Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.601
- Πόντοι
- 6.536
Επίσης υπήρχε και ελπίδα για κάτι καλύτερο...κάτι που υποχωρεί .οχι το 60-70 υπήρχε φτωχια αλλά και ελπίδα πρόοδος
μέχρι το 2010 κάθε γενιά ζούσε καλύτερα από τους γονείς της ,μετά κάθε γενιά ζει χειρότερα ,γυρνάμε στο μεσαίωνα ολοταχώς,η επιστήμη αμφισβητείται η γνώση υποχωρεί μπροστά στην αποβλάκωση της μάζας,αυτό δεν είναι νοσταλγία είναι Πραγματικότητα και τώρα έρχεται ο φασισμός και ο πόλεμος για να συμπληρωθεί το καρέ και αν γίνει καμία στραβή και γίνει παγκόσμιος πυρηνικός καλή ψυχή
Και εγώ....Οπως εγραψε και ενας φιλος παραπανω και εγω εχω ακομα σημαδια κσι μικρες ουλες στα γονατα απο τα πεσιματα στις αλανες
θα ειναι ανυποφορη η κατασταση μετα απο μας μονο και μονο απο το κλιμα...αλλα και ετσι οπως εξελισεται ο κοσμος δε θελω να ζω και για αλλους λογους.Επίσης υπήρχε και ελπίδα για κάτι καλύτερο...κάτι που υποχωρεί .
Λέγεται ότι σε τριάντα περίπου χρόνια ο πληθυσμός μας θα είναι στα επίπεδα της δεκαετίας του '70 δηλαδή γύρω στα 9 εκ....όμως το 2050 θα είμαστε μια χώρα γερόντων ενώ την δεκαετία του'70 είχαμε έναν νεανικό πληθυσμό με σφρίγος και διάθεση ανάπτυξης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εγώ....
Δύναμη λέμεΜπλεκ.... Ζακουλα... Ταρατατα...τρουενο....αγόρι ...ο μικρός σερίφης....Έλληνας στην Αμερική ήταν χαχαχα
Που το βρήκες....Ιταλός στρατιώτης που αντί για στρατό γαμαγε μουνια... ΧάχαχαΔύναμη λέμε
....δεν ξεχνιούντε αυτά συναγωνιστή !!Που το βρήκες....Ιταλός στρατιώτης που αντί για στρατό γαμαγε μουνια... Χάχαχα
O φιτσουλας!!!!!!!......και η Βαβούρα τέλειο περιοδικό με την τελευταία σελίδα να τα σπάει !!!
Η μαγική οθόνη?Θα το πω αν και είναι γνωστό σε όλους ....το ταμπλετ της εποχής μας ήταν ....έτσι ας κάνουμε παιχνίδι σίγουρα αμέσως θα απαντήσουν οι μυστες
ΟχιΗ μαγική οθόνη?