Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Έτσι θέλω να πηγαίνω στα ραντεβού τώρα που έχει ζέστηΕμαα με τέτοια πόδια μωρό μου βάλε ότι γουστάρεις
Έτσι θέλω να πηγαίνω στα ραντεβού τώρα που έχει ζέστηΕμαα με τέτοια πόδια μωρό μου βάλε ότι γουστάρεις
Έτσι θέλω να πηγαίνω στα ραντεβού τώρα που έχει ζέστη
Αυτή δεν την έχω ανεβάσει νομίζω .
Νομίζω πως οχι γυναίκαρα μΑυτή δεν την έχω ανεβάσει νομίζω .
Μη σε πετύχουμε στο ασανσέρ και γίνει πάρτυ πριν τα αποδυτήρια χαχαΈτσι θέλω να πηγαίνω στα ραντεβού τώρα που έχει ζέστη
Αγαπημένη στάση.ΩΠΑ!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΛΙΚΟ! Τέλεια στάση!
Αγαπημένη στάση.
Πάντα καυλωμένους.Νομίζω πως οχι γυναίκαρα μ
Φτιάξε μας το μεσημέρακι
Ξανθό μαλλί, ψηλοτάκουνα... @aiolosanemos50 τρέχαααααΑυτή δεν την έχω ανεβάσει νομίζω .
Αν και κρύβεται η κοιλίτσα ετσιΑγαπημένη στάση.
Ναι ρε αφροδιταρα......!!!!!!Έτσι θέλω να πηγαίνω στα ραντεβού τώρα που έχει ζέστη
Στο μάτι μείνατε όλοι για αυτό τρώμε το κεφάλι μας οι υπόλοιποι. Άντε γιατί τελικά ισχύει όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι, στην προκειμένη περίπτωση μην το κρατάς καθόλουΝαι ρε αφροδιταρα......!!!!!!
Σωστα τα λες......καντο.!!!
Πες μου απο που θα περνας να ερθω να σε χαζεψω !!!!!!
Τώρα χύσαμε... πωπωπω μουναρα είσαι ....σε περιμένω τώρα σπίτι έτσι όπως στην φωτογραφίαΑυτή δεν την έχω ανεβάσει νομίζω .
Είσαι ο τυπακος ο οδηγός της;;; Πολύ διαφήμιση φίλε κάνειςΤώρα χύσαμε... πωπωπω μουναρα είσαι ....σε περιμένω τώρα σπίτι έτσι όπως στην φωτογραφία
Θα γράψεις κριτική αδερφέ;;;Στο μάτι μείνατε όλοι για αυτό τρώμε το κεφάλι μας οι υπόλοιποι. Άντε γιατί τελικά ισχύει όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι, στην προκειμένη περίπτωση μην το κρατάς καθόλου
Να ανοίξουν καρτέλα να γράψω. Εδώ θα χαθεί, ξεχαστεί,διαγραφει, πεταχτεί.Θα γράψεις κριτική αδερφέ;;;
Βλέπω στις κριτικές σου, τελευταία φορά που πέρασες καλά, ήταν το 2008!!!
Γιατί τέτοια καντεμιά;;;
Γράψε εδώ αν βαριέσαι να γράψεις κριτική. Αν δε σου είναι κόπος!!
Δεν έχει καρτέλα;;; Αυτά λέει ο @Odin_ !!!Να ανοίξουν καρτέλα να γράψω. Εδώ θα χαθεί, ξεχαστεί,διαγραφει, πεταχτεί.
Δεν έχω δεί να έχει καρτέλα, αν δεν κάνω λάθος φυσικάΔεν έχει καρτέλα;;; Αυτά λέει ο @Odin_ !!!
Είμαι ο οδηγός της ....είμαι κλώνος ....είμαι ο Αίολος άνεμος η... Klima...μπορεί να γίνει έχεις ς δίκιο σε αυτά που λες αλλά καλό είναι πριν γράψεις κάτι σε κάποιον μπες στα Μ νήματα του να δεις που ποσταρει τι ποσταρει....δεν έχω κριτικές ?Είσαι ο τυπακος ο οδηγός της;;; Πολύ διαφήμιση φίλε κάνεις