Νέα

Αφήνετε πουρμπουάρ στα γκαρσόνια τώρα με την κρίση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
παπαρια ολοι εχετε αφησει ειδικα αν εχετε βγει με γκομενα για να το παιξετε large και μουρη
οι περισσοτεροι που βγαινουν συχνα σε ταβερνες αφηνουν, αυτοι που βγαινουν για φαγητο 1 φορα το εξαμηνο δεν αφηνουν
και μην μπερδευεται το φαστ φουντ με ταβερνες αλλο 5,30 λογιαριασμος και αλλο καμια 40αρια

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Ο γκουρού του σοσιαλισμού απόλυτε;  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Οι περισσότεροι αφήνουν γενικά πιστεύω, το πρόβλημα είναι ότι όλοι βγαίνουν πολύ λιγότερο πλέον.

Ναι αυτο ειναι αληθεια........Βγαινουν λιγοτερο η προσπαθουν μ ενα καφε να συμπληρωσουν 4ωρο

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
images

εγω αφηνω  κατι απο το την κονσερβα σαρδελας που τα μαζευω  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αμα δεν γινοσουν και τοτε τυπε δεν θα γινοσουν ποτε!  :grin:
τυπε νομιζω οτι επεισε πολλους να ακολουθησουν τον σκληρο δρομο του σοσιαλισμου που χαραξε ο ιδιος
πλεον θεωρω τον γιωργακη ινδαλμα μου :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε νομιζω οτι επεισε πολλους να ακολουθησουν τον σκληρο δρομο του σοσιαλισμου που χαραξε ο ιδιος
πλεον θεωρω τον γιωργακη ινδαλμα μου :rockon:

Ναι. Ηταν μέγιστος μεταρρυθμιστής και πατέρας του σοσιαλισμου  ;)

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
παπαρια ολοι εχετε αφησει ειδικα αν εχετε βγει με γκομενα για να το παιξετε large και μουρη
οι περισσοτεροι που βγαινουν συχνα σε ταβερνες αφηνουν, αυτοι που βγαινουν για φαγητο 1 φορα το εξαμηνο δεν αφηνουν
και μην μπερδευεται το φαστ φουντ με ταβερνες αλλο 5,30 λογιαριασμος και αλλο καμια 40αρια

Αν το δεις ορθολογιστικά το πράμα , στην ουσία με το μπουρμπουάρ επιβραβέυεις το αυτονόητο. Δηλ την καλή συμπεριφορά και εξυπηρέτηση των γκαρσονιών , που έτσι κι αλλιώς πρέπει να έχουν.

Από την άλλη όμως εγώ ντρέπομαι να τσακίζεται ο άνθρωπος για πάρτη μου και να μην του δείξω με κάποιον τρόπο ότι εκτίμησα ότι έκανε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αφήνετε μπουρμπουαρ στα γκαρσόνια τώρα με την κρίση; Αν ναι τι ποσοστό περίπου; (πχ σ εναν καφέ 4 ευρώ πόσα δίνετε;)
4 Ευρω !!!!!!

θεωρω οτι εργαζονται και αμοιβονται απο την δουλεια τους στο μαγαζι.
Δεν βλεπω τον λογο να δωσω επιπλεον κι εγω κατι τις......

Πολυ σπανιο να δωσω 4,5 .... για τον παραπανω λογο.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
το καλυτερο πουρμπουαρ ειναι μακραν στην αμερικη καθως επικρατει ενας ατυπος νομος οτι καθε πελατης αφηνει το 10% του λογαριασμου tips

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
το καλυτερο πουρμπουαρ ειναι μακραν στην αμερικη καθως επικρατει ενας ατυπος νομος οτι καθε πελατης αφηνει το 10% του λογαριασμου tips
Ευτυχως που δεν εχεις παει και δεν ξερεις.
Με τις πετρες θα σε επαιρναν τα γκαρσονια.
15% με 20% ειναι, και 1 σεντι εαν θες να του την "σπασεις" για το χαλια service του/της...

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16

και αν κάνεις λάθος στην πράξη σε κράζουν? :S

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν αντιλεγω σε αυτο ....

Αλλα μπορεις να μου εξηγησεις τον λογο που πρεπει εγω να δωσω υποχρεωτικα 10% τιπς σε καποιον που αμοιβεται γιαυτο τον λογο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom