Το να πιστεύει κάποιος σε αυτά που λες, για εμένα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για να τον χαρακτηρίσω ακροδεξιό.
Δηλαδή, τι, για την θρησκεία και την οικογένεια αν τα θέλει, είναι ακροδεξιός, από πού και ως πού; Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν, δικαίωμά τους, να τους σκοτώσουμε όλους; Και εγώ κάποτε έτσι τους χαρακτήριζα και χειρότερα, όπου στεκόμουν και καθόμουν, αλλά κατάλαβα εδω και πολλά χρόνια ότι, αν αυτό τους κάνει περισσότερο ευτυχισμένους και βρήκαν το νόημα της ύπαρξής τους ή απλά τους κάνει περισσότερο λειτουργικούς(ως υγιώς ψυχικές μονάδες) για το κράτος, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Για την οικογένεια, τι ακριβώς λάθος έχουν, τα διαλύσαμε όλα, γάμοι μεταξύ του ίδιου φύλου, τα χάλια μας, και ετοιμαζόμαστε για παιδοφιλίες και εγχειρήσεις παιδιών;
Σου μιλάει ένας άθεος, απλά για να μην μπερδεύεσαι, δεν δήλωσα ποτέ μου αγνωστικιστής, από μικρός άθεος ήμουν, ξεκάθαρα πράγματα.
Ούλτρα δεξιά είναι ο Αδόλφος Χίτλερ για εμένα, οπότε δεν θεωρώ ότι χρειάζονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί .
Τέλος πάντων, πολλά είπα, εσύ γιατί θεωρείς ότι είναι ακραία, επειδή μιλάει μη πολιτικώς ορθά; Και εώ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ την πολιτική ορθότητα, πάντα την απεχθανόμουν. Λες να θιγούν οι ροζουλί πρωϊνούληδες - πορνοπαρουσιάστριες;