Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.420
- Πόντοι
- 8.346
Καβλααααα..στα 4 για ξεχειλωμα κωλοτρυπιδας είσαι κ εγώ από πίσω να ανεμίζω σημαία του ΚΚΕ
Καβλααααα..στα 4 για ξεχειλωμα κωλοτρυπιδας είσαι κ εγώ από πίσω να ανεμίζω σημαία του ΚΚΕ
Για μπουκέτα η ΛινούΠάντως έχει ένα θέμα η Μουνάκλα με τις πλαστικές, τώρα δεν είμαι ντόκτορ ούτε bou λαγωνικό να ψάχνω, αλλά το κάτω πιπόχειλο κάπως ξεφεύγει και κόβω ναέχει ραντεβού θανάτουδέχεται κράξιμο από το νταή
της Κρήτης
Εγώ πάντως αν ήμουν Ζαίος, ΠΑΥΛΑΡΑ θα ψήφιζα μόνο για αυτή του την εμφάνιση, που εξεφτέλισε τις φεμινάζι μυτούδες. Αλλά το έκανε ΑΘΕΛΑ του, δεν είχε σκοπό να τις μειώσει, το ίδιο θα μιλούσε και σε έναν άντρα.Πάντως έχει ένα θέμα η Μουνάκλα με τις πλαστικές, τώρα δεν είμαι ντόκτορ ούτε bou λαγωνικό να ψάχνω, αλλά το κάτω πιπόχειλο κάπως ξεφεύγει και κόβω ναέχει ραντεβού θανάτουδέχεται κράξιμο από το νταή
της Κρήτης
Πάντως δεν νομίζω να έχει νήμα στις ελλεηνίδες διάσημες η στριφταχείλωπου εξεφτέλισε τις φεμινάζι μυτούδες.
ο Παυλαρας ειχες αλλη αποψη την εδωσε κλοτσια...Για μπουκέτα η Λινού
γιατι εαν; ενα 2ευρω ειναι η ψηφος, ο χασοδικης θα παειΕγώ πάντως αν ήμουν Ζαίος, ΠΑΥΛΑΡΑ θα ψήφιζα μόνο για αυτή του την εμφάνιση, που εξεφτέλισε τις φεμινάζι μυτούδες. Αλλά το έκανε ΑΘΕΛΑ του, δεν είχε σκοπό να τις μειώσει, το ίδιο θα μιλούσε και σε έναν άντρα.
Ο Κούλης δεν θα δώσει τίποτα γιατί εχει φέρει την ΝΔ στο κέντρο που εκεί η δεξαμενή έχει πολλούς ψήφους. Δεν θέλει άλλους δεξιους στο κόμμα, έχει τον Άδωνη και τον Βορίδη και τους έχει υπό έλεγχο και τους δύο.Καλα ας μη λέει και μεγάλα λόγια,αν της δώσει κανα υπουργείο ο Κούλης,πίπες θα του κάνει.Εξάλλου νεοδημοκράτισσα είναι πάνω απ'όλα
Ο Κούλης δεν θα δώσει τίποτα γιατί εχει φέρει την ΝΔ στο κέντρο που εκεί η δεξαμενή έχει πολλούς ψήφους. Δεν θέλει άλλους δεξιους στο κόμμα, έχει τον Άδωνη και τον Βορίδη και τους έχει υπό έλεγχο και τους δύο.
Τα ιδια λενε και για τον Βελοπουλο εδω και χρονια,Και με ποιον θα κάνει κυβερνηση;Αφου αυτοδυναμία δεν
Για να έχει τέτοια προώθηση στα κουλοκάναλα,μάλλον αυτή πάει για δεκανίκι
Τα ιδια λενε και για τον Βελοπουλο εδω και χρονια,
αλλα ο μονος που κανει αντιπολιτευση ειναι ο Κυριακος.
Τα ιδια και με την Αφροδιτη,δεν προκειται να παει με κουλη..
Αλλωστε ο κουλης απο ΠΑΣΟΚ μαζευει υλικο.
Δεν υπάρχει περίπτωση να κανει κυβερνηση με Λατινοπούλου και ιδικά με Βελοπουλο.Με το πασοκ δεν υπάρχει περίπτωση,οπότε μονο ο Βελόπουλος κι αυτή μένουν.Και μάλλον προτιμάται αυτή.
Δεν υπάρχει περίπτωση να κανει κυβερνηση με Λατινοπούλου και ιδικά με Βελοπουλο.
Τυπε δε θέλω να σε σοκάρω αλλά πατσαβουρακια σα τη λατινο τα χω για τ αρχιδια μουΤύπε δύσκολο κάτι ακούστηκε για πακέτο αγκαλίτσες - μουνάκι - κωλαράκι 1 μυριο
Αλλά μ αρέσεις γιατί έχεις υψηλούς στόχους και εκλεκτά γούστα
Πάρτε μαθήματα γατάκια. Ναι ξερό. Σαμπαρε είσαι θεός
Με το ΠΑΣΟΚ δν υπαρχει περιπτωση??Με το πασοκ δεν υπάρχει περίπτωση,οπότε μονο ο Βελόπουλος κι αυτή μένουν.Και μάλλον προτιμάται αυτή.
Τυπε δε θέλω να σε σοκάρω αλλά πατσαβουρακια σα τη λατινο τα χω για τ αρχιδια μου
Αμα έβγαζε μπλούζα η Φουρέϊρα πχ,ή η Ζευγαρά,Λιόλιου και λοιπά κορμιά πραγματικά,θα ξεσηκωνόταν όλο το συρφετό της lgtb και θα έλεγαν για ντροπή,εκπόρνευση και λάθος πρότυπα....τι ζούμε ρε μλκςΗ Δανάη βρήκε σκληρή αντίπαλο. Ελπίζω να έχει ενημερωθεί για τις εξελίξεις ο αγαπητός φίλος και μέγιστος θαυμαστής της @celebre
Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει...Αμα έβγαζε μπλούζα η Φουρέϊρα πχ,ή η Ζευγαρά,Λιόλιου και λοιπά κορμιά πραγματικά,θα ξεσηκωνόταν όλο το συρφετό της lgtb και θα έλεγαν για ντροπή,εκπόρνευση και λάθος πρότυπα....τι ζούμε ρε μλκς