτερη φορα", κι αν ηταν στο χερι μου θα "εκαιγα" ακομα και την τριτη μου ευκαιρια. αλλα τελικα αυτες αποφασιζουν.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Φυσικά και είναι βλακείες για τις γυναίκες, που ερωτεύονται συνέχεια όποιον πληρεί τις απαιτήσεις τους, κι αν σταματήσει να τις πληρεί ερωτεύονται τον επόμενο.

ναι οτι πεις...
ειναι βλακειες διοτι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος
επιτρεψε μου να θεωρω οτι το να χαρακτηριζεις κ να τσουβαλιαζεις ανθρωπους επειδη γεννηθηκαν γυναικες/ανδρες/ασπροι/μαυροι/κιτρινοι κλπ χωρις να λαμβανεις υποψην την μοναδικοτητα του καθε ατομου ξεχωριστα ειναι τουλαχιστον ηλιθιο

να υποθεσω οτι αυτοι που εχουν αγαπησει ηδη 3 φορες ειναι οκ κουλ? εκλεισαν κ ολοκληρωθηκαν ως ανθρωποι? πολυ χαιρομαι για αυτους :P

Δεν περίμενα να ακούσω και κάτι διαφορετικό απο μια γυναίκα... :birdman:

εσυ εφτασες τον μαγικο αριθμουλη η ακομη? το προσπαθεις?

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπαμε  μονο μια φορα στην ζωη μας.....οι αλλες ειναι ψευδαισθησεις η συμβιβασμοι!

OP
OP
B

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Αγαπαμε  μονο μια φορα στην ζωη μας.....οι αλλες ειναι ψευδαισθησεις λη συμβιβασμοι!

Υπερβολικο σε βρισκω...εχεις καιρο να διαπιστωσεις οτι δεν ειναι μονο μια

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
ναι οτι πεις...
ειναι βλακειες διοτι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος
επιτρεψε μου να θεωρω οτι το να χαρακτηριζεις κ να τσουβαλιαζεις ανθρωπους επειδη γεννηθηκαν γυναικες/ανδρες/ασπροι/μαυροι/κιτρινοι κλπ χωρις να λαμβανεις υποψην την μοναδικοτητα του καθε ατομου ξεχωριστα ειναι τουλαχιστον ηλιθιο

να υποθεσω οτι αυτοι που εχουν αγαπησει ηδη 3 φορες ειναι οκ κουλ? εκλεισαν κ ολοκληρωθηκαν ως ανθρωποι? πολυ χαιρομαι για αυτους :P

Eσύ ως γυναίκα μπορεί να αγαπήσεις και 103 φορές  :dancing:

Επισκέπτης
Αν διαφωνουσες και παραλληλα 8α χες προβλημα

Υ.Γ @20some ποτε μην καις κατι προκαταβολικα

φίλτατε,
ο κάθε άνθρωπος ερωτεύται ανάλογα με την παιδεία του και τον τρόπο που έχει εκπαίδευτει (όσο και αν σου φαίνεται παράξενος ο όρος) απο τις διαπροσωπικές σχέσεις, δηλάδή τις  πατρικές και μητρικές του συσχετίσεις, όπως αυτές προσδιορίστηκαν σε μικρές ηλικίες...Αυτά μαζί με τα κοινωνικά προτυπα, δημιουργούν τις εγκεφαλικές καλωδιώσεις οι οποίες παράγουν ορμόνες οι οποίες ας πούμε απλοικά δίνουν σήμα για να ερωτευθεί καποιος.
Για αυτό και τα διάφρα σύνδρομα που κουβαλάει καθένας στην σεξουαλικότητά του, είτε και οι σεξουαλικές προτιμήσεις..

blaoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Παντως εμενα ενας γνωστος μου , (ο πετσικος) στην τριτη παντρευτηκε να πουμε.
Για να μην αναφερω τον κοιτα νατς, που τωρα πηγαινει συνοδηγος στο πολο.
Ελπιζω να σας καλυψα φιλτατοι συναγωνιστες , παω να καταθεσω σε ενα καλο milfaki που εχω υπ οψιν μου και δινει και κουλουρι.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι δε διαφωνω μππουλ... αλλα αν δεν φτασεις στο 3 θα μας χαλασεις τις στατιστικες... κ μη τολμησεις να το ξεπερασεις βεβαιως βεβαιως...
Eσύ ως γυναίκα μπορεί να αγαπήσεις και 103 φορές  :dancing:
αρα μου μενουν αλλες 102... ζωη κ αυτη ομως... αλλη δουλεια δεν με βλεπω να κανω υπερκοπωση θα παθω απ τους ερωτες

κανενα αλλο τυπου κοσμοπολιταν ερωτημα θα τεθει η θα μεινουμε μονο σ αυτο?

OP
OP
B

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
φίλτατε,
ο κάθε άνθρωπος ερωτεύται ανάλογα με την παιδεία του και τον τρόπο που έχει εκπαίδευτει (όσο και αν σου φαίνεται παράξενος ο όρος) απο τις διαπροσωπικές σχέσεις, δηλάδή τις  πατρικές και μητρικές του συσχετίσεις, όπως αυτές προσδιορίστηκαν σε μικρές ηλικίες...Αυτά μαζί με τα κοινωνικά προτυπα, δημιουργούν τις εγκεφαλικές καλωδιώσεις οι οποίες παράγουν ορμόνες οι οποίες ας πούμε απλοικά δίνουν σήμα για να ερωτευθεί καποιος.
Για αυτό και τα διάφρα σύνδρομα που κουβαλάει καθένας στην σεξουαλικότητά του, είτε και οι σεξουαλικές προτιμήσεις..

Τελικα την εφτιαξες τη σουπα σε αυτο το topic... :grin:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
παλιο θεματακι ,ξεχασμενο, για αγαπες και λουλουδια...3 φορες λεει ο ποιητης χμ... :think: :think: :think: :think:

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Εγώ έχω φτάσει στην 4η φορά, κι έχω δρόμο μπροστά μου, άρα ο κανόνας δεν ισχύει.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
αγαπησες ενοεις : καψουρευτηκες ελιωσες πεθανες αναστηθηκες και προχωρησες?
(καθε μια φορα ετσι πιανεται)  :2funny: :2funny: :2funny:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
αγαπησες ενοεις : καψουρευτηκες ελιωσες πεθανες αναστηθηκες και προχωρησες?
(καθε μια φορα ετσι πιανεται)  :2funny: :2funny: :2funny:

Έτσι είναι. Απλά δεν το νοιώθεις και κάθε μέρα. Τώρα αν είναι 3,4 ή 14 φορές αυτό θέμα του καθενός είναι. Εγώ πάντως μια φορά στα 17 μου-πραγματικά!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Πολλοι ειναι αυτοι που υποστηριζουν οτι ενας αντρας μπορει να
ερωτευτει και αγαπησει πολυ , μονο τρεις γυναικες στη ζωη του.
Να τον σημαδεψουν για παντα..
Εγω ηδη ξερω τις δυο ....
Εσεις τι πιστευετε ?
εγω στη 1 ειμαι αρα εχω αλλες 2 ευκαιριες. μετα τελος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom