boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
To look ειναι για gay νομιζω!!και γω ο μαλακας τι τοθελα να κλέβω τα look
To look ειναι για gay νομιζω!!και γω ο μαλακας τι τοθελα να κλέβω τα look
φαινεται οτι το ξερεις καλυτερα το θεμα
Συνάδελφοι, ιδιαιτερως συγκινητικά τα παραπάνω, καθόσον έχω γεννηθεί πριν το '70 και έχω αποθηκευμένο στην μνήμη πολύ υλικο.
Εχώ όμως μια ερώτηση :
AYTH TH ΓΕΝΙΑ του Playstation, του fast food, της μουροχαβλίασης κλπ ΠΟΙΟΣ την έφτιαξε ΟΠΩΣ την έφτιαξε ?
Από παρθενογέννεση φύτρωσε ?
Δηλαδή εννοείς οτι το ΠΑΣΟΚ επικράτησε παγκοσμίως και φταίει για τα Αμερικανάκια τα Εγγλεζάκια, τα Γαλλάκια κλπ ??? :o :o :oΜάλλον το...1980 δεν είναι τυχαίο............μιλάω για 1 χρόνο μετά.......
Νομιζω εννοουσε τη νικη του Μιτεραν!Δηλαδή εννοείς οτι το ΠΑΣΟΚ επικράτησε
μαλλον θαχεις δικιο
τα αλλα με τα τσοντοκομικς μιας και τα θυμασαι πως τα ελεγαν?
Η Ελλάδα με ενδιαφέρει εμένα και για αυτήν μιλάω....αλλά ας μην το γυρίσουμε στα πολιτικά θέματα...δεν έχει νόημα...και μαλακία που το έγραψα....αλλά θα ήθελα να μάθω ποιά είναι η αποψή σου....αν και βασικά φταίει αυτή η γ.......η τεχνολογία που μπήκε στην ζωή μας.....Δηλαδή εννοείς οτι το ΠΑΣΟΚ επικράτησε παγκοσμίως και φταίει για τα Αμερικανάκια τα Εγγλεζάκια, τα Γαλλάκια κλπ ??? :o :o :o
Συμφωνω . Και οι εναλλακτικες μορφες διασκεδασης.η γ.......η τεχνολογία που μπήκε στην ζωή μας.....
οχι ρε, κατι μικρα βιβλιαρακια με γαμησια ιστοριες με σκιτσαρισμένα κομικς
Η Ελλάδα με ενδιαφέρει εμένα και για αυτήν μιλάω....αλλά ας μην το γυρίσουμε στα πολιτικά θέματα...δεν έχει νόημα...και μαλακία που το έγραψα....αλλά θα ήθελα να μάθω ποιά είναι η αποψή σου....αν και βασικά φταίει αυτή η γ.......η τεχνολογία που μπήκε στην ζωή μας.....
κρανος τρουενο βαβουρα μπλεκ αγορι ...ρατατα!Πρωτες τσοντες στο rtl και μετα στο ΙΤΑ 8Να μην ξεχάσω την πόρωση όταν ήρθε η δορυφορική.
Κάθε πρωϊ πηγαίναμε στο σχολείο και λέγαμε τι είδαμε ο ένας στον άλλον.
Άντε να εξηγήσεις τώρα ότι κάποτε είχαμε δυο κρατικά κανάλια μόνο.
Περιπέτεια, Μάχη, Δράση κτλ ποιος διάβαζε;