eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 1.056
εννοεις οτι ολες οι αλλες δειχνουν ?Ποτέ με κοπέλα που δεν δείχνει πρόσωπο.
εννοεις οτι ολες οι αλλες δειχνουν ?Ποτέ με κοπέλα που δεν δείχνει πρόσωπο.
Δεν επιλέγονται όσες δεν δείχνουν γιατί όσες φορές προσπάθησα εφαγα φόλα.εννοεις οτι ολες οι αλλες δειχνουν ?
κατανοητο και λογικο απ μια αποψη , αλλα εδω σχεδον ολες δεν ειναι φολα ,εχεις επιλεξει καποια απ εδω και βγηκε φολα οπως το εννοεις εσυ ? εγω μια μονο πριν 2 χρονια και εγω εννοω φολα απ αποψη καθαριοτητας ολα τα αλλα ηταν οπως ειχαν ειπωθειΔεν επιλέγονται όσες δεν δείχνουν γιατί όσες φορές προσπάθησα εφαγα φόλα.
εννοω οτι δεν είχε καμία σχέση με τη κοπέλα στη φωτό. Άλλη νομίζεις οτι είναι και τελικά άλλη σου εμφανίζεται. Αυτό γιατί μετά μη πεις οτι σε κοροιδεψε εφόσον δεν δείχνει πρόσωπο.κατανοητο και λογικο απ μια αποψη , αλλα εδω σχεδον ολες δεν ειναι φολα ,εχεις επιλεξει καποια απ εδω και βγηκε φολα οπως το εννοεις εσυ ? εγω μια μονο πριν 2 χρονια και εγω εννοω φολα απ αποψη καθαριοτητας ολα τα αλλα ηταν οπως ειχαν ειπωθει
και για μην κανουμε σπαμ οτι αλλο σε πμ
πουυυ εισαιι μαναριιι να μας καλημερισης"Γειά σας αγόρια!
Είμαι η Αφροδίτη, ανεξάρτητη Ελληνίδα συνοδός, 38 ετών, ύψος 1,67, βάρος 55 kg, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια! Με σώμα καλοσχηματισμένο, όμορφο πρόσωπο, στήθος φυσικό (μέγεθος C) και είμαι ξυρισμένη παντού!
Φιλική και άνετη στην παρέα, εκρηκτική, πρόθυμη και δοτική στο κρεβάτι για να δώσω την απόλυτη ευχαρίστηση στον άνδρα που θα έχω απέναντί μου!
Κάνω ραντεβού outcall στον χώρο σας (hotel ή σπίτι).
Το δωράκι μου για βασικό πρόγραμμα είναι 100€/h , 160€/2h , 250€/3h. Για longdate ή συνοδεία κατόπιν συνεννόησης.
Το βασικό μου πρόγραμμα περιλαμβάνει : Εμπειρία φιλενάδας, Ελεύθερο στοματικό, εκσπερμάτωση σε σώμα/στόμα (cib, cim), Βαθύ στοματικό, Ισπανική μάλαξη, Γαλλικό φιλί, 69, σεξ σε όλες τις στάσεις, StrapOn, αυτοικανοποϊηση, 2 εκτονώσεις στην ώρα, ερωτικό μασάζ, μασάζ προστάτη, ελεύθερο στοματικό-anal rimming (παθητική).
Οι έξτρα υπηρεσίες μου είναι : Ζευγάρια (τιμή x2), Δύο άνδρες (τιμή x2), Αυταρχικό +30€, Golden Shower (ενεργητική) +30€, Λεσβιακό (βασικό+20€).
Ώρες επικοινωνίας 12:00 με 24:00 .
Duo με @Venetia (100€ η καθεμία ανά ώρα).
Για επικοινωνία και ραντεβού μόνο μέσω μηνύματος στο Viber – 6998981063
Εάν δεν απαντήσω σύντομα ή κατά την διάρκεια της ημέρας, λόγω δουλειάς, παρακαλώ ξαναστείλτε μου! Σε μηνύματα πάνω από μία ημέρα δεν θα απαντάω για λόγους διακριτικότητας!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και θα χαρώ να είμαι στις επιλογές σας!
Αφροδίτη
....αρχοντα ετσι γινεται οταν παιρνεις απο αγγελιες αμφιβολου site! Χωρις να τσεκαρεις τηλεφωνα, φωτο κτλ στον Γουγλη ή να ρωτησεις εδω μεσα, που πας? Εδω ομως η κοπελα ειναι αλλη ιστορια, με πολλους να την εχουν συναντησει και να λενε/γραφουν τα καλυτερα και για εμφανιση και για υπηρεσιες!εννοω οτι δεν είχε καμία σχέση με τη κοπέλα στη φωτό. Άλλη νομίζεις οτι είναι και τελικά άλλη σου εμφανίζεται. Αυτό γιατί μετά μη πεις οτι σε κοροιδεψε εφόσον δεν δείχνει πρόσωπο.
