No_French_Letter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2022
- Like
- 1.689
- Πόντοι
- 201
Mιλάμε η Λατινοπούλου τέρμα ηλίθια και σκρόφα !!
Της στέλνω μήνυμα και δηλώνω αναποφάσιστος και τη ρωτάω αν θα κατέβει με συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα και απαντάει θετικά και μου προτείνει να γραφτώ μέλος...Της λέω ότι δε συμφωνούμε σε όλα, αλλά έχω δύο τρείς κόκκινες σε θέματα (δυτικός προσανατολισμός και μη συμπόρευση με Κασιδιάρηδες κλπ.)που αν μου τα εγγυηθεί μπορώ να είμαι μαζί της στο κόμμα και δεν απαντάει καθόλου...
Της ξαναστέλνω και τη ρωτάω αν πρέπει να υποθέσω ότι η μη απάντηση σημαίνει ότι δε συμφωνεί και δεν της κάνω για ψηφοφόρος; και μέλος και τι μου απαντάει λέτε ??
"Εγώ παζάρια δεν κάνω με κανέναν, δείτε το πρόγραμμα μας και αν θέλετε ψηφίστε μας ή ψηφίστε άλλους" !! (φοβερή απάντηση πολιτικού)
Της απαντάω ότι δεν πρόκειται για παζάρια, αλλά πρέπει να ξέρω που μπαίνω και ότι ευχαριστώ που με απέτρεψε να την ψηφίσω !
Και απαντάει "χαίρομαι και εγώ που δεν μπήκατε, να ψηφίσετε άλλους" !! Της γράφω ότι με την αλαζονεία που έχει δε θα βρει ούτε τη δική της ψήφο και έκανα σίγαση στα μηνύματα και μπλοκ, πριν μου πέσουν και τα λίγα μαλλιά που έχω με τη βλακεία και τον κάλο που έχει στον εγκέφαλό της !!
Και πολύ συγκρατήθηκε η γυναίκα και δεν σε άρχισε στις Χριστοπαναγίες Μεγάλη Εβδομάδα.