Νέα

Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Γεννημένος το '60
-Λεωφορείο Ακαδημία-Ηλίσσια 20 λεπτά (της δραχμής)!!!
-Καλοκαίρι στά Στύρα από Ραφήνα με καίκι (Αγγέλικα) ενίοτε στην πλώρη είχε και    γουρούνια.Μετά τις 9 το βράδυ κοβόταν το ηλεκτρικό και είχαμε λάμπα πετρελαίου.
-21 Απρλίου 67 χαρούμενος γιατί δέν είχα σχολείο παραξενεύτηκα όταν είδα τον πατέρα μου να κλαίει,αργότερα κατάλαβα.
-Πρώτη τηλεόραση LOWE OPTA μαζευόταν η μισή πολυκατοικία σ'ένα διαμέρισμα να δεί Πέυτον Πλέις,Μάχη,Άγιο,Μάνιξ,Αλάτι & Πιπέρι,Το Φυγά.......
-Παιχνίδι στό δρόμο,καλοκαιρινά σινεμά
-Περιοδικά Μίκυ Μάους το πρώτο τεύχος θυμάμαι ήαν με κάτι μερμύγκια (άν τάχα κρατήσει θάμουν πλούσιος),Τιραμόλα,Σεραφίνο,Αστερίξ (μετάφραση Ταχτσής παρακαλώ),Μάχη,Κράνος,Δράσις και στήν εφηβεία Διάβασέ με,Καζανόβας....
-Πρώτο φιλί στά 12,καλοκαίρι, (θέλεις να τα φτιάξουμε ?) Ε!!!! ρε τι ρωτάγαμε τότε....
-Πρώτο τσιγαράκι για αντριλίκι στά 16 (ακόμα να το κόψω,το τσιγάρο ε! όχι το αντριλίκι)
Ρέ παιδιά μήπως μεγάλωσα και δέν το κατάλαβα ? όλο και πιό συχνά πιάνω τον εαυτό μου να αναπολεί παλιές στιγμές,νοιώθω όμως ευτυχισμένος και συνεχίζω....

Xristoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τι να πρωτοθυμηθω απο τη δεκαετια του 80?

Τα φυσοκαλαμα, το νερατζοπολεμο και τις νεροβομβες?
Το Αγορι με το Σλαιην και τους ομηρικους καυγαδες αναμεσα στους οπαδους της ροκ και της ποπ (και τις διπλες αφισες με ενα συγκροτημα απο καθε μερια)?
Τα ατελειωτα καλοκαιρια που περνουσα με φιλους μου παιζοντας μονοπολυ, στρατεγκο, ρισκ και σκακι?
Τις πρωτες τσοντες στη δορυφορικη?
Την Οδυσεια του διαστηματος, το Γκαλακτικα, τα Στρουμφακια, τη Μαγια τη μελισα, το θαυμαστο ταξιδι του Νιλς Χολγκερσον, τους τρεις σωματοφυλακες στην ΕΡΤ?

Τη μπαλα στο δημοτικο σε καθε διαλειμα με μπακοτερμα, στα τρια κορνερ πεναλντυ και πλαστικο μπαλακι αντι για κανονικη μπαλα? Το ανελεητο ξυλο με την Ε' Δημοτικου οταν ημουν στη ΣΤ'?
Τις βρωμοαμπουλες και τα δυναμιτακια?
Το στριμωγμα οταν μπαιναμε στην ταξη στο Γυμνασιο για τα απαραιτητα κωλοχερα? Τις πρωτες μπουρδελοτσαρκες με 2000 δρχ.?

Αλλα και τον Αμστραντ 6128 που αφηνα μια εβδομαδα ανοικτο οταν επαιζα τους παλιους Πειρατες (για οποιους το θυμουνται), γιατι δεν μπορουσα να σωσω το παιχνιδι? Και βεβαια τις βολτες στη Στουρναρη, την ανελεητη αλλα και αθωα αντιγραφη παιχνιδιων.

Και τελος τις πλακες στο τηλεφωνο πριν ανακαλυφθουν τα κινητα και η αναγνωριση κλησεων...

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
"Είναι μία, μόνο μία η ονειρεμένη φρουτοπία......"
το θυμάται κανείς;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Θεωρώ ότι περάσαμε καλύτερα από όλες τις γεννιές (εμείς που γεννηθήκαμε την δεκαετία '70-'80). Ήταν αρκετά μεταπολεμικά και πριν την μαλακία των 90's και πέρα.

Κρίμα που δεν θα ζήσουν άλλα παιδιά αυτά που περάσαμε και ζήσαμε εμείς... Όντως, μεγαλώσαμε σαν παιδιά.

Πάντως, όσα παιδιά μεγαλώνουν σε επαρχιακές πόλεις, έχουν πλεονέκτημα ως προς το χώρο που τους παρέχεται...Το παιδί θέλει το χώρο του, να τρέξει, να παίξει, να κάνει τις ζαβολιές του...Σε μεγαλουπόλεις τύπου Αθήνας, αυτό είναι πλέον αδύνατο...

Παιδιά (Ο άνδρας πάντα κρύβει ένα παιδί μέσα του όπως λέει και ο Όσκαρ Ουαλντι) τι μού θυμίσατε  :think: να είστε καλά γιατί στο βάθος των αναμνήσεων μου δεν μπορώ να ξεχάσω τις λέξεις  :idiot:
· Φυσοκάλαμα, σφεντόνες, κλπ
· Μπλεκ, αγόρι Ποπαϋ, Τιραμολα, Μάχη, Πόλεμος,  Λουκυ Λουκ, κλπ
· Αλάνα, πλατεία,  γειτονιά κλπ
· Αυτοσχέδια παιχνίδια, κλπ
· Ατυχήματα,(από παιχνιδια
*      Ντίσκο, μπλουζ, κλπ
*       

Θέλω να γυρίσω στα παλιά  :boobies: θέλω την παλιά μου γειτονιά  :boobies:……………….

Ναί, όλα αυτά, κι όσο το φέρνω στο μυαλό μου, όλο και περισσότερα έρχονται στην επιφάνεια...Βάλε ομηρικά μπανιστήρια σε γειτόνισσες (από ταράτσες κρεμόμασταν για να δούμε κανά βυζί, ακτιβιστές γαρ  :rockon:), μπομπάκια το Πάσχα (οι πιο τσόγλανοι στέκονταν έξω από το Ιερό του Ναού και τα πετούσαν ... στην Αγία Τράπεζα!!!), τσογλανιές σε γείτονες που μας έριχναν άφθονο μπινελίκι...Τί να πρωτοθυμηθείς!!! :)

DESAPARECIDO

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
χαρτακια πανινι ρε μαγκες , μη ξεχνιομαστε  και ανταλλαγη απο τα <<διπλά>> καθε σαββατο στη γειτονια !! τα αλλα τα εχετε πει ισως και αυτο αλλα χωρις πλακα τρομερο τοπικ ναστε καλα...ενας 35αρης που μεγαλωσε και μαλλον θα ψοφησει στον βυρωνα ..:):)  α και οι γκαζες ( βολοι)

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τι να πρωτοθυμηθω απο τη δεκαετια του 80?

Τα φυσοκαλαμα, το νερατζοπολεμο και τις νεροβομβες?
Το Αγορι με το Σλαιην και τους ομηρικους καυγαδες αναμεσα στους οπαδους της ροκ και της ποπ (και τις διπλες αφισες με ενα συγκροτημα απο καθε μερια)?
Τα ατελειωτα καλοκαιρια που περνουσα με φιλους μου παιζοντας μονοπολυ, στρατεγκο, ρισκ και σκακι?
Τις πρωτες τσοντες στη δορυφορικη?
Την Οδυσεια του διαστηματος, το Γκαλακτικα, τα Στρουμφακια, τη Μαγια τη μελισα, το θαυμαστο ταξιδι του Νιλς Χολγκερσον, τους τρεις σωματοφυλακες στην ΕΡΤ?

Τη μπαλα στο δημοτικο σε καθε διαλειμα με μπακοτερμα, στα τρια κορνερ πεναλντυ και πλαστικο μπαλακι αντι για κανονικη μπαλα? Το ανελεητο ξυλο με την Ε' Δημοτικου οταν ημουν στη ΣΤ'?
Τις βρωμοαμπουλες και τα δυναμιτακια?
Το στριμωγμα οταν μπαιναμε στην ταξη στο Γυμνασιο για τα απαραιτητα κωλοχερα? Τις πρωτες μπουρδελοτσαρκες με 2000 δρχ.?

Αλλα και τον Αμστραντ 6128 που αφηνα μια εβδομαδα ανοικτο οταν επαιζα τους παλιους Πειρατες (για οποιους το θυμουνται), γιατι δεν μπορουσα να σωσω το παιχνιδι? Και βεβαια τις βολτες στη Στουρναρη, την ανελεητη αλλα και αθωα αντιγραφη παιχνιδιων.

