celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.098
- Πόντοι
- 6.056
Και ενα χυμο να αντεξεις κατω απο τον καυτο ηλιοολιγολεπτο να ξαποστασω λιγο,να πιω ενα ουισκ....εεεεεε ενα νερακι,να φαω ενα μιραντα
Και ενα χυμο να αντεξεις κατω απο τον καυτο ηλιοολιγολεπτο να ξαποστασω λιγο,να πιω ενα ουισκ....εεεεεε ενα νερακι,να φαω ενα μιραντα
εχει υγρασια,περιπου πανσεληνο,εδω στα χωραφια αγριευομαιΚαι ενα χυμο να αντεξεις κατω απο τον καυτο ηλιο
Βγηκες να μαζεψεις ραδικια?εχει υγρασια,περιπου πανσεληνο,εδω στα χωραφια αγριευομαι
δουλεια ρε σοβαρη στο σκοταδι...μονο με το φως του κινητου μου ειμαιΒγηκες να μαζεψεις ραδικια?
A,καταλαβα.Για σαλιγκαρια βγηκεςδουλεια ρε σοβαρη στο σκοταδι...μονο με το φως του κινητου μου ειμαι
μονο ουισκακι πινω ,κοκτεηλ μαργαριτα και κανα ντακιριΚαλοκαιριάτικα ουίσκι τύπε ; Δεν λέει .... φτιάξε κάτι δροσερό !!!!!!!!!
Κοίτα πως θα σε φτιάξει το μπου πάλι !!!!!!!!!!
Πετάς μέσα στην κανάτα .... βότκα
και μαρτίνι ροζάτο ή bitter
κάποια ροζ σόδα γκρέηπ φρουτ
πολύ πάγο
και στάλες γρεναδίνη βατόμουρο (πχ marie brizard
και είσαι κούκλος !
Προσοχή .... επειδή είναι ελκυστική η γεύση .... μπορεί να γίνεις κωλοτρυπίδα
Ντακιρι γαμαειμονο ουισκακι πινω ,κοκτεηλ μαργαριτα και κανα ντακιρι
ειμαι στελθΝα φωνάξουμε τον φίλο @baros που είναι τοπ ηλεκτρολόγος να σου δώσει φως
A,καταλαβα.Για σαλιγκαρια βγηκες
Στο bou.την υπερασπίζομαι εγώ..Δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου βλέπω για Αφροδίτη Γραμμέλη.
Θα χαιρόταν αν το ήξερε ή το διάβαζε.Στο bou.την υπερασπίζομαι εγώ..
Ίσως είναι νέος και δεν είχε ξαναχειρισθει παρόμοια περίπτωση.Δεν φταίει η Σκορδα, ο μαλακας ο σκηνοθέτης φταίει που δεν τις λεει στο ακουστικο να ριξει διαφημίσεις η που δεν κανει πλανο κατευθείαν στην κουζίνα ακομα και αν εκείνη την ωρα ηταν κενη σε 2-3 δευτερόλεπτα θα έμπαινε ο Σκαρμούτσος και θα ερχόταν και η Φαιη. Εντελώς άσχετος για μενα ο σκηνοθέτης, αντίδραση πρωτάρη.
Λες;Ομολογουμένως .... αν κάποιος ισχυρίζεται ότι δεν του αρέσει καθόλου .... πρέπει να έχει .... θέμα ....
Αν τον απολυσουν θα βρει σιγουρα εργασια σε καποιον φιλο του-επιχειρηματια-γειτονα-μελος του μπου,φανταζομαιΚαι να τον απολυσουν δεν θα ησυχάσουμε
Ρε με εναν ΜΠΟΥΣΤΗ που μπλεξαμε
μπα που να γαμηθεις πουστη και συΑν τον απολυσουν θα βρει σιγουρα εργασια σε καποιον φιλο του-επιχειρηματια-γειτονα-μελος του μπου,φανταζομαι
Σωματάρα και βυζάρες η Αφροδίτη....
Καύλα μεγάλη!!