πουυυ εισαιι μαναριιι να μας καλημερισης
Καλημέρα σας και ευχαριστώ !!!....αρχοντα ετσι γινεται οταν παιρνεις απο αγγελιες αμφιβολου site! Χωρις να τσεκαρεις τηλεφωνα, φωτο κτλ στον Γουγλη ή να ρωτησεις εδω μεσα, που πας? Εδω ομως η κοπελα ειναι αλλη ιστορια, με πολλους να την εχουν συναντησει και να λενε/γραφουν τα καλυτερα και για εμφανιση και για υπηρεσιες!
ναι ναι πρέπει να φτιαχτεί αυτό και θέλει ήρεμα και σωστή χρήση...κρίμα είναι να μην αποκτήσει έξτρα φανατικούς θαυμαστές....Το κορίτσι είναι μια κούκλα και καταπληκτικό παιδί.Πρωτη 2ωρη συνάντηση μαζί της και ενώ ποτέ δεν κάνω δυωρα με κάποια που δεν γνωρίζω κάτι μου έλεγε να το κάνω και δεν το μετάνιωσα καθόλου.Οτι βλέπουμε στις φωτό είναι η Αφροδίτη και πιο όμορφη και γλυκιά θα έλεγα εγώ.Παρα πολύ εύκολη συννενόηση μέσω vaiber ήρθε ακριβώς στην ώρα της περιποιημένη,ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΝΤΥΜΈΝΗ και μου άρεσε πολύ αυτό γιατί δείχνει ότι και τον εαυτό της σέβεται αλλά και τον άνθρωπο που έχει απέναντι της...αυτό το δείχνει και κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την συμπεριφορά της ,είναι πολύ ευγενική, μετρημένη,σοβαρή πραγματική Κυρία με το κ κεφαλαίο...με εντυπωσίασε πραγματικά.Δυο ωρίτσες πέρασαν κάτι παραπάνω από ευχάριστα δεν νομίζω ότι είναι για άγριες καταστάσεις αλλά ο ερωτισμός ,η όρεξη που δείχνει,οι ψίθυροι στο αυτί σου που σου λέει τι της αρέσει , απογειώνει τη διάθεση να είσαι μαζί της.. Δεκτική σε όλα -δεν ζήτησα εξάλλου κάτι extreme-φιλια,χάδια τα πάντα.Οσο αφορά το στοματικό όπως έχω διαβάσει και από κάποιον άλλο κύριο εδώ ,απλά επιβεβαίωνω...δίνει ρεσιτάλ το κορίτσι, ακούραστη με όρεξη το απολαμβάνει και στο δείχνει...μόνο καθαριότητα και ευγένεια να υπάρχει και απλά αράζεις και απολαμβάνεις τη στιγμή.Απο μένα και είναι προσωπική και μόνο η άποψη αυτή, το κορίτσι είναι άψογο, δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό-γουστα βέβαια είναι αυτα- και εννοείται ότι θα την ξαναδώ...τόσο όμορφα ξέχασα,γαργαλιεται λίγο στα ποδαράκια αλλα της είπα ότι θα το φτιάξουμε αυτό σιγά σιγά.άκρα ,είναι πολύ όμορφα ,δεν γίνεται να μην τα λατρέψεις.. ...Προσέχει πάρα πολύ τη καθαριότητα της , πεντακάθαρη, δεν χορταίνεις να τη παραποίησε . Αφροδίτη σε ευχαριστώ για το πολύ όμορφο βράδυ και ελπίζω και εσύ να πέρασες καλά ,θα τα πούμε ξανά όπως είπαμε.Ευχαριστω και το site .Καλημέρα σε όλους εύχομαι.
Πωπωπω τι μουναρα είσαι εδωΚαλό μήνα σε όλα τα καυλωμένα αγόρια.
Είμαι έτοιμη για στριφογυριστή πίπα και σεξάκι!
Καλημέρα σας και ευχαριστώ !!!
...ρε κολλημα!!!!!!Αφροδίτη στην τελευταία φωτογραφία τα μαλλιά σου στο τελείωμα είναι σχεδόν ξανθά .... περιμένουν να γίνεις ξανθο μουνι τρελό γαμιση μαζί σου να κάνουμε ....και φυσικά μακριά μαλλιά...
Καλημέρα καλό μήνα σεξυ στριφογυριστηηη γυναίκαρα μαςΚαλό μήνα σε όλα τα καυλωμένα αγόρια.
Είμαι έτοιμη για στριφογυριστή πίπα και σεξάκι!
εμείς που θέλουμε απλή τίμια ορθόδοξη πίπα να μην πάρουμε?? μόνο στριφογυριστές διαθέτει το κατάστημα?
Τρομερος....!!!!!!!Κα
Καλο μήνα Αφροδιτάκι
Με τό ωραίο κωλαράκι
Και τό όμορφο βυζάκι.
Άχ να ακούμπαγα λιγάκι
Νά μού φύγει τό μεράκι
Όμορφο γλυκό κουκλάκι.......
...βγαζω σπυρακια με την ποιησηΤί τρέχει, φίλε;