Και τελος τις πλακες στο τηλεφωνο πριν ανακαλυφθουν τα κινητα και η αναγνωριση κλησεων...
φιλε ειλικρινα σου μιλαω θα με κανεις να βαλω τα κλαματα,που το θυμηθηκες τον νιλσ χολγκερσον??ποιοσ θυμαται τα καστρα και τουσ πολιορκητεσ??τι παιχνιδι και αυτο!!!αρε μαγκες θεμα που βαλατε...!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως επαθα πολιτισμικο οταν συνειδητοποιησα περσι οτι τη φωνη του νιλς χολγκερσον την εκανε ο σπυρος μπιμπιλας :( ειχα κατεβασει καποια επεισοδια και την ταινια και κοντεψα να λιποθυμησω.....μπιμπιλας, ματινα καρα, αργυρης δεν-θυμαμαι-πως-τον-λενε....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Sport Billy εισαι ήρωας απο αλλο πλανητη
Sport Billy με μυστικη αποστολή κομητη
Στο αδικο και στο κακο για να τη βγεις (δεν θυμαμαι αυτο το στιχο και το αλλαξα)
Γιατι εχεις δυναμη στα χερια ΜΑΓΙΚΗ.

Ασχετο αλλα θυμηθηκα Μπεννυ Χιλλ και ακομα παλαιοτερα εναν τυπο σαν τον Mr bean που ειχε 2 σειρες και στην μια εκανε τον πρακτορα (?????). Ειχε βγει και το αστειο τοτε "Οπως ο δοκτορας εχει ντοκτορά ετσι και ο πρακτορας εχει πρακτορά)

Και λίγο ψυχαναλυση!!!! Το να γυρνας σε παιδικες αναμνησεις σημαινει οτι δεν την παλευεις στον πραγματικο κοσμο και γυρνας πίσω σε χρονια αθωοτητας και ασφαλειας που σου παρειχαν αλλοι!!!!!

Παντως τα 8χρονα μια χαρα πρεπει να περναμε και ας λέμε οτι θελουμε οι ΜΕΓΑΛΟΙ!!

ΥΓ Γιατι ειμαι εγω παιδι ξερω παντα να γελω και αμα θες απο την αρχη ξαναρχυνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα αναφερομαι σε αυτους που ειναι η γενια των 60ς
πραγματι ειναι μια μεγαλη νοσταλγια να φερνεις στο μυαλο σου αυτα που εκανες πιτσιρικας
τα παιδια στην γειτονια οταν καπιος απο ολους πηρε μια αληθινη ΜΠΑΛΑ παρακαλουσαμε τους οδηγους που ηθελαν να παρακαρουν να βαλουν τα αυτοκινητα τους απεναντι στα δυο πεζοδρομια για να δημιουργηθη ΤΕΡΜΑ απιστευτο ε σημερα δεν εχεις στον ιδιο δρομο χωρο ουτε για παπακι
τι να  θυμηθω αφηστε τα  εχω χτυπησει σε σκουριασμενα σιδερα πανω απο 100 φορες ουτε ενα αντιτετανικο δεν εχω κανει
ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ  ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ξεχάσατε να πείτε για το λούνα παρκ στο Καλαμάκι, δεν νομίζω να μην πηγαίνατε ??
Τι Allou Fan Park και μαλακίες, το καλύτερο και μεγαλύτερο λούνα παρκ και μάλιστα 20 χρόνια πριν !

Επίσης θυμάστε τις θρυλικές ντίσκο που κάναμε τις πρώτες μας εκδηλώσεις ? Μπαρμπαρέλα στην Συγγρού και B-52 στην Βουλιαγμένης !  :dancing:

Τις περίφημες πορτοκαλάδες στο δημοτικό τις προλάβατε ???  :idiot:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάτι περίεργες κόκα-κόλες που αγοράζαμε στο κυλικείο τις θυμάστε;Κ τις μπομπονέτες,που ήταν ένα είδος παγωτού μέσα σε πλαστικό χαρτί που τις ρουφάγαμε;

τα θρυλικά μπαλλάκια που κλωτσάγαμε στο διαλλειμα όταν παίζαμε μπάλλα;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Τότε που η σοκοφρέτα είχε 3 δρχ... και με ένα 10αρικο στην τσέπη είχες ένα καλό χαρτζηλίκι  ;)

