aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.514
- Πόντοι
- 11.956
Αυτό που διάβασες....μάλλον θα την έχει γνωρίσει...χαχαχαΤι σου είπε???
Αυτό που διάβασες....μάλλον θα την έχει γνωρίσει...χαχαχαΤι σου είπε???
Ευχαριστώ γλυκέ μου !!Από πόδι σκίζεις!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι καινούρια είναι.
Στήνεσαι ωραία βλέπω!!!
Ευχαριστώ γλυκέ μου !!
Εκτός από πίπα κάνουμε και άλλα κόλπα ...!
Καλημέρες !!
...αρχοντα @aiolosanemos50 , εμεις ακομη δν προλαβαμε να δοκιμασουμε και εσυ εχεις παει και στο "ζευγαρι" ηδη?!?!?!Και στη γυναίκα πολλά φιλιά !!
Αν το βγάλω δεν θα γίνει παιχνίδι από το ασανσέρ αλλά από το δρόμοΩραία εμφάνηση αλλά τό μπλουζάκι τί τό θελεις ? Αφού ούτως ή άλλως θά τό βγάλεις γιατί νά τό φοράς?
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξέρεις !!!Έδωσα τα φιλλακια στην γυναίκα μου και μου είπε να στα ανταποδώσω...και τις λέω πως θα γίνει αυτό ...μόνο από κοντά γίνεται....μετά τις διακοπές μου είπε γιατί θα τα φας όλα τα λεφτά μαζί της εσύ.... χαχαχα μουναρααα είσαι και κορμάρα ....ελπίζω όταν σου δώσω πίσω τα φιλλια να είσαι ένα φοβερό ξανθό μουνι....
Ωραία γυναίκα θα είσαιΤο σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξέρεις !!!
Αχ αυτά τα mules"Γειά σας αγόρια!
Είμαι η Αφροδίτη, ανεξάρτητη Ελληνίδα συνοδός, 38 ετών, ύψος 1,67, βάρος 55 kg, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια! Με σώμα καλοσχηματισμένο, όμορφο πρόσωπο, στήθος φυσικό (μέγεθος C) και είμαι ξυρισμένη παντού!
Φιλική και άνετη στην παρέα, εκρηκτική, πρόθυμη και δοτική στο κρεβάτι για να δώσω την απόλυτη ευχαρίστηση στον άνδρα που θα έχω απέναντί μου!
Κάνω ραντεβού outcall στον χώρο σας (hotel ή σπίτι).
Το δωράκι μου για βασικό πρόγραμμα είναι 100€/h , 160€/2h , 250€/3h. Για longdate ή συνοδεία κατόπιν συνεννόησης.
Το βασικό μου πρόγραμμα περιλαμβάνει : Εμπειρία φιλενάδας, Ελεύθερο στοματικό, εκσπερμάτωση σε σώμα/στόμα (cib, cim), Βαθύ στοματικό, Ισπανική μάλαξη, Γαλλικό φιλί, 69, σεξ σε όλες τις στάσεις, StrapOn, αυτοικανοποϊηση, 2 εκτονώσεις στην ώρα, ερωτικό μασάζ, μασάζ προστάτη, ελεύθερο στοματικό-anal rimming (παθητική).
Οι έξτρα υπηρεσίες μου είναι : Ζευγάρια (τιμή x2), Δύο άνδρες (τιμή x2), Αυταρχικό +30€, Golden Shower (ενεργητική) +30€, Λεσβιακό (βασικό+20€).
Ώρες επικοινωνίας 12:00 με 24:00 .
Duo με @Venetia (100€ η καθεμία ανά ώρα).
Για επικοινωνία και ραντεβού μόνο μέσω μηνύματος στο Viber – 6998981063
Εάν δεν απαντήσω σύντομα ή κατά την διάρκεια της ημέρας, λόγω δουλειάς, παρακαλώ ξαναστείλτε μου! Σε μηνύματα πάνω από μία ημέρα δεν θα απαντάω για λόγους διακριτικότητας!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και θα χαρώ να είμαι στις επιλογές σας!
Αφροδίτη
Ναι πρέπει. Θα το κάνω !!καλά τα ψιλοτάκουνα αλλά βάλε μας και λίγο πατουσάκια και ποδαράκια γυμνά...είμαστε κ εμείς που ξέρουμε τα μυστικά της ποδολαγνείας και των μυστικών που κρύβουν τα όμορφα άκρα...
Ναι ε .. ?? Δηλαδή να μείνω έτσι ?Καύ
Καύλα είσαι κουκλάρα μου!...Νά ξέρεις ότι με ανάβουν πολύ οι μελαχρινές....
Ναι ε .. ?? Δηλαδή να μείνω έτσι ?
Όχι όχι όχι...ξανθό μουνι πρέπει να γίνειςΝαι ε .. ?? Δηλαδή να μείνω έτσι ?
Και βίντεο με βυζια επίσης!!!Υπάρχουν πολλά γούστα ....σωστά όλα Αφροδίτη....ένα βίντεο θέλουμε δείχνεις πόδια με ψηλοτάκουνα και βγάζεις τα τακούνια και δείχνει δάχτυλα βαμενα πατουσακια ποδαράκια.....και χύνουμε πολύ.....σκηνοθέτης έπρεπε να γίνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βίντεο βίντεο βίντεο ....ο λαός θέλει βίντεο πόδια
Και με βυζια.Ναι πρέπει. Θα το κάνω !!
Εγω παντως προτιμω τις ξανθιες! Η εστω τις καστανοξανθες!Ναι ε .. ?? Δηλαδή να μείνω έτσι ?