aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.514
- Πόντοι
- 11.956
Και όχι μόνο αυτό όλοι πολύ ωραίοι με κορμί φέτες και με εργαλείο 20εκ....
Αυτά τα ξέχασα. Έχεις δίκιο.Και όχι μόνο αυτό όλοι πολύ ωραίοι με κορμί φέτες και με εργαλείο 20εκ....
...ριξτην κ εσυ την κριτικη ρε μαγκα, "να παει και το παλιαμπελο"!!!! Να ηρεμησουμε λιγο γτ το καναμε american bar το νημαΝα πάνε να μην γλυτώσουν τίποτα. Και τα μέλη και οι επισκέπτες. Αφού όλα τα μέλη εδώ είναι μπρουκληδες με βίλες πισίνες και 100κ στην τράπεζα.
Να πας Μεταξουργείο τότε...ριξτην κ εσυ την κριτικη ρε μαγκα, "να παει και το παλιαμπελο"!!!! Να ηρεμησουμε λιγο γτ το καναμε american bar το νημα
υγ. δν ειμαστε ολοι "μπρουκληδες" , καποιοι ειμαστε λαζογερμανοι
Απόψεις αλλάζουμε. Δεν αρπαχτηκαμε με κανένα...ριξτην κ εσυ την κριτικη ρε μαγκα, "να παει και το παλιαμπελο"!!!! Να ηρεμησουμε λιγο γτ το καναμε american bar το νημα
υγ. δν ειμαστε ολοι "μπρουκληδες" , καποιοι ειμαστε λαζογερμανοι
...το Μεταξι που κολλαει? Εισαι σιγουρος οτι ξερεις τις εννοιες του "Μπρουκλη" κ του "Λαζογερμανου"?Να πας Μεταξουργείο τότε
Θα το ψάξω τότε....το Μεταξι που κολλαει? Εισαι σιγουρος οτι ξερεις τις εννοιες του "Μπρουκλη" κ του "Λαζογερμανου"?
υγ. ειδες 2-3 σελιδες καβλαντισμα και χανονται οι φωτογραφιες, οι κριτικες και τα σχολια! Εμεις φταιμε τελικως!
Με γυαλιάΟδηγός της καυλας μπορεί... χαχαχα
Μη ξηγιεσαι ........Στο μάτι μείνατε όλοι για αυτό τρώμε το κεφάλι μας οι υπόλοιποι. Άντε γιατί τελικά ισχύει όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι, στην προκειμένη περίπτωση μην το κρατάς καθόλου
..κατσε να βοηθησω! "Μπρουκλης" ειναι κοροιδευτικα ο Ελληνας μεταναστης εκ ΗΠΑ κ βγηκε απο το Μπρουκλιν (παραφθορα), συνηθως πλουσιος για τα ελλνκικα δεδομενα της εποχης, ενω "Λαζογερμανος" αρχικα ηταν επισης κοροιδευτικα ο Ποντιος μεταναστης στην Γερμανια (εκ των Λαζων, φυλη του Ποντου). Αρχικα το λεγανε για τους μεταναστες Θρακης κ Μακεδονιας λογω ποντιακων πληθυσμων αλλα σταδιακα επεκταθηκε σε ολη την Ελλαδα για ολους τους μεταναστες εκ Γερμανιας.Θα το ψάξω τότε.
Το μαλλί φυσικό η τρέσα;;;Αυτή δεν την έχω ανεβάσει νομίζω .
...ναι, ναι!!!!Και όχι μόνο αυτό όλοι πολύ ωραίοι με κορμί φέτες και με εργαλείο 20εκ....
Και όχι μόνο αυτό όλοι πολύ ωραίοι με κορμί φέτες και με
ε οχι ολοι εγω που εχω μονο 15 εκατοστα εκπιζω να μην διαγραφω απο μελοςΚαι όχι μόνο αυτό όλοι πολύ ωραίοι με κορμί φέτες και με εργαλείο 20εκ....
Τρέσα. Ακόμα το σκέφτομαι αν θα τα βάψωΤο μαλλί φυσικό η τρέσα;;;
Εδώ είμαι να βοηθήσω !!...το Μεταξι που κολλαει? Εισαι σιγουρος οτι ξερεις τις εννοιες του "Μπρουκλη" κ του "Λαζογερμανου"?
υγ. ειδες 2-3 σελιδες καβλαντισμα και χανονται οι φωτογραφιες, οι κριτικες και τα σχολια! Εμεις φταιμε τελικως!
Το μαλλί φυσικό η τρέσα;;;
Τι λες τώρα !!!!.δεν γίνεται αυτό ... φιλλια πολλάΤρέσα. Ακόμα το σκέφτομαι αν θα τα βάψω
Και στη γυναίκα πολλά φιλιά !!Τι λες τώρα !!!!.δεν γίνεται αυτό ... φιλλια πολλά
Τι λες τώρα !!!!.δεν γίνεται αυτό ... φιλλια πολλά
Τι σου είπε???Και στη γυναίκα πολλά φιλιά !!
Από πόδι σκίζεις!!!Έτσι θέλω να πηγαίνω στα ραντεβού τώρα που έχει ζέστη
Όχι καινούρια είναι.Αυτή δεν την έχω ανεβάσει νομίζω .
Και ένδοξο μπορώ να πω!!!Το klima είναι το παλιό