Υπάρχει και η επιλογή των στούντιο στο μύλο αν δεν σε καλύπτουν οι επαγελματίες αφέντρες. Αυτήν την περίοδο θα σου πρότεινα για σοφτ αυταρχικό την Μιρέλα. Τούμπανο, ψηλή, κούκλα, πολύ καλή στο στραπ και ποδάρες ατέλειωτες.Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις άμεσες απαντήσεις. Θα κρατήσω τα λεφτά μου μάλλον επειδή όλοι οι συναγωνιστές στην Θεσσαλονίκη για ένα καλύτερο αύριο στην ποδολαγνεία στην Θεσσαλονίκη μας λέτε το ίδιο. Τσάμπα λεφτά. Ευχαριστώ και πάλι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 269K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά! Μήπως κάποιος γνωρίζει τι παίζει με την Ιρίνα στο θέμα της αφέντες όμως για ποδολαγνεία; Έχω ακούσει ότι είναι γυναικάρα και τα σχετικά! Αλλά σε αυτό το κομμάτι έχει κάποιος εμπειρία; Ευχαριστώ!
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά! Μήπως κάποιος γνωρίζει τι παίζει με την Ιρίνα στο θέμα της αφέντες όμως για ποδολαγνεία; Έχω ακούσει ότι είναι γυναικάρα και τα σχετικά! Αλλά σε αυτό το κομμάτι έχει κάποιος εμπειρία; Ευχαριστώ!
Τύπε με τέτοιο χάλι και μικρόβια που έχει το σπίτι της, αν της γλείψεις κάνα πόδι παίζει να μουχλιάσει η γλώσσα σου
Διαγραμμένο μέλος 231952
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Έχουμε στοιχεία επικοινωνίας? αγγελία? κάπου να την βρούμεΥπάρχει και η επιλογή των στούντιο στο μύλο αν δεν σε καλύπτουν οι επαγελματίες αφέντρες. Αυτήν την περίοδο θα σου πρότεινα για σοφτ αυταρχικό την Μιρέλα. Τούμπανο, ψηλή, κούκλα, πολύ καλή στο στραπ και ποδάρες ατέλειωτες.
Sτο Medusa ( Πετρου Ερημιτη) είναι στα studio του Μυλου. Έχει πληροφορίες στο άλλο site.Έχουμε στοιχεία επικοινωνίας? αγγελία? κάπου να την βρούμε
Οχ κατάλαβα τόσο χάλια δηλαδή! Σε ευχαριστώ πάντως να είσαι καλά!Τύπε με τέτοιο χάλι και μικρόβια που έχει το σπίτι της, αν της γλείψεις κάνα πόδι παίζει να μουχλιάσει η γλώσσα σου
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
• Θεσσαλονίκη
18 /1 - 21/1/24
• Λάρισα
22/1 - 24/1/24
Isida Karra
&
Domina Joe
18 /1 - 21/1/24
• Λάρισα
22/1 - 24/1/24
Isida Karra
&
Domina Joe
Καλησπέρα, αν κάποιος έχει επαφές με την αφέντρα Αριάδνη όπως είναι στο φμπ είναι εύκολο να της πει ότι την έχω στείλει 10 μηνύματα για συνάντηση από χθες; Δεν έχει διαβάσει κανένα και πρέπει να είναι στα αιτήματα λογικά! Η κάποιος αν έχει κάποια να μου προτείνει είναι δεκτό. Εκτός στούντιο φυσικά! Ευχαριστώ.
Χανια δεν βλέπω• Θεσσαλονίκη
18 /1 - 21/1/24
• Λάρισα
22/1 - 24/1/24
Isida Karra
&
Domina Joe
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα, στείλε της στο fetlife ή στο τηλέφωνό της......Καλησπέρα, αν κάποιος έχει επαφές με την αφέντρα Αριάδνη όπως είναι στο φμπ είναι εύκολο να της πει ότι την έχω στείλει 10 μηνύματα για συνάντηση από χθες; Δεν έχει διαβάσει κανένα και πρέπει να είναι στα αιτήματα λογικά! Η κάποιος αν έχει κάποια να μου προτείνει είναι δεκτό. Εκτός στούντιο φυσικά! Ευχαριστώ.
