ΦΟΥΛ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 224
- Πόντοι
- 21
Φέτα Τυρνάβου. Και θα με θυμηθείτε.
Θα με ενδιέφερε να μάθω τι τροφές μπορώ να προσθέσω για να έχω στύση σε ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια.
Να τονίσω ότι δεν έχω πρόβλημα σηκωμαρας, αλλά θες λόγω ηλικίας (40αρης), θες λόγω γυμναστηρίου και κούρασης, μου τυχαίνει κάποιες φορές να μην μπορώ να τελειώσω πάνω στον αγώνα γιατί μαλακώνει μετά από 15-20 λεπτά.
Ροζ μουνακια
Θα με ενδιέφερε να μάθω τι τροφές μπορώ να προσθέσω για να έχω στύση σε ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια.
Να τονίσω ότι δεν έχω πρόβλημα σηκωμαρας, αλλά θες λόγω ηλικίας (40αρης), θες λόγω γυμναστηρίου και κούρασης, μου τυχαίνει κάποιες φορές να μην μπορώ να τελειώσω πάνω στον αγώνα γιατί μαλακώνει μετά από 15-20 λεπτά.
o πικερ παντως τρωει δαχτυλο και του σηκώνεται...:S
Φέτα Καλαβρύτων που είναι και πικάντικηΦέτα Τυρνάβου. Και θα με θυμηθείτε.
Μόνο ο Αίσωπος..Πως γινεται να πιστευει κανεις οτι τρωγοντας κατι θα του βελτιωθει η στυση; Τα εχει αποδειξει καποιος?
Να ευχαριστήσω όλους για τις πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις.
Αρχικά να απαντήσω στο θέμα ψυχολογίας και χημείας με την κοπέλα. Να αναφέρω ότι δεν είναι η μόνιμη σχέση μου, αλλά βρισκόμαστε μια στο τόσο και πιστέψτε με ούτε την έχω βαρεθεί, ούτε έχει θέμα να με κάνει τούρμπο με προκαταρκτικά!
Από την άλλη, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, ούτε έχω προβλήματα με δουλειά, λεφτά κλπ να με απασχολεί την ώρα της πράξης. Οπότε αποδίδω το πρόβλημα καθαρά σε σωματικό παράγοντα.
Για τον πολτό που αναφέρθηκε. Χρειάζεται σε καθημερινή βάση; Ή πχ μερικές ώρες πριν;
Όσο για τα χάπια κλπ. Οκ είναι μέρος της ζωής μας, απλά θέλω να αποφύγω όσο γίνεται τα τεχνικά πράγματα. Και πρωτεΐνες θα πάρω 2-3 μήνες/χρόνο για το γυμναστήριο, αλλά γενικά θέλω να περιορίζω χρήση μη 100% τροφών, παρά μόνο αν είναι απολύτως ανάγκη. Οπότε ίσως να εξέταζα και συμπληρώματα για την συγκεκριμένη ιστορία.
Αμφισβητείς την επιστήμη;Πως γινεται να πιστευει κανεις οτι τρωγοντας κατι θα του βελτιωθει η στυση; Τα εχει αποδειξει καποιος?
Τυπε όλα τα "βότανα" , βασιλικός πολτός, ξηροί καρποί, όντως ""βοηθούν"". Αλλά και δεν κάνουν θαύματα και θέλουν μακροχρόνια χρήση (και με προσοχή) για να δεις κάποια αποτελέσματα,και που μπορεί να μην τα "καταλάβεις".Αμφισβητείς την επιστήμη;
Κάνε κάτι απλό.
Googlare τις λέξεις βασιλικός πολτός και σεξ.
Το έκανα επειδή κάποιοι αναφέρθηκαν στον βασιλικό πολτό.
Θα βρεις πόσα ιατρικά site και μη που ολα αναφέρονται στο πόσο βοηθάει στο σεξ το συγκεκριμένο υλικό.
Φίλε μου μεγάλη υπόθεση τα ζα να βόσκουν στην πίσω μεριά των υψιπέδων του Ολύμπου.Φέτα Καλαβρύτων που είναι και πικάντικη
γραψε τπτ στο θρεντ του γυμναστηριουμπραβο σου πολυ ωραια απαντηση...το θεμα ειναι να θελεις τον αλλον με καθε κυταρο του κορμιου σου....το ψυχικο δεσιμο εχει μεγαλη σημασια ...αυτο ειναι που μας ξεχωριζει απο τα ζωα...αν και πολλα απο αυτα εχουν και ψυχη και μυαλο κι ειναι ανωτερα απο πολλα αλλα ανθρωποειδη που εχω γνωρισει στη ζωη μου
Ροζ πουτσες
εισαι χοντρος και εχεις χαλασει το ενδοθηλιο σου που δε μπορει να παραγει αρκετο ΝΟΛοιπόν επειδή το θέμα πάει να ξεφύγει.
Υποθέτω ότι όσοι γράφουν για ότι πρέπει να γουστάρεις τρελά την γκόμενά κλπ, μάλλον δεν διάβασαν την προηγούμενη απάντηση.
Δεν υπάρχει θέμα σεξουαλικού ενδιαφέροντος. Και θέληση υπάρχει και καυλα! Το καλύψαμε;
Πάμε παρακάτω.
Στο θέμα φαρμακείου αναφέρθηκε πιο πάνω.
Σε τι αναφερόμαστε;
Στον πολτό; Εκεί το βρίσκουμε;
Και τι δοσολογία θέλει;
Λίγο πριν την συνεύρεση ή καθημερινά;
Γιατροσοφια, η τεστοστερονη παίζει πολύ ρόλο ειδικά σε αυτήν την ηλικία αρχίζει και πέφτει κατακόρυφαΠως γινεται να πιστευει κανεις οτι τρωγοντας κατι θα του βελτιωθει η στυση; Τα εχει αποδειξει καποιος?