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Τι καταπληκτικό thread είναι αυτό ρε παιδιά !!!
(Γεννημένος το 62)
Γκαζές, Πολεις και χωριά, Τετραδιάκι, Τόλες απτόλες,Χαρτάκια, Τσάκα Μπίκο, Σων, μονότερμα, μπακότερμα, 1-2-3 κόκκινο φως, σφεντόνες, σκαρφάλωμα στα δέντρα, μπουγιέλα, εξερεύνηση της πόλης με τα ποδήλατα, πετροπόλεμος. Δαγκώματα από σκύλους, γόνατα και αγκώνες μόνιμα ματωμένα, τα μαλλιά μέσα στη σκόνη (βλέπετε είχαν χώμα τότε οι αλάνες), εξερευνήσεις σε ερειπωμένα σπίτια.
Μίκυ Μάους, Ομπραξ, Ζαγκόρ, Μπλεκ (Πάρτε αυτό το δώρο Εγγλεζάκια, μα το κουτσό αλοίθωρο ελάφι), Δυναμικό Αγόρι
Εκστρατεία στις ταράτσες για δρέψιμο κεραιών για την κατασκευή φυσοκάλαμων ενος μέτρου (μιλάμε για επιστήμη όχι αστεία!). Βομβαρδισμός της παρέλασης με μπιλάκια (τα κόκκινα) με φυσοκάλαμα (και να σκεφτείται ότι ήταν η χούντα τότε !).
Μπάλα όλο ο απόγευμα και το βράδυ στην ταράτσα του διπλανού από το θερινό σινεμά κτιρίου για τσάμπα έργο. Ακόμα θυμάμαι την απίστευτη καύλα με το " Όταν οι γυναίκες είχαν ουρά".
Βόλτες στην παραλία.... Μαξούρας (ο φαλακρός τρελλός με την απίστευτη βολή στην ροχάλα .. 15 μέτρα και βάλε).. ξάφρισμα κουλούρια από τον κουλουρτζή .
Ταρατατά, Λονδινο, Διάβασέ με, Φίλησέ με...Ξευτέλισέ με (χεχε) και όλα τα συναφή.. μπουρδελότσαρκα Θεσσαλονίκη ξεκινώντας από την Αμαλία (την θυμάται κανείς)... ναι ναι αυτή που μάμαγες ακούγοντας στο ραδιόφωνο το "με Προπο και λίγη τύχη, τύχη ποδοσφαιρική... ".
και μετά το σχολείο (γυμνάσιο πλέον) τσάρκες στα στενά για κωλόχερα στις περαστικές.. και το σκαμπίλι έπεφτε σύννεφο.
Με την Πόπη μέσα στο παλιό τρίκυκλο.. χεχεχε
Τι να πω ρε μάγκες! και γ.. τα χρόνια
Αναρωτιέμαι τι αναμνήσεις θα έχουν να γράψουν οι σημερινοί 10-15χρονοι όταν μετά από 30-35 χρόνια κάποιος αντίστοιχος "podolagnos_28" (νασαι καλά ρε φίλε!) ανοίξει στο αγαπημένο τους site ένα thread με τίτλο " Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 2010" ???

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία:τα περιοδικά με  τον Μπλεκ κ τον Λοχαγό Μαρκ στην ''Περιπέτεια'',τα έγραφαν Έλληνες ή ήταν ξένα κόμιξ μεταφρασμένα;

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Το περιοδικό ΜΠΛΕΚ εμφανίσθηκε για πρώτη φορά στα περίπτερα της Ελλάδας τον Ιούνιο του 1969, προερχόμενο από την γειτονική Ιταλία, καρπός των διάσημων δημιουργών Sartoris, Sinchetto και Guzzon ("EsseGesse") οι οποίοι εμπνεύστηκαν το 1954 τη χαρακτηριστική φιγούρα του "ξανθού γίγα", ενός κυνηγού που διακρίθηκε στον αγώνα για την Αμερικανική ανεξαρτησία από τους Βρετανούς αποικιοκράτες κατά τα τέλη του 18ου αιώνα.

βλ.:

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Φίλε podolagnos συγχαρητήρια!Έγραψες!Είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει.Γέλασα απίστευτα αλλα μετά το ξανασκέφτηκα κ ευχαρίστησα τον καλό Θεό που κατάφερα να επιβιώσω & να φτάσω σε αυτήν την ηλικία!Θάυμα!
Όντως όσοι γεννηθ΄΄ηκαμε πριν το 80 είμαστε τελικά πολύ τυχεροί!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Το περιοδικό ΜΠΛΕΚ εμφανίσθηκε για πρώτη φορά στα περίπτερα της Ελλάδας τον Ιούνιο του 1969, προερχόμενο από την γειτονική Ιταλία, καρπός των διάσημων δημιουργών Sartoris, Sinchetto και Guzzon ("EsseGesse") οι οποίοι εμπνεύστηκαν το 1954 τη χαρακτηριστική φιγούρα του "ξανθού γίγα", ενός κυνηγού που διακρίθηκε στον αγώνα για την Αμερικανική ανεξαρτησία από τους Βρετανούς αποικιοκράτες κατά τα τέλη του 18ου αιώνα.