jeerybelly
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Η αλήθεια είναι πως δεν ειμαι του στραπ αλλά μόνο για ποδολαγνεία και να γλύψω καμία πατούσα. Κάνει μόνο αυτό η Μιρέλα;Υπάρχει και η επιλογή των στούντιο στο μύλο αν δεν σε καλύπτουν οι επαγελματίες αφέντρες. Αυτήν την περίοδο θα σου πρότεινα για σοφτ αυταρχικό την Μιρέλα. Τούμπανο, ψηλή, κούκλα, πολύ καλή στο στραπ και ποδάρες ατέλειωτες.
jeerybelly
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Επίσης έχει δοκιμάσει κανένας εδώ; Δίνω τα πόδια μου σε ποδογλύφτες μπορεί να μας πει γνώμη;
Ναι το κάνει. Ποδολαγνεία έχω κάνει μαζί της, πατούσες εγώ δεν ήθελα-δεν είμαι γενικά φαν της πατούσας. Νομίζω ότι δύσκολα να βρεις κάποια που να μην το προσφέρει. Το θέμα είναι να έχει καλοσχηματισμένα πόδια, λίγο mindgame (όσο σηκώνει η ποδολαγνεία) και για αυτούς που θέλουν και ωραίες πατούσες. Η μιρέλα είναι κοντά 1.75, με ποδάρες και από παιγνίδι το έχει. Για μένα αξίζει.Η αλήθεια είναι πως δεν ειμαι του στραπ αλλά μόνο για ποδολαγνεία και να γλύψω καμία πατούσα. Κάνει μόνο αυτό η Μιρέλα;
Random User 123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.246
- Πόντοι
- 371
Θα περιμένεις λίγο σύντεκνε, τώρα είναι η σειρά μαςΧανια δεν βλέπω
northviking87
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2022
- Like
- 103
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα φίλε μ!Καλησπέρα, αν κάποιος έχει επαφές με την αφέντρα Αριάδνη όπως είναι στο φμπ είναι εύκολο να της πει ότι την έχω στείλει 10 μηνύματα για συνάντηση από χθες; Δεν έχει διαβάσει κανένα και πρέπει να είναι στα αιτήματα λογικά! Η κάποιος αν έχει κάποια να μου προτείνει είναι δεκτό. Εκτός στούντιο φυσικά! Ευχαριστώ.
Αν καταφέρεις και βρεθείς μαζί της πες μου εντυπώσεις! Είναι κάποια χρόνια πριν αλλά η εμπειρίαζ μαζί της ηταν απίστευτη!
Τέλειες πατουσαρες που απολάμβανε τρελά την ποδολατρεία που της έκανα. Παράλληλα το είχε τέλεια με το εγκεφαλικό παιχνίδι και με τον λεκτικό εξευτελισμό!
Θυμάμαι να τελειώνω σαν τρελός ενώ με ταίζε με τις πατουσάρες της και σφυρίζε ότι το πουλάκι μου είναι άχρηστο
• Θεσσαλονίκη
18 /1 - 21/1/24
• Λάρισα
22/1 - 24/1/24
Isida Karra
&
Domina Joe
Ευχαριστούμε για τα υπέροχα νέα!!
Αμέ εννοείται πως θα σου πω. Είναι πολύ θετικές οι κριτικές σου πάντως και σε ευχαριστώ.Καλησπέρα φίλε μ!
Αν καταφέρεις και βρεθείς μαζί της πες μου εντυπώσεις! Είναι κάποια χρόνια πριν αλλά η εμπειρίαζ μαζί της ηταν απίστευτη!
Τέλειες πατουσαρες που απολάμβανε τρελά την ποδολατρεία που της έκανα. Παράλληλα το είχε τέλεια με το εγκεφαλικό παιχνίδι και με τον λεκτικό εξευτελισμό!
Θυμάμαι να τελειώνω σαν τρελός ενώ με ταίζε με τις πατουσάρες της και σφυρίζε ότι το πουλάκι μου είναι άχρηστο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω προσπαθήσει να έρθω σε επικοινωνία αλλά δεν πήρα απάντηση.Επίσης έχει δοκιμάσει κανένας εδώ; Δίνω τα πόδια μου σε ποδογλύφτες μπορεί να μας πει γνώμη;
στο viber απανταει αμεσα,δοκιμασες η μονο στο site?Έχω προσπαθήσει να έρθω σε επικοινωνία αλλά δεν πήρα απάντηση.
Σε τηλέφωνο που πήρα αλλά δεν πήρα απάντηση και ούτε βαιπερστο viber απανταει αμεσα,δοκιμασες η μονο στο site?
Καλή τιμή είναι πάντως και με δικό της χώρο.Σε τηλέφωνο που πήρα αλλά δεν πήρα απάντηση και ούτε βαιπερ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις