gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.407
- Πόντοι
- 4.027
Ωραια! θα σαι διαθεσιμη ή πας διακοπες?Ευχαριστώ γλυκέ μου !!
Εκτός από πίπα κάνουμε και άλλα κόλπα ...!
Καλημέρες !!
Ωραια! θα σαι διαθεσιμη ή πας διακοπες?Ευχαριστώ γλυκέ μου !!
Εκτός από πίπα κάνουμε και άλλα κόλπα ...!
Καλημέρες !!
Εδώ είμαι . Δεν ξέρω για 15 Αυγούστου ακόμα για λίγες μερες. Θα δούμε...Ωραια! θα σαι διαθεσιμη ή πας διακοπες?
Εδώ είμαι . Δεν ξέρω για 15 Αυγούστου ακόμα για λίγες μερες. Θα δούμε...
Μέχρι τότε θα τον τρώω εδώ !
Κοίτα αυτή την φωτογραφία σαν να σου λένε τα μαλλιά σου θα γίνουμε ξανθά μόνα μας ... πως μπαίνει το φως από το παράθυρο και τι χρώμα έχουνΕδώ είμαι . Δεν ξέρω για 15 Αυγούστου ακόμα για λίγες μερες. Θα δούμε...
Μέχρι τότε θα τον τρώω εδώ !
Έχω ξεκινήσει !! Σας περιμένωΚαλημέρα! Φάε, φάε!
Με τις φωτογραφίες σου ανεβάζεις την θερμοκρασία....φαντάσου τι θα γίνει με βίντεοΣήμερα είναι η πιο ζεστή μέρα ή είναι ιδέα μου ?????
ΚαλημέραΜε τις φωτογραφίες σου ανεβάζεις την θερμοκρασία....φαντάσου τι θα γίνει με βίντεο
Σήμερα είναι η πιο ζεστή μέρα ή είναι ιδέα μου ?????
Καλημέρα
Και σήμερα είναι καυτή μέρα.Καλημέρα! Τὴν Κυριακή ἦταν ἡ πιό ζεστή ἡμέρα... Ἄν καί χθές δέν ἦταν πολύ πίσω....
Σε περιμένω σπίτι μουΚαι σήμερα είναι καυτή μέρα.
Δεν θα φοράω εσώρουχο !!
...καλα το πας!Και σήμερα είναι καυτή μέρα.
Δεν θα φοράω εσώρουχο !!
Βάλε μας μια φωτό σου...Και σήμερα είναι καυτή μέρα.
Δεν θα φοράω εσώρουχο !!
...ρε μαγκα, αυτος ειναι ο μοναδικος λογος που ζηλευω εσας που μενετε Αθηνα! Οτι ωρα γουσταρετε-καβλωνετε ριχνετε ενα τηλεφωνο και η φαντασιωση σας γινεται πραγματικοτητα στην ανεση του σπιτιου σας!Αλλά Αφροδίτη θα είμαι μόνος σπίτι ...χωρίς την γυναίκα μου .... πειράζει???η υπάρχουν αγάπες...
Που είσαι εσύ πως νόμο τουλάχιστον?...ρε μαγκα, αυτος ειναι ο μοναδικος λογος που ζηλευω εσας που μενετε Αθηνα! Οτι ωρα γουσταρετε-καβλωνετε ριχνετε ενα τηλεφωνο και η φαντασιωση σας γινεται πραγματικοτητα στην ανεση του σπιτιου σας!
...200+ χλμΠου είσαι εσύ πως νόμο τουλάχιστον?
Πάνω η Κάτω από αυλακι...200+ χλμ