βλ.:

Και για να συνεχίσω την ιστορία, το περιοδικό Μπλέκ το έφερε στην Ελλάδα ο εκδότης του "Μικρού Ήρωα" όταν η χούντα περνώντας το απο λογοκρισία απαγόρευσε την κυκλοφορία του.

Το περιοδικό Μπλέκ ήταν η απάντηση του εκδότη, γιατί πάλι μιλούσε για τον αγώνα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας, αλλά αυτή τη φορά των Αμερικάνων απέναντι στους Άγγλους. Ακριβώς λόγω του περιεχομένου της, δεν πέρασε απο λογοκρισία απο την (Φιλοαμερκάνικη) χούντα...

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Παγωτό ΑΣΤΥ πύραυλος με πουά συσκευασία κίτρινο-με βούλες καφέ σοκολάτα δρχ. 12.

Κλούβιος και Σουβλίτσα/ Μπόλεκ Λόλεκ

Διαφήμιση: Carnation που βγάζει τη γκόμενα από τις φλόγες/ Το πάχος μικραίνει τη ζωή με το χοντρό που πάει να πέσει από κερέκλα στο τσιμπούσι/ Φορτε σημαίνει δύναμις/ Μπρλμπρλουμ Φλώωωωωκος
Δημοτικό με ποδιά ...

Πιάνω ακόμη τα βυζιά της Ανθής για πρώτη φορά...(πωπω, τι καύλα)...!

ανεπιστρεπτί γκαμώτα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πω ρε μάγκες τι θυμάστε τώρα!!!! Απίστευτα παιδικά χρόνια!!

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
και μια και πιασαμε τις διαφημισεις ...αυτες τις θυμαστε??

Πάνω - Κάτω σοκολάτα
Να ποιά είναι η Σερενάτα
Μεσ' τη γλύκα, μεσ' τη γεύση
Δάγκωσε θα σε μαγέψει
Σερενάτα του σχολείου - Και του πανεπιστημίου
Σερενάτα δαγκωσιάρα - Είναι απ' τον Μπίλυ και την Σάρα

Σερενάτα των γηπέδων - Ενηλίκων μα και παίδων
Σερενάτα εργασίας, ξαπλωτής, ορθοστασίας
Σερενάτα επιστημών, σερενάτα των τεχνών

Σερενάτα της κλάσης, της τάξης, του ονείρου, των δύο
του ενός, του μηνός,
Του Νίκου του ανηλίκου, της πίστας, της νύστας,
της ωραίας, της παρέας, της ομάδος....
Σερενατα και πάσης Ελλάδος...αμα λάχει ναουμμμ

------------------

Το κεφάλι μου πονεί
και το δόντι δεν μ αφήνει
όπως όλος ο κόσμος
πάρτε μια Καλμαλίνη!!!!

-----------
Ξυρίζει Ξυρίζει Ξυρίζει (bic bic bic)
Ανάβει ανάβει ανάβει (bic bic bic)
Γράφει Γράφει Γράφει (bic bic bic)

Ξύρίζει ανάβει γράφει κι απλουστευει τη ζωή
Bic μονο Bic!

----------------
Τιτλιριτιτί Αιγαίο
Τιτλιριτιτί Αιγαίο
Τιτλιριτιτί
Σεντόνια μό-νο Αι-γαι-ο

Τιτλιριτιτί μ αρέσουν
Τιτλιριτιτί κι εμένα
Τιτλιριτιτί - θα τ αγαπώ για πάααντα....

---------------------

Φιλε pistonizer αυτα για σενα....

την Λόλα απ την φωτιά ποιός θα την βγάλει?
ο Σοκολάτας που΄χει δύναμη μεγάλη
κάθε παιδί τον Σοκολάτα τον θαυμάζει
ορμά στις φλόγες και το κορίτσι βγάααζεειιιιιιι

Δυνατός και γερός για να γίνεις
Σοκολάτα Carnation (σοκολάτα carnation)
να πίνεις!!!

---------------
Φρέσκα ψάρια και λαχταριστά
στις κονσέρβες μέσα είμαστε κλειστά
ο μεζές μας είναι όλο νοστιμάδα
τέτοια ψάρια δεν ξανάφαγε η Ελλάδα!

Φλόκος! Φλόκος! Φλό -οοοοοοοοοοκος!