Ναι μάλλον.Κακοήθειες.....
Αντί να θαυμάσω το γούστο σας .
Ναι μάλλον.Κακοήθειες.....
Την Σκλεναρίκοβα θα την βγάλεις ακατάλληλη λόγω ηλικίας και την Μπελούτσι δεν θα την γουστάρεις μάλλον για τον ίδιο λόγο...Ναι μάλλον.
Αντί να θαυμάσω το γούστο σας .
Άμα συγκρινεις την Σκλερανικοβα και την Μπελούτσι με την Γραμμελη ....Την Σκλεναρίκοβα θα την βγάλεις ακατάλληλη λόγω ηλικίας και την Μπελούτσι δεν θα την γουστάρεις μάλλον για τον ίδιο λόγο...
Δεν την θεωρώ χάλια την Γραμμέλη, εννοείται πως δεν είναι Σκλεναρίκοβα ή Μπελούτσι,Την Σκλεναρίκοβα θα την βγάλεις ακατάλληλη λόγω ηλικίας και την Μπελούτσι δεν θα την γουστάρεις μάλλον για τον ίδιο λόγο...
Ναι...θα αγνοήσεις την Γραμμελη και θα πάρεις το αεροπλάνο να βρεις Σκλεναρίκοβα η Μπελούτσι....Άμα συγκρινεις την Σκλερανικοβα και την Μπελούτσι με την Γραμμελη ....
Τα λόγια είναι περιττά....
Εγώ λέω να βγω λίγο μετά τα Φώτα....Φίλε argyrotoxos εγώ μαζί σου ειμαι . Να πέσω εκεί μέσα μέχρι την Πρωτοχρονιά ??
Και να φανταστείς ότι δεν είμαι βυζολαγνος...φαντάσου να ημουνΝαι...θα αγνοήσεις την Γραμμελη και θα πάρεις το αεροπλάνο να βρεις Σκλεναρίκοβα η Μπελούτσι....
Εγώ λέω να βγω λίγο μετά τα Φώτα....
Μα χειρίζεται επαγγελματικά τον λόγο....από κάτι σαχλοκουδουνα που δεν μπορούν ούτε κατάλογο για ψώνια να συντάξουν φυσικά και είναι κλάσεις ανώτερη.Δεν την θεωρώ χάλια την Γραμμέλη, εννοείται πως δεν είναι Σκλεναρίκοβα ή Μπελούτσι,
φαινεται σέξυ πάντως και ωραίο κορμί....Οταν ανοίγει το στόμα της μπορεί να γινεται και γοητευτική,σε σύγκριση με κατι άλλες ξενέρωτες ....
Μ'αρεσει και μένα αυτή η μιλφαρα και το γεγονός ότι είναι και καλλιεργημένη την κάνει ακόμα πιο καυλωτική!!Μα χειρίζεται επαγγελματικά τον λόγο....από κάτι σαχλοκουδουνα που δεν μπορούν ούτε κατάλογο για ψώνια να συντάξουν φυσικά και είναι κλάσεις ανώτερη.
Υποθέτω βάσιμα ότι όσοι την αντιπαθούν είναι ανώριμοι καγκουρες με τα μισά της χρόνια το πολύ....Μ'αρεσει και μένα αυτή η μιλφαρα και το γεγονός ότι είναι και καλλιεργημένη την κάνει ακόμα πιο καυλωτική!!
καλλιεργημένη;Μ'αρεσει και μένα αυτή η μιλφαρα και το γεγονός ότι είναι και καλλιεργημένη την κάνει ακόμα πιο καυλωτική!!
αριστερα η' δεξια ειναι ?
Ναι σε σχέση με τις αλλες πανελίστριες είναι πολύ μπροστά, έχει επίπεδοκαλλιεργημένη;
Να κλείσουμε στο Πάσχα ; ????Ναι...θα αγνοήσεις την Γραμμελη και θα πάρεις το αεροπλάνο να βρεις Σκλεναρίκοβα η Μπελούτσι....
Τι κανεις Γιάννη ?Ναι...θα αγνοήσεις την Γραμμελη και θα πάρεις το αεροπλάνο να βρεις Σκλεναρίκοβα η Μπελούτσι....
Είσαι ώριμος γέροντας , argyrotoxos?Υποθέτω βάσιμα ότι όσοι την αντιπαθούν είναι ανώριμοι καγκουρες με τα μισά της χρόνια το πολύ....