KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.783
- Πόντοι
- 6.166
Αφροδιτη θελεισ να σηκωσεισ ολα τα καταρτια και να πιασουν βαρκα γιαλο .Δειξε λιγο μουνακι σε βιντεακι να αρμενιζουμε
Οστε στην παρτουζα να ξέρεις σε ποια το έχεις μέσα χαχαχα...οχι ψηνεται, την ψηνεις θες να πεις
εγω λεω να τα αφησει οπως ειναι για να τις ξεχωριζουμε με την @Venetia στο duo
Στις διαταγές σας
...γερμανοπολυγωνο τυπε?Εεεεεεεπ!!!! Τί έχουμε εδώ? Πόσο θα ήθελα νά είναι τό εργαλείο μου τό μπράτσο τής πολυθρόνας καί νά κάθεται πάνω του αυτό τό κωλαράκι!!!!! ΚΟΛΑΣΗ......
εγω θα ελεγα γαλλικο κλειδι ,,,.εχει περισσοτερες λειτουργιες. .χωρια που ειναι και συμμαχοι μας αγορασαμε ραφαλε
Να κάθεται είναι να είναι μέσα ??? Προτιμώ μέσα !!Εεεεεεεπ!!!! Τί έχουμε εδώ? Πόσο θα ήθελα νά είναι τό εργαλείο μου τό μπράτσο τής πολυθρόνας καί νά κάθεται πάνω του αυτό τό κωλαράκι!!!!! ΚΟΛΑΣΗ......
Μέσα που?Να κάθεται είναι να είναι μέσα ??? Προτιμώ μέσα !!
Καύλα μουναρα ....Να κάθεται είναι να είναι μέσα ??? Προτιμώ μέσα !!
Να κάθεται είναι να είναι μέσα ??? Προτιμώ μέσα !!
...εμεις να δεις πως το προτιμαμε αλλα ξαναδιαβασε τι γραφει ο συναγωνιστης, "κωλαρακι"!!!! Οποτε?Να κάθεται είναι να είναι μέσα ??? Προτιμώ μέσα !!
ε οχι παιχτη ..για κανε καμια βολτα προς την ασια ...και απο την ελλαδα μας δεν νομιζω, αντε λιγο η ισπανια
...τι να κλασει η Ασια με τα "allen" μωρε!!!!!!ε οχι παιχτη ..για κανε καμια βολτα προς την ασια ...και απο την ελλαδα μας δεν νομιζω, αντε λιγο η ισπανια
Ελα ρε αφρο...!!!!Στις διαταγές σας
Είμαι υπακούει βρε παιδιά ! Ότι θέλετε εκτός από κώλοΕλα ρε αφρο...!!!!
Αυτο το στις διαταγες με τρελαινει!!!!
Ειδατε κυριοι τη καυλο κοριτσι ειναι η αφρο !!!!!!
Εεε τώρα τα ξέρεις αυτά γούστα είναι....εγώ δεν θέλω κώλο ....πόδια ψηλοτάκουνα ωραία φάτσα και ξανθιά ... χαχαχαΕίμαι υπακούει βρε παιδιά ! Ότι θέλετε εκτός από κώλο
Καλημέρα. Ψηλοτάκουνα γουστάρω και εγώ.!!Εεε τώρα τα ξέρεις αυτά γούστα είναι....εγώ δεν θέλω κώλο ....πόδια ψηλοτάκουνα ωραία φάτσα και ξανθιά ... χαχαχα
Εμαα με τέτοια πόδια μωρό μου βάλε ότι γουστάρειςΚαλημέρα. Ψηλοτάκουνα γουστάρω και εγώ.!!
Καλημέρα. Ψηλοτάκουνα γουστάρω και εγώ.!!