Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 20.064
- Πόντοι
- 6.056
Ποσο χρονών είναι εδώ;
17Ποσο χρονών είναι εδώ;
Αν το έκανε αυτό και στην πραγματικότητα θα μπορούσε να είναι η επόμενη πρωθυπουργός!!selfie λατινοπουλου
Εδώ θα συμφωνήσω...Zητα καταργηση εορτασμου Πολυτεχνειου και πολυ σωστα κανει.Μα ειναι δυνατόν από Παρασκευη μεσημερι και επί 72 ωρες (!!!) το κράτος και η ΑΘΗΝΑ να παραλύουν για τους κουμουνιστές;;;
![]()
Αφροδίτη Λατινοπούλου: Ζητά να καταργηθεί ο εορτασμός της εξέγερσης του Πολυτεχνείου από τα σχολεία - Δείτε βίντεο
Η ευρωβουλευτής δημοσίευσε βίντεο με «έξι μύθους» για την εξέγερση - Λέει πως όποιος δάσκαλος θέλει να εορτάσει, μπορεί στον ελεύθερο χρόνο τουwww.protothema.gr
Κρίμα που το γύρισε στην πολιτική είναι πολύ δυνατό καυλακι.Θα μπορούσε να γίνει μια ακόμα influencer και να πιστεύουμε και εμείς ότι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να την πάρουμε.
Ελα με τον κώλο Αφροδιτάρα μου, ξέρεις εσύ απο γέρικα καβλιά, από τότε που ήσουν φοιτήτρια της ΝομικήςΕΡΧΟΜΑCΤΕ!
Γεροντολάγνος η κυρία;Ελα με τον κώλο Αφροδιτάρα μου, ξέρεις εσύ απο γέρικα καβλιά, από τότε που ήσουν φοιτήτρια της Νομικής
Απο κλαδί σε κλαδί για να κάνει καριέραΓεροντολάγνος η κυρία;
Είναι τόσο σκληροπυρηνική ώστε να λικνίζεται με τον ύμνο των μάτσο γκέι;
Αυτή προσκυνάει το κιπά τύπε, δυο μέτρα δυο σταθμά (double standard) η τυπισσα.Δεν είμαι ευχαριστημένος από την παρεμπόδιση συζήτησης του θέματος των Τεμπών στο Ευρωκοινοβούλιο από την Λατινοπούλου.
Δικαιολογία ΑΣΤΕΙΑ. Μιλάμε για ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, όχι γενικώς και αορίστως για των πολιτικό χώρο των ευρωβουλευτών που θα σχολίαζαν.
Να διασυρθεί η χώρα από ΠΟΙΟΝ; Δεν ξέρουν στις Βρυξέλλες ότι έδωσαν 40 δισ τα οποία απλά ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ; Δεν ξέρουν ότι 1,5 εκατομμύριο λαού έδωσε ψήφισμα για να πάει η υπόθεση στην Ευρώπη, γιατί εδώ έχουμε κράτος συγκάλυψης;
Δηλαδή, για το θέμα π.χ. του ΟΠΕΚΕΠΕ(ή οποιοδήποτε άλλο), που συγκαλύπτουν ΟΛΟΙ οι υπουργοί εδώ και χρόνια, και έχει αηδιάσει ο ευρωπαίος εισαγγελέας, πάλι θα παρεμπόδιζε η Λατινοπούλου την συζήτηση, μην τυγχόν και σχολιάσουν αριστεροί ευρωβουλευτές; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;
?χαζαρα ειναι