Podolagnos999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Μαγκες αυτη η Black_cat στο kanesex φαινεται να εχει ωραια πατουσακια. Εμφανισιακα πως ειναι? Εχει παει κανεις?
λεπτη κοντα στο 1,70 κοντο μαλλι ωραια γυναικα με ωραια ποδαρακιαΜαγκες αυτη η Black_cat στο kanesex φαινεται να εχει ωραια πατουσακια. Εμφανισιακα πως ειναι? Εχει παει κανεις?
Δεν εχει αριθμο ομως, πως επικοινωνουμε μαζι της?λεπτη κοντα στο 1,70 κοντο μαλλι ωραια γυναικα με ωραια ποδαρακια
μονο μεσω μηνυμάτων απο την αγγελια!Δεν εχει αριθμο ομως, πως επικοινωνουμε μαζι της?
Δεν απανταει με τιποταμονο μεσω μηνυμάτων απο την αγγελια!
Ποια είναι η εμμα ρε ‘σείς παιδιά;και εγώ έχω ένα τηλέφωνο της ΗΛΕΚΤΡΑ αλλά δεν απαντάειΗ Έμα αξίζει επίσκεψη; το εχει με τον εξευτελισμό;
Αυτή δουλεύει στα στούντιο και συγκεκριμένα στο golden lips που βρίσκεται Νικηφόρου Ουρανού 8 , δίπλα στο red diamond είναι. Αλλά απο οτι είχα δει στο πρόγραμμα νομίζω μέχρι εχθές δούλευε , απο σήμερα δεν την εμφανίζει να δουλεύει.Ποια είναι η εμμα ρε ‘σείς παιδιά;και εγώ έχω ένα τηλέφωνο της ΗΛΕΚΤΡΑ αλλά δεν απαντάει
Τελικά παίδες μπορεί καπιος να βοηθήσει για την Τόκυο?Για την Τόκιο κάνεις τίποτα για το πως την βρίσκουμε; Εσείς που την αναφέρατε πείτε τα οι δύο σας αν δεν θέλετε να ενημερώσετε, εδώ γράφουμε επιλογές για ολους μας σε μια Θεσσαλονίκη που δεν έχει σχεδόν τίποτα από αφεντρες για ποδολαγνεια.
Ααααχχ... μαύροι κωλοι και μαγνήτες παντού .....
Τι γίνεται όταν μία Αφέντρα κι ένας Αφέντης έχουν γενέθλια και γιορτή μέσα σε ένα Σ/Κ; 4 κώλοι πιάνουν φωτιά!
@Isida kara ευχαριστώ για ένα όμορφο Σαββατόβραδο, να μας χαιρόμαστε και ότι θέλουμε στα πόδια μας να το βρούμε!
Η Σεσίλια έρχεται ακόμη Θεσσαλονίκη για σεσσιον;Αφεντρες για Θεσσαλονίκη 1η Έμμα με διαφορά μετά η ίντα.η Έρικα πολύ μεγάλη για τα γούστα μου..και δεν τη λες αυστηρή σχεδόν καθόλου...η Σεσίλια ωραία κοπέλα αλλά δεν το έχει με το αυταρχικό πολύ καλά...παλιά ήταν η Νταϊάνα αρκετά καλή..η Βιολέτα πολύ light...τώρα έχω πάει και με άλλες πολλές αλλά απλά δεν είχαν καν ιδέα το τι είναι το αυταρχικό
"Την Έρικα δεν την λές αυστηρή σχεδόν καθόλου???"Αφεντρες για Θεσσαλονίκη 1η Έμμα με διαφορά μετά η ίντα.η Έρικα πολύ μεγάλη για τα γούστα μου..και δεν τη λες αυστηρή σχεδόν καθόλου...η Σεσίλια ωραία κοπέλα αλλά δεν το έχει με το αυταρχικό πολύ καλά...παλιά ήταν η Νταϊάνα αρκετά καλή..η Βιολέτα πολύ light...τώρα έχω πάει και με άλλες πολλές αλλά απλά δεν είχαν καν ιδέα το τι είναι το αυταρχικό
Για αυταρχικό πρόγραμμα, χωρίς να είναι επαγγελματίες αφέντρες, θα συμφωνήσω απόλυτα για τηνν Έμμα. Πολύ καλή είναι και η Εβελίνα από το casa. Επίσης δυνατή στο στραπ είναι και η Μιρέλα από το μέδουσα. Και οι τρεις κοπέλες πολύ έμπειρες και όμορφες.Αφεντρες για Θεσσαλονίκη 1η Έμμα με διαφορά μετά η ίντα.η Έρικα πολύ μεγάλη για τα γούστα μου..και δεν τη λες αυστηρή σχεδόν καθόλου...η Σεσίλια ωραία κοπέλα αλλά δεν το έχει με το αυταρχικό πολύ καλά...παλιά ήταν η Νταϊάνα αρκετά καλή..η Βιολέτα πολύ light...τώρα έχω πάει και με άλλες πολλές αλλά απλά δεν είχαν καν ιδέα το τι είναι το αυταρχικό
Η Σεσίλια έρχεται ακόμη Θεσσαλονίκη για σεσσιον;
Αστείο αυτό που έγραψες για την Ερικα ,μακράν η καλύτερη στην Ελλάδα ,η Νταϊάνας επίσης πολύ καλή χαμένη πάνω από 5 χρόνια ,την Εμμα που την βρίσκεις ?Αφεντρες για Θεσσαλονίκη 1η Έμμα με διαφορά μετά η ίντα.η Έρικα πολύ μεγάλη για τα γούστα μου..και δεν τη λες αυστηρή σχεδόν καθόλου...η Σεσίλια ωραία κοπέλα αλλά δεν το έχει με το αυταρχικό πολύ καλά...παλιά ήταν η Νταϊάνα αρκετά καλή..η Βιολέτα πολύ light...τώρα έχω πάει και με άλλες πολλές αλλά απλά δεν είχαν καν ιδέα το τι είναι το αυταρχικό