Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Αν θες να γράψεις την εμπειρία σου από το χθεσινό μας ραντεβού μπορείς ελεύθερα γλυκέ μουΕίσαι ο τυπακος ο οδηγός της;;; Πολύ διαφήμιση φίλε κάνεις
Αν θες να γράψεις την εμπειρία σου από το χθεσινό μας ραντεβού μπορείς ελεύθερα γλυκέ μουΕίσαι ο τυπακος ο οδηγός της;;; Πολύ διαφήμιση φίλε κάνεις
Είμαι ο οδηγός της ....είμαι κλώνος ....είμαι ο Αίολος άνεμος η... Klima...μπορεί να γίνει έχεις ς δίκιο σε αυτά που λες αλλά καλό είναι πριν γράψεις κάτι σε κάποιον μπες στα Μ νήματα του να δεις που ποσταρει τι ποσταρει....δεν έχω κριτικές ?
Όχι γιατί θα ζηλέψουν πολύ...με αυτά που έγιναν...ότι αντί για μια ώρα κάτσαμε τρεις...ότι έτρεμαν στο τέλος τα πόδια μου και τα πόδια σου ....εντάξει εσύ φόραγες και ψηλοτάκουνα δικαιολογημένα...χαχαχα...Αν θες να γράψεις την εμπειρία σου από το χθεσινό μας ραντεβού μπορείς ελεύθερα γλυκέ μου
Όταν ανοίξει καρτέλα γλυκιά μου.Αν θες να γράψεις την εμπειρία σου από το χθεσινό μας ραντεβού μπορείς ελεύθερα γλυκέ μου
Το klima είναι το παλιόΧαχαχα
Το klima είναι καινούργιο ??
...αυτο λεμε αρχοντα, δν εχει ανοιξει καρτελα! Ελπιζουμε να γινει κ αυτο σιγα-σιγα! Μεχρι τοτε, γραψτην εδω, ολοι περνανε μια βολτα κ διαβαζουν. Χρησιμη θα ητανΔεν έχω δεί να έχει καρτέλα, αν δεν κάνω λάθος φυσικά
Άνεμος , κλίμα. Όλο με καιρικά φαινόμενα ασχολείσαι χαχαχαΤο klima είναι το παλιό
Φίλε είδες τι έγινε μόνο στο υπονοούμενο της μέτριας κριτικής. Μπαίνουν τα σχόλια σε χρόνο dt , να αλλάξουμε σελίδα να χαθούν. Παλιό το κόλπο με το ΜΗ άνοιγμα καρτέλας...αυτο λεμε αρχοντα, δν εχει ανοιξει καρτελα! Ελπιζουμε να γινει κ αυτο σιγα-σιγα! Μεχρι τοτε, γραψτην εδω, ολοι περνανε μια βολτα κ διαβαζουν. Χρησιμη θα ηταν
Δεν ξέρεις το Κλίμα;;;; Είναι το παλιό αλλά του έπεσε στη θάλασσα μαζί με το κινητό και τους κωδικούς!!!Χαχαχα
Το klima είναι καινούργιο ??
Να αλλάξεις αμάξι.τοσα βγάζετεΤο klima είναι το παλιό
αφού λες ότι έχεις σημαντικά σχόλια να κάνεις, γράφτην εδώ και όταν ανοίξει η καρτέλα, κάνεις copy paste και στην καρτέλαΌταν ανοίξει καρτέλα γλυκιά μου.
Και το βράδι όταν βγαίνω και γνωρίζω κάποια της λέω ότι με λένε έρωτα.....και εάν δεν το κατάλαβε ακόμα είναι επειδή έχω βγει ιγκογνιτο...μεγάλη ατάκα αυτή αμέσως σπάει ο πάγος ...Άνεμος , κλίμα. Όλο με καιρικά φαινόμενα ασχολείσαι χαχαχα
Ρίξτη αδερφέ και κάνε κάθε μέρα up μέχρι να ανοίξει καρτέλα!!! Όσο για τον Αίολο δεν είναι τέτοιος!!! Χαβαλέ κάνει σε όλους!!!Φίλε είδες τι έγινε μόνο στο υπονοούμενο της μέτριας κριτικής. Μπαίνουν τα σχόλια σε χρόνο dt , να αλλάξουμε σελίδα να χαθούν. Παλιό το κόλπο με το ΜΗ άνοιγμα καρτέλας
@aiolosanemos50 με τρομαζεις!!!!... μπες στα Μ νήματα του !!!
Δεν μιλάς σοβαρά τώρα...εγώ οδηγός ....η κλώνος....δες τι ποσταρο που ποσταρο μύστη ...Να αλλάξεις αμάξι.τοσα βγάζετε
Πωπωπω κρίμα!!Δεν ξέρεις το Κλίμα;;;; Είναι το παλιό αλλά του έπεσε στη θάλασσα μαζί με το κινητό και τους κωδικούς!!!
Κι έχασε και τις επαφές με τις αμαρτωλές κορασίδες
Αυτό θα κάνω έχεις δίκιο. Μα τόσο μαλακας είμαι να ξυπνάω και να κοιμαμαι με την έννοια αν θα ανοίξουν καρτέλαΡίξτη αδερφέ και κάνε κάθε μέρα up μέχρι να ανοίξει καρτέλα!!! Όσο για τον Αίολο δεν είναι τέτοιος!!! Χαβαλέ κάνει σε όλους!!!
Εεε ναι εγώ οδηγός ....Ρίξτη αδερφέ και κάνε κάθε μέρα up μέχρι να ανοίξει καρτέλα!!! Όσο για τον Αίολο δεν είναι τέτοιος!!! Χαβαλέ κάνει σε όλους!!!
Ανεξάρτητη και γρήγορα - άμεσα είναι έννοιες αντίθετες!!!Πωπωπω κρίμα!!
Αυτά τα νούμερα τα αποθηκεύεις και αλλού πάντα.
Να μην έχεις κάτι να γαμησεις στις καύλες γρήγορα γρήγορα
Θα την κάνω και εγώ αντιγραφή επικόλληση όπως τις υπηρεσίες μου !Ρίξτη αδερφέ και κάνε κάθε μέρα up μέχρι να ανοίξει καρτέλα!!! Όσο για τον Αίολο δεν είναι τέτοιος!!! Χαβαλέ κάνει σε όλους!!!