Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.936
- Πόντοι
- 11.146
...πανω απ' τ' αυλακι!Πάνω η Κάτω από αυλακι
...πανω απ' τ' αυλακι!Πάνω η Κάτω από αυλακι
Κοντά είσαι έρχεσαι εκδρομή και κανονίζεις κιόλας...εθνική οδό φουλ...σε 1.30 ώρα είσαι Αθήνα κανονίζεις ραντεβού και όλα καλά ....φυσικά έχει χρηματικό κόστος...πανω απ' τ' αυλακι!
Ισχύει αυτό που λες. Γουστάρεις εκείνη τη στιγμή? Παίρνεις ένα τηλέφωνο και κανονίζεις. Τώρα πρέπει να το κανονίσεις μέρες πριν και στην τελική τη μέρα που θα κανονίσεις παίζει να μην έχεις και την τρελή όρεξη....βενζινες+διοδια+ταλαιπωρια 2ωρη (ειδικα μετα την Μαλακασα)+ξενοδοχειο διενυκτερευσης= 200+
Βαλε κ το κοριτσι!
Αλλα πες οτι το κανω, αλλη φαση εχει φιλος να εισαι σπιτι σου χαλαρος και αναλογως τα γουστα της στιγμης να σηκωνεις τηλεφωνο κ να εχεις διπλα σου οτι γουσταρεις! Σημερα μιλφ, αυριο πιπινι, μεθαυριο DOU κτλ-κτλ!
...σας μισω εσας τους Αθηνεζους, να ξερεις!!!Ισχύει αυτό που λες. Γουστάρεις εκείνη τη στιγμή? Παίρνεις ένα τηλέφωνο και κανονίζεις. Τώρα πρέπει να το κανονίσεις μέρες πριν και στην τελική τη μέρα που θα κανονίσεις παίζει να μην έχεις και την τρελή όρεξη.
Έλα τώρα , και εμείς σε μισούμε για άλλους λόγους , μην ξύνεις πληγές......σας μισω εσας τους Αθηνεζους, να ξερεις!!!
Δεν υπάρχει πρόβλημα !Αλλά Αφροδίτη θα είμαι μόνος σπίτι ...χωρίς την γυναίκα μου .... πειράζει???η υπάρχουν αγάπες...
Έτσι είναι ! Έχεις δίκαιο !...βενζινες+διοδια+ταλαιπωρια 2ωρη (ειδικα μετα την Μαλακασα)+ξενοδοχειο διενυκτερευσης= 200+
Βαλε κ το κοριτσι!
Αλλα πες οτι το κανω, αλλη φαση εχει φιλος να εισαι σπιτι σου χαλαρος και αναλογως τα γουστα της στιγμης να σηκωνεις τηλεφωνο κ να εχεις διπλα σου οτι γουσταρεις! Σημερα μιλφ, αυριο πιπινι, μεθαυριο DOU κτλ-κτλ!
...και τι να το κανω που εχω δικιο?!?!Έτσι είναι ! Έχεις δίκαιο !
κάνουμε διάλειμμα με τον οδηγό μου χαχα...και τι να το κανω που εχω δικιο?!?!
Να σε εχω οποτε θελω για να μου βγαλεις γουστα μπορω? Οχι...
υγ. τι κανεις εσυ εδω μεσα, δεν εισαι στου @aiolosanemos50 ηδη?!?!?!!?
...κοιτα μη σε καταφερει και σε βαψει ξανθια!!!!!!κάνουμε διάλειμμα με τον οδηγό μου χαχα
Λες ?? Χαχα...κοιτα μη σε καταφερει και σε βαψει ξανθια!!!!!!
Στο ύψος σου. Μην λυγίσεις.Λες ?? Χαχα
Ωραία με περιγράφει ξανθιά λίγο ακόμα και θα πέσω !
Καλημέρα
.....οχι δεν λεω!!!Λες ?? Χαχα
Καλημέρα
Μουναρα είσαι εδώ !!!!!Λες ?? Χαχα
Καλημέρα
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια γλυκέ μου.Το κορίτσι είναι μια κούκλα και καταπληκτικό παιδί.Πρωτη 2ωρη συνάντηση μαζί της και ενώ ποτέ δεν κάνω δυωρα με κάποια που δεν γνωρίζω κάτι μου έλεγε να το κάνω και δεν το μετάνιωσα καθόλου.Οτι βλέπουμε στις φωτό είναι η Αφροδίτη και πιο όμορφη και γλυκιά θα έλεγα εγώ.Παρα πολύ εύκολη συννενόηση μέσω vaiber ήρθε ακριβώς στην ώρα της περιποιημένη,ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΝΤΥΜΈΝΗ και μου άρεσε πολύ αυτό γιατί δείχνει ότι και τον εαυτό της σέβεται αλλά και τον άνθρωπο που έχει απέναντι της...αυτό το δείχνει και κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την συμπεριφορά της ,είναι πολύ ευγενική, μετρημένη,σοβαρή πραγματική Κυρία με το κ κεφαλαίο...με εντυπωσίασε πραγματικά.Δυο ωρίτσες πέρασαν κάτι παραπάνω από ευχάριστα δεν νομίζω ότι είναι για άγριες καταστάσεις αλλά ο ερωτισμός ,η όρεξη που δείχνει,οι ψίθυροι στο αυτί σου που σου λέει τι της αρέσει , απογειώνει τη διάθεση να είσαι μαζί της.. Δεκτική σε όλα -δεν ζήτησα εξάλλου κάτι extreme-φιλια,χάδια τα πάντα.Οσο αφορά το στοματικό όπως έχω διαβάσει και από κάποιον άλλο κύριο εδώ ,απλά επιβεβαίωνω...δίνει ρεσιτάλ το κορίτσι, ακούραστη με όρεξη το απολαμβάνει και στο δείχνει...μόνο καθαριότητα και ευγένεια να υπάρχει και απλά αράζεις και απολαμβάνεις τη στιγμή.Απο μένα και είναι προσωπική και μόνο η άποψη αυτή, το κορίτσι είναι άψογο, δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό-γουστα βέβαια είναι αυτα- και εννοείται ότι θα την ξαναδώ..ξέχασα,γαργαλιεται λίγο στα ποδαράκια αλλα της είπα ότι θα το φτιάξουμε αυτό σιγά σιγά..τόσο όμορφα άκρα ,είναι πολύ όμορφα ,δεν γίνεται να μην τα λατρέψεις.. ...Προσέχει πάρα πολύ τη καθαριότητα της , πεντακάθαρη, δεν χορταίνεις να τη παραποίησε . Αφροδίτη σε ευχαριστώ για το πολύ όμορφο βράδυ και ελπίζω και εσύ να πέρασες καλά ,θα τα πούμε ξανά όπως είπαμε.Ευχαριστω και το site .Καλημέρα σε όλους εύχομαι.